Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 19 Ekim Salı gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

19 Ekim Koç burcu yorumu

Aşkta telaş etmeniz kusur yapmanıza niçin oluyor. Birlikte olduğunuz insan bazı hareketleriniz yüzünden kıskançlığa kapılabilir. Ona daha çok süre ayırın. İş yaşamınızla ilgili sorunları soğukkanlı karşılama yeteneğiniz bazı durumlarda yetkisiz kalabiliyor. Bazen hiç direnmeden problemleri oluruna bırakıyorsunuz. Bu, fazla insani gibi görünse de problemlerin artmasına neden oluyor. Bir arz para kaybı bütçenizde sarsıntı yaratabilir. Solunum yolları problemleri yaşayabilirsiniz.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

19 Ekim Boğa burcu yorumu

Duygusal hayatınızla ilgili karşılaşacağınız problemlerle çaba etmek size zor gelmeyecek. Ayrıntılar üstünde daha fazla durmalı, gelip geçici hevesleriniz konusunda titiz davranmalısınız Birlikte çalıştığınız millet tarafından anlaşılmadığınızı hissetmeniz olası. Arkadaşlarınızla aranızda bir çözüm yolu bulmaya ve yersiz endişelere kapılmamaya çalışmalısınız. Bir lahza önce parasal bakımdan rahatlamaya bakın. Yiyeceklerinize uyarı etmelisiniz.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

19 Ekim İkizler burcu yorumu

Aşkın gözlerini âmâ ettiklerinden biri de siz olmalısınız. Tüm tehlikeleri görüyor yine de bu ilişkiyi yaşamaktan şımartma alıyorsunuz. Tutku dedikleri bu olsa lüzum! İşinizle ilgili bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz vakit, tatmin edici gelmeyebilir, birazcık daha dayanma. Herhangi bir para sıkıntınız bulunmuyor. Afiyet konusunda gereksiz yere endişeleriniz var. ufak tefek sorunları fazla fazlasıyla abartıyor ve kendinizi olumsuz yönde dolduruyorsunuz.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

19 Ekim Yengeç burcu yorumu

İlişkinizde değerleri gözden geçirmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Böylece daha dengelenmiş bir beraberlik yaşamaya şansınız olacak. İş arkadaşlarınız arasındaki suni, geçici sürtüşmeler sebebiyle endişelenmeniz düşüncesiz. Sizin dışınızda oluşan bu sürtüşmeler, kendiliğinden hallolabilir gibi görünüyor. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza takviye edin, karşılığını göreceksiniz. Zihinsel yorgunluk ve gerginlik sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına niçin olabilir.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

19 Ekim Aslan burcu yorumu

Sevdiğinize gösterdiğiniz anlama onu fazla etkileyecek. Size karşısında hissettiği duygularını açıklayabilir. Böylece beraberliğiniz fazla daha enerjik ve yoğun olabilir. Öbür istekler içinde bulunabilirsiniz. Son günlerde işinize odaklanmakta zorluk çekiyorsunuz. Yarı sizi engelleyen bir şeyler var. Bunun adını koymanız gerekiyor. Size yapılan tasarruf uyarılarını biraz ciddiye almalısınız! Zihninizi bugünlerde meşgul eden sağlık endişeleriniz, birazcık endişe gibi görünüyor.

16 Eylül Başak burcu yorumu

19 Ekim Başak burcu yorumu

Sevgilinizin sabrını taşırmaktasınız, sözünüzü gerçekleştirmek için bundan daha şanslı, daha elverişli bir gün olamaz! Cesur olun, hiçbir kötü netice doğmayacak. İşinizde bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı her yerde gözden geçirmeniz gerekebilir. Parayla ilgili uyarıları dikkate almanızda avantaj var. Moraliniz iyi lakin yine de soğuk havanın getirebileceği nezle ve grip gibi küçük hastalıklara karşı itinalı olmanızda üstünlük var.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

19 Ekim Terazi burcu yorumu

Sevgilinize karşısında biraz daha anlayışlı olmanız gereken bir gün. Sahiden sizin sevginize, desteğinize ve anlayışınıza kuvvetle ihtiyacı var. İşinizde sabırsız bir tutum içine girmeniz gerekmiyor. Sabırlı olmalısınız. Takviye aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, fazla umutlanacağınız haberler var. Sizden borç isteyecek insanlardan uzakta durmaya çalışın. Yemek yerken acele etmeniz, sindirim sisteminizi etkiliyor. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

19 Ekim Akrep burcu yorumu

Birlikte olduğunuz kişiden uzaklaştığınızı fark etmenize karşın, onu kırmaktan çekindiğiniz için durumu yöneticilik etmeye çalışmanız anlamsız. O sizdeki değişikliğin farkında olan. Bir lahza önce konuşun! Gözden kaçırdığınız bir takım sorumluluklarınız, birlikte çalıştığınız kişileri şaşırtıyor. Çok övülen duyarlılığınızı yargı etmediği sorgulamalara sokmamalısınız. Size beklemediğiniz bir seyahat görünüyor, sizin için bu olumlu sonuçlar verecek. Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir.

16 Eylül Yay burcu yorumu

19 Ekim Yay burcu yorumu

Aşk duygusundan diğer yönlere dürüst uzaklaştınız. Düşüncelerinizdeki bazen sergilediğiniz istikrar, muhafazakârlık gibi algılanıyor. Eleştiriye açık olmanız, bir takım zaaflarınızı size gösterebilir. İşinizde size muhalif olan biriyle eşit silahlarla çaba etmektesiniz. Sebat eden ve iyi niyetten baskı bölge kazanacaktır. Hislerden çok mantığın sesini dinleyerek, çaba edin. Para konusunda talihli ve uğurlu olduğunuz bir gün. Sağlığınız konusunda vurdum duymaz davranışlarınız, hastalığa yakalanmanıza sebep olabilir.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

19 Ekim Oğlak burcu yorumu

Düzensiz düşüncelerinizi bir araya toplamalı, arasında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız. Fakat bu şekilde yararlı şeyler üretmeniz muhtemel. Değişikliği pek de önemsemeyen ya da sevmeyen bir kimseyseniz, yaşadığınız ortam içinde edindiğiniz yer size yeterli geliyor demektir. Fakat bu düşüncelerden kendinizi arındırmalı, hatta bu konuda takviye alabileceğiniz kimselerle görüşmelisiniz. Aniden karşınıza meydana çıkan fiziki fırsatlar size büyük baskı verecek.

16 Eylül Kova burcu yorumu

19 Ekim Kova burcu yorumu

Aşırıya kaçan kıskançlık huyunuz, sevgilinize bir süredir rahatsızlık veriyor. Endişeyi ve öfkeyi bir kenara bırakıp olumlu düşünürseniz, aşk hayatınızdaki sorunları atlatabilir, düş ettiğiniz ilişkiyi yaşayabilirsiniz. Abartılı iyi niyetiniz ve arkadaşça oluşunuz iş yerinizde kullanılıyor ve başkaları adına çıkışlarınız göze batıyor. Bu davranışlar sizin düşman kazanmanıza neden olabilir. Hiç ummadığınız yerden gelen para sizi çok sevindirecek. Gaz sancıları yaşamak istemiyorsanız, yediklerinize uyarı edin.

16 Eylül Balık burcu yorumu

19 Ekim Balık burcu yorumu

Aşkta acele etmeniz kusur yapmanıza niçin oluyor. Birlikte olduğunuz insan bir takım hareketleriniz yüzünden kıskançlığa kapılabilir. Ona daha çok vakit ayırın. İş yaşamınızla ilgili sorunları serinkanlı karşılama yeteneğiniz bir takım durumlarda beceriksiz kalabiliyor. Ara Sıra hiç direnmeden problemleri oluruna bırakıyorsunuz. Bu, fazla insani gibi görünse de problemlerin artmasına neden oluyor. Bir tedarik para kaybı bütçenizde sarsıntı yaratabilir. Solunum yolları problemleri yaşayabilirsiniz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/19-ekim-sali-gunluk-burc-yorumlari.html