Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 18 Temmuz Pazar gününün jurnal burç yorumları...

18 Temmuz Koç burcu yorumu

18 Temmuz Koç burcu yorumu

Doğallığa aleyhinde değilsiniz fakat, isteklerinizde farklı beklentileriniz var. Bugün, sizin için sıra dışı bir gün olabilir. İnatçı ve ayrıcalık vermeyen yapınız doğruca, isteklerinizi ısrarla yaşama geçirme savaşı veriyorsunuz. Hayat kalitenizi yükselterek, kendinizi baştan yapılandıracaksınız. Yollarla ilgili olaylar güncellik kazanacak.

18 Temmuz Boğa burcu yorumu

18 Temmuz Boğa burcu yorumu

Maddesel konularda dürüst kararlar alacak, birikime ve yatırıma tartı vereceksiniz. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanabilir. Onlarla yapacağınız olumlu işbirlikleri ve vereceğiniz yardım sizi oldukça mutlu edecek. Sürpriz beklentilere açık olduğunuz bir gün içindesiniz. Özellikle duygusal beklentileriniz gündemde.

18 Temmuz İkizler burcu yorumu

18 Temmuz İkizler burcu yorumu

Bugün, metamorfoz rüzgarlarının estiği bir duygu boyutunda olacaksınız. Aleyhinde cinsle aranızda beklenmeyen gelişmeler olabilir. Yeni tanışacağınız şahısların finans konuları ilginizi çekebilir. Duygusal bağlarınızın; maddi beklentilerinizle örtüşmesini temin etmek namına, başlangıçlar yapmak istiyor ve ihtiyatlı davranıyorsunuz. Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız vakit, bir anda her şeye sinirlenebiliyorsunuz. İnatçılığınız birçok sorunu beraberinde getiriyor. Sıra dışı kişiliğinizi birilerine anlatmak için zaman kaybediyorsunuz.

18 Temmuz Yengeç burcu yorumu

18 Temmuz Yengeç burcu yorumu

Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz. Karşılıklı düşünceye sahip arkadaş çevrenizle birlikte almak istiyorsunuz. Bugün, katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyecek ve düşünceleriniz karşısında tarafa kabul ettirmenin zaferini duyacaksınız. Sosyal yaşantınızda canlanma söz konusu.

18 Temmuz Aslan burcu yorumu

18 Temmuz Aslan burcu yorumu

Bugün, özel irtibat konularında başarıyı yetişmek istiyor ve gerekli şartları uygulamaktan çekinmiyorsunuz. Sanatsal olayları takip etmekten tutku duyacağınız bir gün. Birçok davete katılacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

18 Temmuz Başak burcu yorumu

18 Temmuz Başak burcu yorumu

Özgürlük dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda imtiyaz vermekten korktuğunuz için, olayların detayları fazla manâlı. Bugün, her şeyi irdelemekten yorulabilirsiniz.

18 Temmuz Terazi burcu yorumu

18 Temmuz Terazi burcu yorumu

İstediğiniz bolluğu kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir istikamet vermeniz gerekiyor. Her türlü başarıyı, bireysel çabanızla elde edeceksiniz. Bugün iddiacı konuşmalarınızla bazı kişileri kendi tarafınıza çekeceksiniz.

18 Temmuz Akrep burcu yorumu

18 Temmuz Akrep burcu yorumu

Fiziki konularda, irtibat içinde olacağınız kişileri razı etmek zorunda kalabilirsiniz. Bugün, olaylara ağırbaşlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Maddi anlamda zinde bir pozisyon yaratmanız, bazılarını kızdırabilir. Kilonuza uyarı edin.

18 Temmuz Yay burcu yorumu

18 Temmuz Yay burcu yorumu

Öncülüğünüz yaptığınız konularda kendinizi sıkıntılı hissediyor ve bir takım olayları başlattığınız için, sonradan vicdan azabı duyabiliyorsunuz. Bugün, Ay aşk evinizi etkilemekte ve bireysel ilişkilerinize rasyonel bir şekilde yaklaşmanızı sağlamaktadır. Partneriniz, sizin yapıcı davranışlarınız karşı olumlu bir tavır takınacaktır.

18 Temmuz Oğlak burcu yorumu

18 Temmuz Oğlak burcu yorumu

Ailenizle yapacağınız işbirliği sizin için destekleyici öğe oluyor ve olayların üstesinden basit bir şekilde geliyorsunuz. Bugün, çoğu nedenden dolayı patavatsız problemlere kucak açıyorsunuz. Gizemli konulara ilginiz hayli fazla.

18 Temmuz Kova burcu yorumu

18 Temmuz Kova burcu yorumu

Kendinizi yoklama huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sistematik yapınızın getirdiği sorumluluklar karşı bunalabilirsiniz. Bugün bireysel hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere istekleriniz konusunda diretmemelisiniz. Onların sizi kavrayış kapasiteleri fazla ayrı ve yapacağınız tek şey, her şeyi oluruna adamak.

18 Temmuz Balık burcu yorumu

18 Temmuz Balık burcu yorumu

Bir ilişkini yeni bir gözle değerlendirebilirsin. Eğer birisiyle romantik olarak görüşüyorsan, ilişkini ileri seviyeye taşımak isteyebilirsin. Ya Da, işler hoş gitmiyorsa yeniden görüşmemeye karar verebilirsin. Eğer uzun süreli bir ilişkideysen, yepyeni şeylere hazır hissediyorsun. Hafta sonu öbür şeyler yerine getirmek isteyebilir; akşam rutinlerini dağıtmak isteyebilirsin.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/18-temmuz-pazar-gunluk-burc-yorumlari.html