Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 17 Ocak Pazartesi gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

17 Ocak Koç burcu yorumu

İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı neşe saçan ışık halkası sokmaya devam edecek. Kariyerinizle ilgili önümüzdeki günlerde fırsatlarınız olabilir. Değerlendirebilmek için dikkatinizi toplamaya ihtiyacınız var. İşinizle ilgili evre yapabilir ya da yatırımınızdan gelir elde edebilirsiniz. Ödemelerinizin artması sizi düşündürüyor. Yakınlarınızın fiziksel desteği sıkıntılarınızdan kurtulmada etkili olacak.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

17 Ocak Boğa burcu yorumu

Hiçbir sorundan etkilenmeyecek bir aşk istiyorsunuz. Biraz artı zahmetsizce kabullendiğiniz uyumsuzluklar sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor, fakat bir süre sonra sıkılmanız mümkün. Kariyerinizle alakalı bir takım adımlar atabilirsiniz. Ancak tehlike almaya yatkınlığınızdan nedeniyle ince düşünmeniz gerekiyor. İş hayatına ayak uydurmak kaygısıyla, hayatınızın öteki alanlarını ne dek ihmal ettiğinizi bugün daha net bir şekilde görmeniz muhtemel olabilecek. Çok zorunlu olan harcamalar için kendinizi sınırlandırmayın.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

17 Ocak İkizler burcu yorumu

Duygularınızdaki aşırılık, davranışlarınıza da yansıyor. Oysa özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. İçinizdeki fırtınaları işinize aksettirmeyin. İş arkadaşlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Buna karşın tedbirli ve planlı davranarak niyetinizi açık bir biçimde ortaya koyabilir, ilişkilerinizi başarıyla düzenleyebilirsiniz. Dikkatli masraf yaptığınız sürece para sıkıntınız olmayacak. Aileden birinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

17 Ocak Yengeç burcu yorumu

Yolunda gitmeyen ilişkinize bir hareketlilik getirmeniz gerekiyor. Sizin ilişkinizden memnun olmanıza karşın, partneriniz monotonluktan biraz ağlamaklı gibi. Bugünlerde ufak tefek tartışmalar ciddi hesaplaşmaların başlangıcı olabilir. Unutkanlıktan dolayı iş uygun başınız ağrıyabilir. Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor. Yine bu aralar bir takım nedensiz can sıkıntısı ve bunalımlara da açıksınız. Bir satın alma işinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

17 Ocak Aslan burcu yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı denetleme altına almanız gerekiyor. Birazcık katı bir konuşma içinde bulunabilir bazı baskılarla karşılaşabilirsiniz. İş konularındaki güvensizliklerinizi, yanlış kararlara yöneltebilecek boyutlara götürmekten kaçının. Bu günler içinde fazlasıyla kayda değer iki görüşmeniz var. Biri sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir. Harcamak sizin hobiniz gibi. Önümüzdeki günler birazcık idareli almak zorunda kalabilirsiniz. Cildinizi sigara dumanından uzak tutun.

16 Eylül Başak burcu yorumu

17 Ocak Başak burcu yorumu

Partnerinizle aranızdaki ilişkiler birazcık gergin olabilir. Ona aleyhinde daha ilgili ve anlayışlı davranmaya çalışın. Sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Fakat, sizin anlayış göstermeniz gerekiyor. İş hayatınız sıkıcı. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışın. Önümüzdeki günlerde ufak bir bellek yitimi bir takım işlerin aksamasına yol açabilir. Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım önemli risk altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırın.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

17 Ocak Terazi burcu yorumu

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz. Birkaç gün kadar duygusal anlamda yüzeysel olacaksınız. Oluşmuş ve süregelen olumsuzluklardan sonradan tersliklerden ve yolunda gitmeyen işlerden arınacaksınız. Iş yaşantınızda bireysel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışın. Başarının keyfini çıkartabilirsiniz fakat eğer kendisini başarılı hissetmiyorsanız moralinizi sağlam tutun yeter. Geliriniz azaldı fakat harcamalarınızı bir türlü azalmıyor.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

17 Ocak Akrep burcu yorumu

Cazibenizle göz kamaştırıyorsunuz. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm batmış ilişkiler yaşamanız zaruri. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Yalnızlığınız sona erecek gibi. İş hayatınızda aceleci olmayın. Telaşlı bir inşa, sahip olduğunuz enerjiyi yönlendirmede hatalar yapmanıza neden olabilir. Ama savaşmak ve çaba uygulamak istemiyorsunuz. Masraf dürtülerinizi bir süreliğine de olsa frenlemeniz gerekiyor. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi halsiz bırakmış.

16 Eylül Yay burcu yorumu

17 Ocak Yay burcu yorumu

Özel hayatınızda gösterdiğiniz sabrın karşılığını yakında göreceksiniz. Bugün, sevgilinizle ilgili hoş haberler var. Aşk hayatınızdaki sevinç tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir dönemdesiniz. İş hayatınızın problemleri fazla yönlü. Takıldığınız konularda azıcık detaycılık yapıyor gibisiniz. Kısa bir zamanda ikili bir röportaj içinde alaka çekip birtakım kazanımlar elde etmeniz laf konusu. Ufak birikiminizi, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

17 Ocak Oğlak burcu yorumu

Zinde enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza karşın, bir takım kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda gürültüsüz kalmayı yeğleyebilirsiniz. Savunmanızı bambaşka bir şekilde yerine getirmek isteyeceksiniz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

17 Ocak Kova burcu yorumu

Özel hayatınızın dış etkenlerden ne değin etkilenebileceğini artık kabul edin. Hatalı değerlendirmeler içine girdiniz. Daha doyumlu olmalı, aşkı düşsel beklentilerle yargılamamalısınız. Bugün çalışmaya hevesli değilsiniz, fazla çalışmak için kendinizi zorlamayın. Bırakın işler yarına sarksın. Sizin de ara sıra tembellik yapmaya hakkınız var. Harcamalarınızı denetleme altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi önemli anlamda sarsmaya başladı.

16 Eylül Balık burcu yorumu

17 Ocak Balık burcu yorumu

İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda fayda var. Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı neşeli ışık halkası sokmaya devam edecek. Kariyerinizle ilgili önümüzdeki günlerde fırsatlarınız olabilir. Değerlendirebilmek için dikkatinizi toplamaya ihtiyacınız var. İşinizle ilgili aşama yapabilir ya da yatırımınızdan gelir elde edebilirsiniz. Ödemelerinizin artması sizi düşündürüyor. Yakınlarınızın bedensel desteği sıkıntılarınızdan kurtulmada etkin olacak.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/17-ocak-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari.html