Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 18 Kasım Perşembe gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

18 Kasım Koç burcu yorumu

Duygularınızdan fazla mantığınızı kullanmanız gereken bir gün. Sevgilinizden öbür şeyler bekleyebilir, onun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. İşlerinizdeki yoğunluğu artı sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size halden anlayan davranacak ve asistan olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapmaya çalışın. Bir para beklentiniz fena sonuçlanacak ve hüsran yaşayacaksınız. Bir yakınınızın hastalığını tasa etmeyin çünkü fazla kısa sürede iyileşip bitmiş dinç günlere dönecek.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

18 Kasım Boğa burcu yorumu

Sizi terk eden sevgilinizi döndürmek için hiçbir şey yapmayı düşünmüyorsunuz. Fakat sizden bir hareket bekliyor. En büyük korkusu da birdenbire diğer birisini bulup çekip gitmeniz. İş ortamınızdan memnun değilsiniz. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz diğer yerlerin olduğunu mükemmel biliyorsunuz. Bugünlerde alışveriş yapma istediğiniz epeyce pozitif, alışveriş yerlerinden uzak durun. Yemek düzeninizi gözden geçirmenizde menfaat var.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

18 Kasım İkizler burcu yorumu

Sevgilinizin son zamanlardaki davranışları size yararsız geliyor. Dikkat ettiğiniz takdirde, bunların kıskançlık oyunları olduğunu ayrım edeceksiniz. İşinizde sorunlu bir gün geçirmeniz muhtemel. Bir süredir halledemediğiniz işlerin stresi üzerinizde baskı yapıyor. Arkadaşlarınızdan destek istemelisiniz. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli yok. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

18 Kasım Yengeç burcu yorumu

Sevgiliniz sizin için her şeyden çok değerli, lakin gerçi çevrenizin etkisinde kalıyorsunuz. Partneriniz sizi bulunduğunuz çevreden uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamıyor. İş konusundaki titizliğiniz takdir ediliyor, fakat bugün işinizle ilgili iletişim sorunları yaşamanız mümkün. Olaylara ağırbaşlı yaklaşarak vereceğiniz çabalar, mutlu olmanızı sağlayacak. Yatırım konularında, ani kararlar vermekten kaçının. Topuk rahatsızlıklarını olabildiğince eksik ayakta kalarak çözebilirsiniz.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

18 Kasım Aslan burcu yorumu

Geçmişten kopabildiğiniz ölçüde aşk hayatınızın geleceği parlak olacak. Geçmişte takılıp kalmanın duygusal dünyanıza pek yararı değil. Hayatta işten başka bir zevkiniz yokmuş gibi davranmanız, sizi sevenler kadar yadırganıyor. Bugünlerde hatalı kararlara yatkın olduğunuzdan kariyer hedeflerinizi uzun vadeye bırakmanızda üstünlük var. Para ilişkilerinde uğradığınız çoğu haksızlığı hiç hak etmiyorsunuz. Radikal önlemler sizi katiyen kötü biri yapmayacak.

16 Eylül Başak burcu yorumu

18 Kasım Başak burcu yorumu

Yeni biriyle tanışmış olmanıza karşın, ilişkiniz geçmiştekiler gibi görünüyor. Bu duyguları sona erdirmek için eski alışkanlıklarınızdan kurtulmalısınız. Mutluluğunun anahtarı sizde; olumlu düşünün. Sizden daha tecrübeli birinin yaptığı iş size önerge edilebilir. Bunun hem bir imtihan, ayrıca de bir fırsat olduğunu kabul edin. Tereddüt etmeyin, altından kalkmayı başaracaksınız. Mali konulardaki esnekliğiniz sıkıntı çekmenize yol açıyor. Daha sağlıklı ve mutlu görünmek için olaylara takılıp kalmayın.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

18 Kasım Terazi burcu yorumu

Sevgilinize, duygularınızdan ziyade mantığınızla yaklaşmaya çalışın. Kendinizi, ona bir şeyler ispat etmek veya onu yönetmek zorunda hissetmeniz sorunlara yol açabilir. Yetenekleriniz takdir edilmediği için işinizi değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Bunun için hemen şimdi çok erken. Önümüzdeki günlerde hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu. Biraz daha beklemelisiniz. Para harcarken kendinizi biraz daha denetlemeye ihtiyacınız var. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

18 Kasım Akrep burcu yorumu

Sevgilinizi istemediği şeyler gerçekleştirmek için zorlamış olabilirsiniz. Bu ilişkinizin kötü yöne gittiğinin işareti olabilir. Bunu durdurmak zorundasınız. Arkadaşlık ilişkileriyle meslek ilişkilerini karıştırmak, bazen sizi zorda bırakıyor. Bugün yeniden bir irtibat sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Ödemelerinizin artması sizi düşündürüyor. Yakınlarınızın maddi desteği sıkıntılarınızdan kurtulmada etkin olacak. Rejim gerçekleştirmek istiyor lakin başlayamıyorsunuz, yemekleri yavaş yavaş azaltın.

16 Eylül Yay burcu yorumu

18 Kasım Yay burcu yorumu

İlişkinizin sorunları ortada ve bunları çözmek için harekete geçmeniz gerekiyor. Sevgilinizi temize çıkaracak bahaneler arıyorsunuz. Gururunuzun mutluluğunuzu engellemesine müsade vermeyin. Yapmak istediğiniz öyle çok projeniz var. Birazcık planlı olursanız, yakınlarınızla faydalı birtakım meslek birlikleriniz olabilir. Parasal sıkıntılarınız yüzünden etrafınızdakileri kırmaya başladınız. Onların bir suçu olmadığını siz de biliyorsunuz! Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

18 Kasım Oğlak burcu yorumu

Sevgilinizle aranız gitgide artarak düzeliyor. Fakat fazla meraklı birini özel ilişkinizden uzak tutmanızda fayda var. İşinizdeki sorumluluklarınızın artması sizde stres yaratmakla beraber, sizi hareketli bir çalışma ortamına itecek. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanacaksınız. Harcamalarınız standardınızın üzerinde, paranızı daha akıllıca kontrol etmelisiniz. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde beden direnciniz sarsılabilir.

16 Eylül Kova burcu yorumu

18 Kasım Kova burcu yorumu

Bugün kararlı bir tutum içinde bulunacak, düşüncelerinizi uygulamayı başaracaksınız. ufak tefek sorunlar çıksa bile, bunların üstesinden kolaylıkla gelmeniz muhtemel. Çevrenizdekilere karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza aleyhinde çözümcü bir teşebbüs sergilemeniz olası olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Kendinizi yoğun zorlama aşağı hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi problemler yaratabilir.

16 Eylül Balık burcu yorumu

18 Kasım Balık burcu yorumu

Duygularınızdan fazla mantığınızı kullanmanız gereken bir gün. Sevgilinizden öbür şeyler bekleyebilir, onun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. İşlerinizdeki yoğunluğu pozitif sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size halden anlayan davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapmaya çalışın. Bir para beklentiniz kötü sonuçlanacak ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip bitmiş dinç günlere dönecek.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/18-kasim-persembe-gunluk-burc-yorumlari.html