Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 16 Haziran Çarşamba gününün jurnal burç yorumları...

16 Haziran Koç burcu yorumu

16 Haziran Koç burcu yorumu

Çekiciliğinizi uygulamak için daha ne bekliyorsunuz? Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Sözlerinizi ustaca kullanarak, çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz. Bugün, planlarınızı hiç kimseyle paylaşmamaya çalışın. Yakın çevrenizde sizden yardım bekleyen kişiler olacaktır. Onları geri çevirmeden önce dinlemelisiniz.

16 Haziran Boğa burcu yorumu

16 Haziran Boğa burcu yorumu

Romantik ve duygusal yönleriniz ön plana çıkıyor. Geçmiş bağlarınızı yeniden gözden geçirirken, hatalarınızı da düşünmelisiniz. İlişkilerinizde güvensiz oluşunuzdan dolayı, çevresel bağlarınızı çelimsiz yetişmek istiyor ve yakınlarınızın görüşlerine tarafından; bencilce davranıyorsunuz.

16 Haziran İkizler burcu yorumu

16 Haziran İkizler burcu yorumu

İlişkilerinizde derin dostluklara yük vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınız işbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi kanıt etme konusunda işlek zekanızdan faydalanmalısınız. Bugün, muhakkak bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz

16 Haziran Yengeç burcu yorumu

16 Haziran Yengeç burcu yorumu

Partnerinizle ortak duygular içinde olmanız sizin için epeyce manâlı. Her olayın gerisinde gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzde bulabileceksiniz. Siz, ne istediğiniz haberdar olan ender kişilerden birisiniz. İyi bir dinlenmeye ihtiyacınız var.

16 Haziran Aslan burcu yorumu

16 Haziran Aslan burcu yorumu

Kendinizi ifade ederken, ketum davrandığınız için, çevrenizde bir sır oluşturuyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, finansal konulara daha artı ağırlık verdiğinizi gösteriyor. Kazançlarınız konusunda hissi tatminler sağlayacağınız işler gerçekleştirmek istiyor, taviz atamak istemiyorsunuz.

16 Haziran Başak burcu yorumu

16 Haziran Başak burcu yorumu

İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevresel koşullar yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. İdealist yapınızın ödün vermeden başarınızı yükseltmenin basit olmadığını siz de ayrım ediyorsunuz.

16 Haziran Terazi burcu yorumu

16 Haziran Terazi burcu yorumu

Özgürlüğü savunmanıza karşın, çalışmalarınızda güçlü bir disiplin var. İstediğiniz koşulların her zaman sağlanmayacağını bilmek sizi tedirgin yapıyor.Yaşamınızı kontrollü yaşamaktan yanasınız. Bugün enerjinizi dengelemelisiniz.

16 Haziran Akrep burcu yorumu

16 Haziran Akrep burcu yorumu

Ay, şehvetli ilişkilerinize yeni bir ebat sunuyor. İyi niyetli yaklaşımlarınızla, onun size olan davranışları aralarında olumlu bir paralellik var. İlişkilerinizi baştan gözden geçirmeli ve geçmişte yaptığınız hatalara takılmayın.

16 Haziran Yay burcu yorumu

16 Haziran Yay burcu yorumu

Bilinç altınız epeyce yüklü. Yapmanız gereken fazla şey var. Güçlü enerjinizi dengeleme konusunda zorlanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri bitmiş yapılandırmayı düşünebilirsiniz. Kendinize eşsiz davranışlar içinde olmanız, bazılarına tutarsız gelebilir lakin sizin için, olayların sonucu önemli.

16 Haziran Oğlak burcu yorumu

16 Haziran Oğlak burcu yorumu

Duygularınızı ortaya koymaktan yanasınız. Satürn gezegeni size takviye veriyor. Daha istikrarlı ve mantıklısınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Geçmişi sorgulamak ve sevdiklerinizle paylaşmaktan memnun kalacaksınız.

16 Haziran Kova burcu yorumu

16 Haziran Kova burcu yorumu

Öğrenme ihtiyacınızın yüksek olduğu bir gün. Bildiğiniz konuları daha da pekiştirmek isteyebilirsiniz.İhtiyacınız olan araştırma ve inceleme yönlerinize, yeni bir heyecan katabilirsiniz.Çevrenizdeki çoğalan olaylara içten bir yaklaşımla tenkit getiriyorsunuz. Onların savunma şekli canınızı sıkılmasına neden olabilir

16 Haziran Balık burcu yorumu

16 Haziran Balık burcu yorumu

Karşına büyük miktarda zıtlıklar çıkabilir ama bunlara fazla takılmamaya çaba et. Kilit nokta, akla yatkın kalıp olumlu bir bakış açısı kabul etmek. Madalyonun öteki yüzünü kabul edip ve anlayışlı bir tavır takınıp olaylara güzel bir denge getirebilirsin. Fedakarlık yapanlar için destekleyici ve yardımsever ol fakat daha bakımlı bir işlem yaşa.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/16-haziran-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html