Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 19 Temmuz Pazartesi gününün jurnal burç yorumları...

18 Temmuz Koç burcu yorumu

19 Temmuz Koç burcu yorumu

Çevresel ilişkilerinizin ağırlık kazanacağı bir gün. İletişim konusunda yoğunluk laf konusu olacak. Birçok dostlarınız sizinle görüşmek için, gerekli bağlantıları düzenlemek isteyecekler. Bugün, tarzınıza uygun kişilerle birlikte manâlı ve hoş konuşmalar yapacaksınız. İçsel enerjinize yan çevresel ilişkileriniz ön planda olacak.

18 Temmuz Boğa burcu yorumu

19 Temmuz Boğa burcu yorumu

Çevrenizle şehvetli işbirliği içinde olduğunuz zaman kendinizi fazla mutlu hissediyorsunuz. Bugün, çevresel sorumluluğunuzun farkındasınız. Yaptığınız bir takım işlerde kişisel girişimciliğiniz size aktivite kazandırırken, olayları kısa sürede sonuçlandırmanın keyfini de yaşayacaksınız. Ay'ın konumu başarınızı destekliyor.

18 Temmuz İkizler burcu yorumu

19 Temmuz İkizler burcu yorumu

Bugün bir arada olabileceğiniz kişilerle, meslek ortamınızdan öbür konulara dalmak sizi biraz dinlendirecek. Yeni iş bağlantıları için uygun bir gün yok. Olayları iyi irdelemeli fakat, anında karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

18 Temmuz Yengeç burcu yorumu

19 Temmuz Yengeç burcu yorumu

Çevresel ilişkilerinize ihtiyatlı ve sağduyu davranmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bugün, muhakkak bir sistem içinde hareket edebilirsiniz. İletişim konusunda bazı aksiliklerin söz konusu olması sonucunda, beklentileriniz gecikebilir. Fiziki konuların aktüalite kazanması, harcamalarınızı olumsuz etkileyecektir. Paranızı dikkatli kullanmalısınız.

18 Temmuz Aslan burcu yorumu

19 Temmuz Aslan burcu yorumu

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşısında tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızla karşınızdaki kişiyi zor durumda bırakabilirsiniz. Bugün, hissi saplantılarınızda sınırları zorlayabilirsiniz.

18 Temmuz Başak burcu yorumu

19 Temmuz Başak burcu yorumu

Idareci gezegeniniz Merkür'ün tepecik evinizde yaptığı etkileşim, yaratılığınız konusunda ufuklarınızın geniş olmasına niçin oluyor. Karşıt fikirli kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız.

18 Temmuz Terazi burcu yorumu

19 Temmuz Terazi burcu yorumu

İletişim içinde olduğunuz kişilerin davranışlarından negatif etkilenmek istemiyorsanız, onları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin kuvvetli olduğu bir gün ve bu şart tedirgin olmanıza neden oluyor. Daha esnek olmalısınız.

18 Temmuz Akrep burcu yorumu

19 Temmuz Akrep burcu yorumu

Bugün sosyal ortamları tercih edeceksiniz. Hırslı ve başarılı kişilerle karşılaşmak sizde kayda değer motivasyon arabulucu oluyor. Yakın dostlarınızla şehvetli paylaşımlar yaşamak isteyeceksiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınız sizi arayabilir.

18 Temmuz Yay burcu yorumu

19 Temmuz Yay burcu yorumu

Partnerinizle birlikte karşılıklı çalışmalara yönelebilirsiniz. Onun size sunacağı fikirleri ret etmeden önce, bulunduğunuz şartları mantıklı bir şekilde incelemeli ve seçeceğiniz konularda özenli davranmalısınız. Bireysel egonuzun zinde olması, iki taraflı ilişkilerde istemeseniz de sorun yaratıyor. Bazı şeyleri ayrım etmelisiniz.

18 Temmuz Oğlak burcu yorumu

19 Temmuz Oğlak burcu yorumu

Bedensel konularda gerekli desteği alıyor ve ele aldığınız konuları gerçekleştiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki ahenk, problem yaşadığınız konularda çözüm sağlayacak. Kısıtlamalara dayanamıyorsunuz.

18 Temmuz Kova burcu yorumu

19 Temmuz Kova burcu yorumu

Bugün, mükemmel işler peşindesiniz. Her şeyin en iyisini isteme hakkınızı kullanıyorsunuz. Ay'ın konumu, olayları detaylı olarak ele almanızı sağlayacak. Atılımlarınız için zorunlu her türlü donanıma sahipsiniz. Bilgilerinizi paylaşma konusunda, yardımlaşmaya hazırlanmış olmanıza rağmen, çevrenizde potansiyel eksiklik görüyor olmanız sizi haklı çıkaracak.

18 Temmuz Balık burcu yorumu

19 Temmuz Balık burcu yorumu

Çevresel ilişkilerinizin siklet kazanacağı bir gün. İletişim konusunda yoğunluk söz konusu olacak. Birçok dostlarınız sizinle karşılaşmak için, gerekli bağlantıları hazırlamak isteyecekler. Bugün, tarzınıza uygun kişilerle birlikte manâlı ve güzel konuşmalar yapacaksınız. İçsel enerjinize ast çevresel ilişkileriniz ön planda olacak.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/19-temmuz-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari.html