Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 2 Ekim Cumartesi gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

2 Ekim Koç burcu yorumu

Özel hayatınızda her şey yolunda. Bu defa şansın da sizi ardına kadar desteklediğini düşünüyor ve her gün yeni bir olumluluğu ayrım ederek, yaşadığınız ilişkiyi gereksiz yere geciktirdiğiniz için hafif pişmanlıklar duyuyorsunuz. Çalıştığınız işinize engel olmayacak ilave bir meslek arayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde sonuçlanabilir. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların dürüst çıktığını bakmak, sizi rahatlatacak. Mide ağrılarınızın nedenini öğrenmeye çalışın.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

2 Ekim Boğa burcu yorumu

Bitirmeyi düşündüğünüz ilişkiniz, yeni gelişmelere açık. Kararlarda ilk kişi olma eğilimi barındırıyorsunuz. Bu konuda iki taraflı hareket etmeniz, muhtemel gelişmeleri olumlu bir ışık halkası getirebilir. İş yerinde uzun uğraşlar sonucu elde ettiğiniz bir hak, pozitif ciddiye almadığınız ve alışkanlığa dönüşmüş bir özelliğiniz sebebiyle kaybedilmek üzere. Tekrar savaş vermeniz gerekebilir! Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karmakarışık. Sırt ve omuz ağrılarınız artabilir, itinalı olun.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

2 Ekim İkizler burcu yorumu

Bugün aşık olabilir, yeni bir meslek bulabilir veya meslek teklifi alabilir, benzeri piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz. Gerginlikten uzaktan meslek ortamınız, meslek yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı gösteriyor. Bir Takım meslek ilişkilerinizdeki mesafeyi birazcık daha aralamanız gerekebilir. Kariyer amaçlarınızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeli ve planlamalısınız. Bu Nedenle daha stratejik hareket edebilme şansını yaklaşmanız muhtemel. Umut bağladığınız paralarda yeni gecikmeler söz konusu.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

2 Ekim Yengeç burcu yorumu

Bu gün sevgilinizle tartışmaktan muhtemel olduğunca uzaktan durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Duygularınızı denetlemeniz bugün zorlama olacağı için ufak konuları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. İşbirliği yaptığınız insanlarla sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Bu sorunların daha pozitif büyümesini istemiyorsanız sabırlı olun ve kendinizi bu duruma çok kaptırmayın. Sağlığınızın sizi memnun edeceği bir gün.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

2 Ekim Aslan burcu yorumu

Bugün aşk arzularınız ve sevgi duygularınız iyice kabarabilir. İçinizden yükselen istekler sizi rahatsız etse bile daha düşünceli ve ağırbaşlı davranmayı başardığınız takdirde mutluluk yanı başınızda! İş uygun üzerinizde baskılar olabilir ama yapmakta olduğunuz işi başarı ile sonuçlandıracaksınız. Aldığınız sorumluluklarla başa çıkabilir, iş arkadaşlarınızın ve büyüklerinizin takdirini kazanabilirsiniz. nadiren çektiğiniz parasızlık ise sizde büyük bir sıkıntıya niçin olmuyor.

16 Eylül Başak burcu yorumu

2 Ekim Başak burcu yorumu

Hayatınızın gerçekte hiç ayrım etmediğiniz ölçüde fiziksel ve manevi zenginliklerle donatılmış olduğunu görebileceğiniz, bambaşka deneyimler yaşamaya hazırlanmış olun. Ailenizin yaşantınızda daha kayda değer olacağı bir devreye giriyorsunuz. Düşük bir motivasyonla güne başlamış olmanız, işlerinizin vaktinde bitmesini engelleyebilir. Yakın gördüğünüz iş arkadaşlarınızın desteğini almamanız için hiç bir neden değil. Bir dostunuza kefil olmanız istenebilir, uzak durun tekrar sorunlar yaşayabilirsiniz.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

2 Ekim Terazi burcu yorumu

Karışık ve ayrı duygular içinde olabileceğiniz bir gün. Karışıklıklardan etkilenmeniz olası. Azıcık daha sıcacık ve mantıklı olmaya çalışın. Sorunları büyütmekten kaçının. Kuruntularınızı sevgilinize yansıtmayın. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberler rahatsızlık yaratabilir. Lakin düşüncelerinizin karışmasına izin vermeyip üzerinde çalıştığınız projeyi sonuçlandırmayı başarabilir, isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kışın yaşadığınız sağlık problemlerinden kurtuldunuz, hemen sıra kilolarda.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

2 Ekim Akrep burcu yorumu

Bugün hayatınızın uzunca bir dönemini etkileyebilecek olan yeni başlangıçlar olabilir. Sizde takıntı haline gelmiş fikirlerden, eskimiş ve size engel olan duygusal ilişkilerden kurtulabilir, hepsinin üstüne bir sünger çekebilirsiniz. Sonra pişmanlık yaşayabileceğiniz bir takım ortaklıklar içindesiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuz deneyimler, bu konuyu değerlendirme konusunda birazcık cesaretinizi kırmış gibi. Yatırım amaçlı bir girişiminiz sebebiyle zarara uğramanız mümkün.

16 Eylül Yay burcu yorumu

2 Ekim Yay burcu yorumu

Aşk hayatınızı bir türlü düzene sokamadınız. Sevgilinizle karşılıklı yönlerinizin fazla olmasına karşın şehvetli konularda us ayrılığınız var. İlişkinizde ortak bir dil bulmaya çalışın. Büyük umutlarla katıldığınız toplantılar atıl geçiyor. Bu toplantıları bereketli ışık halkası getirmek azıcık da sizin elinizde. Şansınızı ertelemeyin. İlerde daha iyi değerlendireceğinizi düşündüğünüz fırsatlar, elinizden kayıp gidebilir. Azıcık gayretle büyük bir paraya uzanmanız çok basit olacak.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

2 Ekim Oğlak burcu yorumu

Aşk hayatınızda hoş gelişmeler var. Bugün sevgilinizle aranızda öbür bir yakınlaşma olabilir. Kalbi manâsız olanlar, hoşlandıkları biri ile hitabe fırsatı bulacaklar. İş yerinizde günlük rutin işlerinizi yürütmek sizin için zorlama olmayacak; ama işinizi ilgilendiren yönetimsel ve hukuksal bir takım konularda güçlüklerle karşılaşmanız muhtemel. Son zamanlarda maddi konularda hatalar yapıyorsunuz, artık daha dikkatli olmalısınız. Baş ağrılarınız geçmezse, doktora gidin.

16 Eylül Kova burcu yorumu

2 Ekim Kova burcu yorumu

Üçüncü şahısların müdahalesi özel hayatınızı karıştırmaya başladı. Güvenli ve ihtiyatlı yaklaşımlar ilişkinin dışından gelen sorunların ilişkiyi yıpratmasını engelleyebilir. Kariyerinizde gelmek istediğiniz hedeflere karşın projelerde birtakım şartların değişmesi olabilir. İş arkadaşlarınızla manzara ayrılıklarına düşebilirsiniz. Kendinizi ve sinirlerinizi artı yıpratmamaya, olaylar aleyhinde sakin kalmaya çalışın. Sıhhat ve eğitim ile ilgili bir takım masraflarınız olabilir.

16 Eylül Balık burcu yorumu

2 Ekim Balık burcu yorumu

Özel hayatınızda her şey yolunda. Bu kez şansın da sizi ardına kadar desteklediğini düşünüyor ve her gün yeni bir olumluluğu ayrım ederek, yaşadığınız ilişkiyi boşu boşuna geciktirdiğiniz için hafif pişmanlıklar duyuyorsunuz. Çalıştığınız işinize engel olmayacak ek bir meslek arayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde sonuçlanabilir. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların dürüst çıktığını görmek, sizi rahatlatacak. Mide ağrılarınızın nedenini öğrenmeye çalışın.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/2-ekim-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html