Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 2 Haziran Çarşamba gününün jurnal burç yorumları...

2 Haziran Koç burcu yorumu

2 Haziran Koç burcu yorumu

Fiziki konularda kendinize güveniyor ve masraf konusunda hudut tanımıyorsunuz. Bugün, planladığınız işler için, yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme uğruna borçlanabilirsiniz. Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız, defalarca olumlu netice vermiyor. Ihtiyatlı olmayı unutmamalısınız.

2 Haziran Boğa burcu yorumu

2 Haziran Boğa burcu yorumu

Birlikte çalıştığınız şahısların bireysel özgürlüğüne karışılmasından hoşlanmıyor ve size de benzer şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz şartları sorgulayabilir ve paylaşım içinde olduğunuz şahısların ayrı fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken, duygusal memnuniyet sağlıyorsunuz.

2 Haziran İkizler burcu yorumu

2 Haziran İkizler burcu yorumu

İletişim kurmanın günün kurtarıcısı olduğunu farkedeceksin. Eğer millet ne düşündüğünü veya ne hissettiğini bilmiyorlarsa, onlarla muhatap olmanın zorlaştığını göreceksin. Bir kavga ya da hitabe başlatmaktan ürkme; ilk adımı sen at. Şayet de bir süredir, çatışmadan kaçındığın için önemli bir konuyu bir kişiye açmaya çekiniyorsun. Acilen bu mesele üzerine konuşmanın tam zamanı.

2 Haziran Yengeç burcu yorumu

2 Haziran Yengeç burcu yorumu

Amaçladığınız bazı planlarınız var. Ama, çevresel faktörler önemli bir engel teşkil edebilir. Bulunduğunuz ortamlarda çevrenizi etkilemeyi seviyorsunuz. Hissi güvene ihtiyacını olduğu bir gün içindesiniz.

2 Haziran Aslan burcu yorumu

2 Haziran Aslan burcu yorumu

Kimse sizin fikrinizi değiştiremez. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaştırmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda, yeni kararlar almanız olası. Onların size destek vermesini bekliyorsunuz. Bugün, şehvetli konularda kusur yapmaktan çekiniyorsunuz

2 Haziran Başak burcu yorumu

2 Haziran Başak burcu yorumu

Bugün, keyifli ve dışa dönük bir performans sergiliyorsunuz. Hissi konularda yeni başlangıçlara hazırsınız. İş ortamında pes etmekten hiç hoşlanmıyorsunuz. Bacak bileklerinizin epeyce hassas olduğunu unutmayın.

2 Haziran Terazi burcu yorumu

2 Haziran Terazi burcu yorumu

Kafanızın karışmasına neden olan bir konuda ailenizden yardım alın. Böyle durumları bir kibir meselesi yapmayın. Zaten; bu şekilde davranırsanız, komplekslerine yenik düşmüş bir kişilik imajı sergilersiniz. Destek dilemek bir büyüklüktür.

2 Haziran Akrep burcu yorumu

2 Haziran Akrep burcu yorumu

İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize karşın, inadınız yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. Bugün, yakın dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Çekiciliğiniz tamamen çevrenizi kolayca etkileyeceksiniz.

2 Haziran Yay burcu yorumu

2 Haziran Yay burcu yorumu

Olaylara soğuk bir mantıkla yakınlaşmak isteyebilirsiniz. Düşündüğünüz şeylerin uygulanmasının böylece kolay olmadığını biliyorsunuz. Tahlilci yapınızı bitmiş hedeflemeli ve uygun bir planlama yapmalısınız. Aşk konusunda derin duygular içindesiniz. Partnerinizin sizi desteklemesini sağlamalısınız.

2 Haziran Oğlak burcu yorumu

2 Haziran Oğlak burcu yorumu

İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. İdealist tavırlarınız başkalarına zıt gelebilir ama bugün çevrenizi her konuda ikna edebileceksiniz. Takdir göreceksiniz.

2 Haziran Kova burcu yorumu

2 Haziran Kova burcu yorumu

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına katlanma edemiyorsunuz. Bugün, çoğu düşünce çatışması laf konusu olabilir. Somut konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün lakin siz, gerçi tatmin olamayacaksınız.

2 Haziran Balık burcu yorumu

2 Haziran Balık burcu yorumu

Hobiler ve oyunlar muhteşem, kimse sizinle bu konuda tartışmayacak. Ama ara sıra başka sorumluluklarınızdan kaçmak için hobilerinizi kullandığınız oluyor. Sezgisel yanınız tüm zamanların en yüksek frekansında seyrediyor. Belki de bunu kendi faydanıza kullanmalısınız. Endişelerinizi günlük, dünyasal meselelere saklayıp yapmanız gerekenlerden niçin kaçtığınızı keşfedebilirsiniz.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/2-haziran-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html