Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 19 Ocak Çarşamba gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

19 Ocak Koç burcu yorumu

Çevrenize bitirdiğiniz ilişkiden geriye dönüş olmadığını söylüyor, fakat kafanızın karışmasına da engel olamıyorsunuz. Ondan gelecek görüşme isteği kafanızı daha da karıştırabilir. Bu yüzden bu isteğe fazla kısa bir zaman de olsa dikkatsiz görünebilirsiniz. Zamanla yarışmacı meslek temponuz sizi bunaltmış gibi. Arkadaş çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlığı bahane ederek hayır dememelisiniz. Ferahlamaya ve rahatlamaya ihtiyacınız var. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu yersiz.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

19 Ocak Boğa burcu yorumu

Şehvetli yoğunluğunuzu karşı cinse tanımlamak konusunda çok başarılı olduğunuz söylenemez. İlişkinizde daha mutlu görünmek için düşüncelerinizi sevgilinizle paylaşmalısınız. İş konularında ilginç gelişmeler gündemde. Beklediğiniz gibi artan olaylar sizi heyecanlandırabilir. çok büyük beklentiler içinde bulunmazsanız, karşınıza meydana çıkan fırsatları iyi değerlendireceksiniz. Birikiminizle ilgili daha realist planlar yapmaya çalışın. Acılı ve yağlı yiyecekler midenizi ağrıtıyor.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

19 Ocak İkizler burcu yorumu

Çaresiz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde mutlu sona dürüst gidiyor. Derece Derece bağlandığınızı hissediyorsunuz. Merak etmeyin duygularınızın karşılığı fazlasıyla var. Şimdilik problem gözükmüyor. İşyerinizde meydana gelecek şartların değişmesi kafanızın karışmasına niçin olabilir. Ama paniğe kapılmadan, iyi duygularınızla bu durumu lehinize çevirmeyi başaracaksınız. Idareli şikayetlerinizi en aza indirmeniz, basit masraf alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

19 Ocak Yengeç burcu yorumu

İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız değin aklınızın da sesini dinlemenizde fayda var. Manâlı konularda ani karar vermeniz ara sıra pişmanlık yaşamanıza niçin oluyor. İşinizle ilgili bir süredir yaradılış halindeki şartların değişmesi bugün gündeme gelebilir. Değişimi istediğiniz yönde kullanabilmek için karamsarlığa kapılmadan sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışmalısınız. Hesaplı durumunuz gitgide iyileşiyor, siz gerçi tedbiri elden bırakmayın.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

19 Ocak Aslan burcu yorumu

Partneriniz sizden güven istiyor. İlişkinizin bir risk altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Ona bu güveni verebilmeniz, beraberliğinizi daha da manalı ışık halkası getirecek. Bazı işlerinizi tamamlamakta, sonuca ulaştırmakta gecikmeler olabilir. bu nedenle sabırlı davranmalı, disiplin göstermekte devam etmelisiniz. Neyse ama motivasyonunuzun yüksek olduğu bir dönem! Bu şart direncinizin artmasını ve kendinizi daha kuvvetli hissetmenizi sağlayabilir. Ilave bir işten nedeniyle bol kazanç elde edebilirsiniz.

16 Eylül Başak burcu yorumu

19 Ocak Başak burcu yorumu

İçinizdeki huzursuzluğu, partnerinize yansıtmamaya çalışın. Azıcık yalnız kalmak, kendinizle ilgilenmek iyi gelebilir. Gerginliğinizin partnerinizle ilgili olmadığını ona açıklarsanız sizi anlayacaktır. İş konusunda sizi destekleyenler var. Özellikle katılacağınız bir meslek toplantısında saygı duyduğunuz birinin sizi takdir etmesi yatırımlarınız konusunda sizi cesaretlendirecek. Eğer kendinizi süratli para kazanmak için baht oyunlarına kaptırırsanız, elinizdekileri de kaybedebilirsiniz.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

19 Ocak Terazi burcu yorumu

Kendinizi sevgilinize anlatmakta zorlanıyorsunuz ve bugün hatalı anlaşılabilirsiniz. Olaylar karşı etkilenmeye açıksınız ve duygusal tepkiler vermeniz muhtemel. İş hayatınızda yeni yatırımlar yapma arzunuz var. Ortaklarınıza ya da büyüklerinize danışarak planlamalar yapabilirsiniz. İlk kere girdiğiniz piyasalarda kandırma olasılığınız söz konusu, çok itinalı davranın. Eliniz fazlasıyla açık, fakat paylaşmacılığınıza artık bir hudut koymanız gerekiyor. Fiziksel ve ruhsal olarak gücünüz uygun.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

19 Ocak Akrep burcu yorumu

Partnerinizi tanımanın önemini bilmeniz, sağlıklı bir birliktelik ve iki taraflı güven sağlayacak. Sevginizi ifade etmede zorluk çekmeyeceksiniz. İş yaşantınızda çoğunlukla mutlu olmanıza karşın, bugünlerde belli bir isteksizlik içine girebilirsiniz. Egzersiz arkadaşlarınızla karşılıklı olarak, aksamalardaki sorumlulukları paylaşmaya çalışın. Ekonomik yönden can sıkıntısı içindesiniz. Daha tedbirli harcamalarla, birçok şeyi yoluna koymanız mümkün.

16 Eylül Yay burcu yorumu

19 Ocak Yay burcu yorumu

Aşk hayatınızda gözle görülür bir hareketlenme olacak, eğer bir sevdiğiniz yahut bu dönem içinde şansınızı zorlamanızda bir sakınca değil. Özverili çalışmalarınız ve tokgözlülüğünüz gösterişsiz insan görüntüsü içinde olmanıza hiç yerinde değil, buna dikkat etmenizde yarar var. İş yaşamınızda vereceğiniz daha değişik bir izlenim, size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir. Elinize geçecek yüklü bir para, sizi somut olarak epeyce rahatlatacak. Fazla ağır yükler taşımayın kollarınızda problem yaratabilir.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

19 Ocak Oğlak burcu yorumu

Aşk hayatınızda ilk kere karşılaştığınız bir takım zorluklar sizi pasif hale getirebilir. Hatta bu günlerde kendinizi toplumdan ve işlerinizden geri çekme arzusunda da olabilirsiniz. Bu baskı günleri, sevdiğiniz kimseyle birlikte olarak atlatmaya çalışın. İş ilişkilerinizde hırslı girişimciliğiniz başarılara açık. Fırsatı kendiniz yaratıyor, şansınızı çağırıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde fazla verimli açılımlar sizi bekliyor. Bugün sizi fazla mutlu edecek bir para haberi alabilirsiniz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

19 Ocak Kova burcu yorumu

Dikkatsizliğiniz yüzünden aşk hayatınızda fazla şey kaçırıyorsunuz. Daha dışa dönük biri olun, sizinle ilgilenenler var. Sizi beğenen biri, açılmaya cesaret edemiyor, ilk adımı sizin atmanız gerekebilir. Umut bağladığınız bir meslek az önce hazırlık safhasında, bir süre daha beklemeniz faydanıza olacak. Geçmişte kalmış bir meslek ilişkinizle alakalı olarak, azıcık şaşıracağınız duyumlar sizi şaşırtacak. Bugünlerde maddi can sıkıntısı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda fayda var.

16 Eylül Balık burcu yorumu

19 Ocak Balık burcu yorumu

Çevrenize bitirdiğiniz ilişkiden geriye doğru dönüş olmadığını söylüyor, lakin kafanızın karışmasına da engel olamıyorsunuz. Ondan gelecek röportaj isteği kafanızı daha da karıştırabilir. Bu yüzden bu isteğe çok kısa bir süre de olsa düşüncesiz görünebilirsiniz. Zamanla yarışan iş temponuz sizi bunaltmış gibi. Arkadaş çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlığı bahane ederek hayır dememelisiniz. Ferahlamaya ve rahatlamaya ihtiyacınız var. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu düşüncesiz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/19-ocak-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html