Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 18 Eylül Cumartesi gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

18 Eylül Koç burcu yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, kesintisiz başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, birazcık ağır da olsa sonuca doğru gittiğini ayrım etseniz iyi olacak! İş uygun dikkat gerektiren konulara karşın ufak tefek karışıklıklar çıkabilir. Telefon ve sanki haberleşmelerle ilgili ortaya çıkabilecek tersliklerden, geçici bir vakit etkilenebilirsiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha titiz olun. Açılan iştahınıza dikkat edin.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

18 Eylül Boğa burcu yorumu

Sevdiğinizle ilgili endişeleriniz var. Kuruntularınızı yansıtmaktan kaçının. Gelişmeleri beklemelisiniz. Yeni tanıştığınız kişilere karşı tedbirli davranmalı, hemen arkadaşça olup sırlarınızı anlatmayın. Dostlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Yeni ve reddetmesi zorlama meslek tekliflerine hazır olun. Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir. Bunu yenip, alacağınız teklifleri mutlaka değerlendirmelisiniz. Somut konulardaki problemlerinizi çözebilmeniz için bugün uygun fırsatlar var.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

18 Eylül İkizler burcu yorumu

Aşk ilişkilerine karşı barındırdığınız dar güvensizlik sizi frenlemeye çalışabilir. Düşüncesiz küskünlüklerin aşağı boşboğaz takılmalar yatıyor gibi. İşinizle ilgili araştırmalar yaparken yeni projelerinizi anlatmakta güçlük çekebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz gelişmelere tedbirli olun. Karamsarlığa kapılmazsanız olayların üstesinden geleceksiniz. Bugün harcama yapmaya itebilecek şartlar ortaya çıkabilir veya alacağınız ödemelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

18 Eylül Yengeç burcu yorumu

Partnerinize karşısında barındırdığınız güvensizlik, gürültüsüz kalıp tepki vermediğiniz oranda büyüyor. İkna edici direktifler alamayacağınızdan o kadar da belirli olmayın. Mesleğinizde fazla doyumsuz olabilirsiniz. Lakin özenli olmanız gerekiyor karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirken kavgacı bir tavır takınmaktan kaçının. Yoğun arzularınızı teftiş altına almanız gerekiyor. Beklemediğiniz bir masraf yapabilirsiniz. Bu masraf bütçenizle ilgili planlarınızı daha alçak üstteki edebilir.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

18 Eylül Aslan burcu yorumu

Sevgilinize hissettiğiniz duygularda güçlük yaşıyor olabilirsiniz. Sorunları kendi içinizde yaşamak yerine, karşılıklı konuşarak çözmek için gayret gösterin. İlişkinizin geleceği açısından olayları iyi çözümlemekte üstünlük var. İş ilişkilerinizde muhakkak edilmeden birileri kadar sınanıyorsunuz. Size karşısında bir takım güvensizlikler laf konusu. Bu güveni oturtmaya karşın girişimlerinizde yalnız kalabilirsiniz. Fiziksel yatırımlar konusunda sakin olabilirseniz kazançlı çıkabileceğiniz bir gün.

16 Eylül Başak burcu yorumu

18 Eylül Başak burcu yorumu

Bugün kederli duygular sizi tutsak alabilir. Duygularınıza kapılıp partnerinizi zorlamaktan kaçının. Beklentilerinizi anlatabilirsiniz ama öncelikle kendinizi negatif düşüncelerden arındırmalısınız. Üzerinize vazife olmayan işlerin omuzlarınıza yüklediği sorumluluklar, sizi bugünlerde alışılmışın açık havada birtakım yoğunluklara sokabilir. Sağlam adımlarla içten hedeflere yönelmelisiniz. Somut sorunlarınızı gizli tutmak yerine, ailenizle paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

18 Eylül Terazi burcu yorumu

Sevgilinizle ilgili olayları fazla fazla büyütüyorsunuz. Geriliminizi sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. İlişkinizi çok pozitif zorlamayın. İsteklerinizi anlatmakta güçlük çekebilir ve hiç beklemediğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkacak meslek fırsatlarını değer biçmek için doyumsuz bir hitabe içinde bulunmaktan kaçının. Yapabileceğinizden fazla mesuliyet almamalısınız. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olacak. Uykuya ve dinlenmeye ihtiyacınız son safhaya ulaşmış durumda.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

18 Eylül Akrep burcu yorumu

Aşk hayatınızla ilgili isteklerinizin arttığı bir dönem, fakat sevdiğinizi fazla zorlamayın. Bugün fantezilerinizi yerine getirmek için elinize acayip fırsatlar geçebilir lakin gerilimli davranmaktan kaçının. Kaçamak aşklardan da uzak durun. Yeni meslek teklifleri alabilir veya işinizde şansın dönmesi olabilir. Bu durum kararsız kalmanıza sebep olabileceği gibi, işinizde kendinizi iyi açıklama edebilir yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bugün finansal konularda riske girmemenizde fayda var.

16 Eylül Yay burcu yorumu

18 Eylül Yay burcu yorumu

Son günlerde aşk hayatınızla ilgili üzüntülü duygulara kapılıp kendinizi huzursuz ediyorsunuz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendiremediğinizi düşünüp üzerinizde zorlama yaratmak yerine harekete geçin. Oldukça tempolu bir meslek gününe hazırlanmış olmanız gerekiyor. Eğer gününüzü programlamazsanız, oradan oraya koşuşturmaktan enerjinizi ziyan edebilirsiniz. bir de sonuca ulaşamamak, cabası olarak yanınıza kalır. Mali gücünüzü sarsacak vaadlerden, girişimlerden özenle kaçınmanız gerekiyor.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

18 Eylül Oğlak burcu yorumu

Şehvetli anlamda yeni girişimlerde bulunmak isteyebileceğiniz bir gün. Bu şart sevgilinize güven, aklıselim ve hareketlilik kazandıracak. Lakin dikkat edilmediği takdirde kıskançlık laf konusu olabilir. yarım kalmış bütün işleri tamamlamış olmanız da bugünü kuytu geçirmenizi sağlayamıyor. Lakin bu bunalımınız uzun sürmeyecek. İşinize yakın olma duyacağınız gelişmeler gündeme gelebilir. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Bedeninizi yükseltmek için vitamin desteği alabilirsiniz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

18 Eylül Kova burcu yorumu

Aşk hayatınız kritik dönemde, bununla ilgilenin. Sevgilinizle ilişkiniz çok kötü durumda lakin ondan bir türlü kopamıyorsunuz. Onunla sorunlarınızı konuşarak, ilişkinizin devam edip etmeyeceği konusunda karar almaya çalışın. İş ortamınızda doğru olanı yapmaya mücadele gösterin. Dayanışma ve yardımlaşma gibi konular doğruca işlerinizi gerçekleştirmeniz mümkün görünüyor. Hitabe ve davranışlarınızla sempati kazanacaksınız. Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak.

16 Eylül Balık burcu yorumu

18 Eylül Balık burcu yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, birazcık ağır da olsa sonuca dürüst gittiğini ayrım etseniz iyi olacak! İş yerinde dikkat gerektiren konulara karşın küçük karışıklıklar çıkabilir. Telefon ve sözde haberleşmelerle ilgili ortaya çıkabilecek tersliklerden, geçici bir süre etkilenebilirsiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan daha sonra borçlanırken daha özenli olun. Açılan iştahınıza dikkat edin.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/18-eylul-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html