Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 17 Temmuz Cumartesi gününün jurnal burç yorumları...

16 Temmuz Koç burcu yorumu

17 Temmuz Koç burcu yorumu

Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Bugün, sizin için tartı içeren arkadaşlarınızla hitabe ihtiyacı içindesiniz. Aynı us içinde olabilecek ve size takviye verecek kişileri çevrenizde bakmak istiyorsunuz. Aşk yaşantınızla ilgili bambaşka rüzgarlar sizi saracak. Aklınız karışabilir.

16 Temmuz Boğa burcu yorumu

17 Temmuz Boğa burcu yorumu

Hayat enerjinizin kuvvetli olduğu bir gün. Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Yaratıcılık dürtülerinizi istediğiniz alanda kullanabilir, birçok yeni iş için başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün, satın alma duygunuz çok yüksek. Uzun süredir aklınıza taktığınız alışverişi yapmaktan büyük bir müsamaha alacaksınız.

16 Temmuz İkizler burcu yorumu

17 Temmuz İkizler burcu yorumu

Yeteneklerinizi mantık çerçevesi içinde, kurgulamayı iyi biliyorsunuz. Bugün, ele aldığınız konuları istediğiniz gibi şekillendireceksiniz. Sosyal yönünüzün zinde kılan ortamlarda mesleki başarınızı perçinlemek namına yeni başlangıçlar gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Görüşeceğiniz kişiler üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz.

16 Temmuz Yengeç burcu yorumu

17 Temmuz Yengeç burcu yorumu

Enerjinizin oldukça yoğun olduğu bir gün ve kendinizi ifade edecek konuları mıknatıs gibi üzerinize çekiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere aleyhinde kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bugün yardım sever duygularla hareket edeceksiniz. Küçük ayrıntıların kafanızı meşgul etmesi sonucunda detaylar önem kazanacak.

16 Temmuz Aslan burcu yorumu

17 Temmuz Aslan burcu yorumu

Aklınıza taktığınız konularda ısrarcısınız lakin gürültüsüz bir direniş sergilemekte de fazla ustasınız. İnançlarınız doğrultusunda hareket etmekle birçok başarıya daha çabuk yakalayabilirsiniz. Becerikli kişiliğinizle meslek ortamında başarılı olacaksınız.

16 Temmuz Başak burcu yorumu

17 Temmuz Başak burcu yorumu

Fiziki konularda yorum yerine getirmek istemediğiniz halde, çevrenizdeki kişiler sizin özel sorunlarınızı merak ediyor. Çevrenize göre fazla bağnaz tavırlar sergiliyorsunuz. Bugün, organizasyon çalışmalarına tartma tahsis etmek isteyebilirsiniz.

16 Temmuz Terazi burcu yorumu

17 Temmuz Terazi burcu yorumu

Partnerinizin hissi takıntıları yüzünden baskı anlar yaşayabilirsiniz. O sizin gibi akla yatkın adet edinmek istemeyebilir. Çünkü, yaşama bakış tavrınızda bambaşka bir sistem var. Onun sizi anlayabilmesi fazla zorlama. Aile içi sorunlar gündeme gelebilir.

16 Temmuz Akrep burcu yorumu

17 Temmuz Akrep burcu yorumu

Maddi konularla ilgili sınırlarınızı genişletmeyi ve yeni kaynaklar araştırmayı amaçlıyorsunuz. Sizi yargılamalarına müsade vermeden, isteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Çevrenize karşı kariyerinizle ilgili sezgisel bir savaş içinde olacaksınız.

16 Temmuz Yay burcu yorumu

17 Temmuz Yay burcu yorumu

İçsel dengenizin bozulması, jurnal olaylara da yansıma yapıyor. Bugün, ailenizle zihin birliği yaptığınız konularda kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz. Etkin zekanız, sizi olumlu kılsa da, aşırıya kaçan hareketleriniz başkalarına negatif gelebilir. Coşmuş olduğunuz vakit yalnız kalmaya çalışmalısınız. Istirahat Etmek sizi olumlu kılıyor.

16 Temmuz Oğlak burcu yorumu

17 Temmuz Oğlak burcu yorumu

Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın size sunacağı bir takım tekliflere aldırışsız kalamayacaksınız. Özellikle bugün, çevrenizin topluluk olması canınızı sıkabilir. Ay'ın bulunduğu konum, organize çalışmalara ağırlık vermenizi öneriyor.

16 Temmuz Kova burcu yorumu

17 Temmuz Kova burcu yorumu

Olumlu davranışlarınız hatalı anlaşıldığı zaman içten yaralanıyor ve kendinizi savunmasız hissediyorsunuz. Bugün bulunacağınız ortamlarda şehvetli yönleriniz ortaya çıkabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Egzersiz arkadaşlarınızla ilgili fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var. Haklı çıktığınız vakit, daha fazla üzülüyorsunuz.

16 Temmuz Balık burcu yorumu

17 Temmuz Balık burcu yorumu

Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Bugün, sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla söylev ihtiyacı içindesiniz. Aynı fikir içinde olabilecek ve size yardım verecek kişileri çevrenizde bakmak istiyorsunuz. Aşk yaşantınızla ilgili ayrı rüzgarlar sizi saracak. Aklınız karışabilir.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/17-temmuz-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html