Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 18 Haziran Cuma gününün jurnal burç yorumları...

18 Haziran Koç burcu yorumu

18 Haziran Koç burcu yorumu

İş çevrenizde garip görüşler üreterek, çevrenizi istediğiniz tarzda etkilemeyi başarıyorsunuz Bugün, yakın görüşlerinizi alacağınız kişilerle yoğun iletişime dayalı konuşmalar yapacaksınız. Ayrıca katıldığınız davetlerde, aşırıya kaçan yemekler yerken, kilo problemlerinizi unutmamalısınız.

18 Haziran Boğa burcu yorumu

18 Haziran Boğa burcu yorumu

Arkadaşlarınızın öbür düşünceleri tamamen, her tarafta motive olacağınız konular peşindesiniz. Somut kaynaklarınızı gözden geçirin ve yeni iş teklifleri üstünde düşünün. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, dinç kişilerle tanışacağınızı gösteriyor. Aşk yaşantınızda hareket var.

18 Haziran İkizler burcu yorumu

18 Haziran İkizler burcu yorumu

Kuytu duygularınızın sizi tutsak etmesine müsade vermemelisiniz. Bugün, araştırdığınız konularda, elde edeceğiniz bilgileri hiç kimseyle paylaşmamaya uyarı etmeli, düşüncelerinizdeki gizliliğin size sağlayacağı yararları düşünmeli ve olayları içe doğru incelemelisiniz.

18 Haziran Yengeç burcu yorumu

18 Haziran Yengeç burcu yorumu

Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bazı sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha pozitif yaklaşacaksınız. Bugün aile içi tartışmalarına pozitif ağırlık vermeyin. İş motivasyonunuz bozulabilir.

18 Haziran Aslan burcu yorumu

18 Haziran Aslan burcu yorumu

Çevrenizin isteklerini dinç bir şekilde algıladığınız için, mesuliyet duygunuzu zorlayacak çalışmaları seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz. Düşündüklerinizin anında gerçekleşmesini isterken, gergin ve sinirli davranışlarınızla uyarı çekeceksiniz.

18 Haziran Başak burcu yorumu

18 Haziran Başak burcu yorumu

Fiziki konulara takıntılı elde etmek istemiyorsunuz. Kişisel güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Şüpheci yönlerinizden kurtulmalısınız. Bugün, yeni iş olanakları için bir takım görüşmeler yapabilirsiniz.

18 Haziran Terazi burcu yorumu

18 Haziran Terazi burcu yorumu

Yardımsever duygularınız atakta. Bugün, partnerinizin etkisinde kalacak ve sosyal yaşantınızda gereken desteği göreceksiniz. Entelektüel davranışlarınız bir uçtan bir uca, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız.

18 Haziran Akrep burcu yorumu

18 Haziran Akrep burcu yorumu

İletişim konusunda size gerekli desteği size sağlayacak dostlarınızla bir arada olmaktan, karlı çıkacaksınız. Hırslarınızı ortaya koyarken, arzularınıza da emin bir disiplin getiriyorsunuz. Parasal problemlerle mücâdele etmek canınızı sıkabilir.

18 Haziran Yay burcu yorumu

18 Haziran Yay burcu yorumu

Kendinizi sezgisel olarak açıklama etmesini biliyorsunuz. Bugün, hak ettiğiniz ödülü elde etmek için, sınırlarınızın üzerinde bir performans sergileyeceksiniz. Üstün kaliteli kişilerden alacağınız takviye sizin için fazla manâlı ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bir Takım bağlantılarınızı dürüst bir şekilde yönlendireceksiniz.

18 Haziran Oğlak burcu yorumu

18 Haziran Oğlak burcu yorumu

Bireysel güvenliğinizi maddesel destekle sağladığınız için kazançlarınızı takip etmeye özen gösteriyor ve yeni iş olanaklarına imkan tanıyorsunuz. Bugün, bazı konularda ısrarcı bir tavır takınarak, kendinizi hatalı açıklama edebilirsiniz.

18 Haziran Kova burcu yorumu

18 Haziran Kova burcu yorumu

İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller karşı pes etmemelisiniz. Çevrenizde öbür fikirleri olan kişilerden garip tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları manâlı olacak.

18 Haziran Balık burcu yorumu

18 Haziran Balık burcu yorumu

Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp her yerde bir bakabilirsin. neticede, bundan böyle bu ilkelerin sana kadar olmadığı kanısına varabilirsin. anlaşılan toplum kadar istek edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/18-haziran-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html