Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 18 Mayıs Salı gününün günlük burç yorumları...

16 Mayıs Koç burcu yorumu

18 Mayıs Koç burcu yorumu

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar aleyhinde güçsüz hissedebilirsiniz. İyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdakilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, somut konulara daha fazla ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz.

16 Mayıs Boğa burcu yorumu

18 Mayıs Boğa burcu yorumu

Değişmez düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Mantıklı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Yaşantınızdaki dengenin kayda değer olduğunu vurgulayacağınız bu özel günde, esrarengiz bir şahsiyet çiziyorsunuz.

16 Mayıs İkizler burcu yorumu

18 Mayıs İkizler burcu yorumu

Gösterişli bir ruh hali içinde karşınızdaki kişiye olmadık sözler ederek aradaki bağları zayıflatabilirsiniz. Ateşli, zinde ve tutkulu istekleriniz partneriniz göre yalnış anlaşılarak zıt tepki alabilir. Bir kıskançlık nedeniyle aranızda hiç olmayacak şekilde tepkisel bir şart da ortaya çıkabilir. Çocukları olan aslanlar bugün onlara karşı daha hırslı bir davranış içine girebilirler. Bugün temel prensibiniz "hiçbir şeye tahammül" tarzı olabilir. Bugün güvenliğinizi tehdit edebilecek herşeye karşı sert tepkiler verebilirsiniz. Yolculuklar konusu gündeme gelebilir. Ve hesaplanan uzun bir gezi için harekete geçebilirsiniz. Araba kullanacak olursanız daha dikkatli olmanızda menfaat var. Acelecilik görülebilir ve daha tez varmak isteğiyle sorunlara neden olabilirsiniz. Serbest tutkunuz bugün yoğundur, her lahza gitmeye hazır bir haliniz olacaktır.

16 Mayıs Yengeç burcu yorumu

18 Mayıs Yengeç burcu yorumu

Enerjiniz çok enerjik ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Bedensel konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Bugün, enerjik yönleriniz bir defa daha ortaya koyacaksınız.

16 Mayıs Aslan burcu yorumu

18 Mayıs Aslan burcu yorumu

Bugün, yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle us alış verişi içinde olmanıza karşın en son sözü siz anlatmak istiyorsunuz. Dış görünüşünüzün sakinliği çevrenizdeki kişilerin yanılmasına neden oluyor. Kendinizi aşırı zorluyorsunuz.

16 Mayıs Başak burcu yorumu

18 Mayıs Başak burcu yorumu

Birlikte çalıştığınız şahısların farklı yönlerini görecek ve işbirliği içine gireceksiniz. Sosyal aktivitelerinizin sınırını genişlettiğiniz için verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtmayın.

16 Mayıs Terazi burcu yorumu

18 Mayıs Terazi burcu yorumu

Bugün size ulaşmaya çalışan kişiler olacak. Bir Takım teklifleri geri çevirmeden önce düşünmelisiniz. Eski dostlarınız sizden haber bekliyor ve sizinle birlikte edinmek için fırsat kolluyor. Ailenizle birlikte yapacağınız küçük ziyaretler için yerinde bir gün.

16 Mayıs Akrep burcu yorumu

18 Mayıs Akrep burcu yorumu

Somut konularda beceriksiz kaldığınız ortamlardan yürüyüp gitmek ve kendinize yeni bir egzersiz alanı bulmak en büyük arzunuz. Sınırlarınızı genişletmek için başlattığınız olumlu çabalarınızın karşılığını sosyal ilişkilerinizdeki başarınıza borçlusunuz.

16 Mayıs Yay burcu yorumu

18 Mayıs Yay burcu yorumu

Kendinizi iyi açıklama edeceğini bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda sizden bir takım yorumlar isteyebilirler. Fikirleriniz söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Mantığınıza güvenseniz bile, bazı öbür olaylar, sizin tarzınızın dışarıya bir söyleşi gerektirebilir. Harikulade dengenizi ve kendinizi sınayabileceğinizi unutmamalısınız.

16 Mayıs Oğlak burcu yorumu

18 Mayıs Oğlak burcu yorumu

Gününüzü ailenizle birlikte paylaşacağınız çok yoğun bir gün olacak. Özellikle genç aile bireylerinin bireysel özelliklerinden kaynaklanan sorunlar gündeme gelebilir. Siz düşüncelerinizi söylerken yürek kırmamaya özen göstermelisiniz.

16 Mayıs Kova burcu yorumu

18 Mayıs Kova burcu yorumu

Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz. Başlattığınız işi sabırla bitirme ve sorumluluk duygunuz yoğun olduğu için, bugün çoğu kombinasyon çalışmayı beraber yapacaksınız. Evinizle ilgili değişim yerine getirmek ve eşyaların yerini başkalaştırmak isteyebilirsiniz. Rutin işler için güzel bir hafta sonu. Ellerinizi kullanırken dikkatli olun.

16 Mayıs Balık burcu yorumu

18 Mayıs Balık burcu yorumu

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşı kuvvetsiz hissedebilirsiniz. İyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdakilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, bedensel konulara daha fazla siklet vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/18-mayis-sali-gunluk-burc-yorumlari.html