Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 2 Kasım Salı gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

2 Kasım Koç burcu yorumu

Sevdiğiniz kişiye aleyhinde bazı durumlarda tepkisiz kalıyorsunuz. Ama onun ilginize ihtiyacı var. İşle ilgili konularda olayları lehinize çevirebiliyor ve kazançlı çıkmayı bir şekilde beceriyorsunuz. Bugün umulmadık bir ortaklık teklifi alabilir, büyük çaplı işlere imza atabilirsiniz. Sürekli süren alıştırma hayatı sizi monotonluğa itebilir. Sosyal ortamlarda bulunmaya çalışın. Aşırı harcamalardan sakınmanız, size fayda sağlayacak. Jurnal hayatın koşturmacası içinde sağlığınızı dikkatsizlik ediyorsunuz.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

2 Kasım Boğa burcu yorumu

Özgürlüğüne düşkün biri olmanız sevgilinizle aranızda sorunlar çıkartıyor. Onu kırmamak için hayatınızı biraz da ona düzenleyin. İşinizle ilgili bazı olumsuzlukları görebilmeniz için gözünüzü dört açın. Hayır demenin, reddetmenin her durumda terbiyesizlik olacağını düşünmeyin. Size hiç de cazip gelmeyen bir meslek teklifini reddedilirsiniz. Paranızın kıymetini bilmenize karşın, fazla cömert davranmanız bütçenizi sarsıyor. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmalkârlık ediyorsunuz.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

2 Kasım İkizler burcu yorumu

Kolay sorunların büyümesini ve ilişkinizi etkilemesini istemiyorsanız onları küçükken çözmeye çalışmalısınız. İlişkinize misafir etme ve lezzet getirmeye çalışın. İşinizle ilgili uzun zamandır ertelediğiniz planlarınızı harekete geçirebileceğiniz bir gün. Olaylar aleyhinde kuytu davranmalı ve sorunları büyütmemelisiniz. Akşam üstü alacağınız bir davette keza eğlenecek, hem de eğlendireceksiniz. Neşeniz her zaman çevrenizde cazibenizi arttırıyor. Hesapta olmayan ödemeler keyfinizi kaçırabilir.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

2 Kasım Yengeç burcu yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda, tartışma ya da ciddi anlamda uyumsuzluklar meydana gelebilir. Yaşadığınız delicesine romantik aşk yavaşça kayboluyor. İlişkiniz dengesini kaybetmiş durumda. Aranızdaki dengenin bozulması, beraberliğinizi ayrılıkla sonuçlandırabilir. İşinizle ilgili projelerde fazla sabırlı davranmanız, umutlarınızı diri tutmanız yakında sizi sevindirecek. Parayla ilgili pişmanlıklara ve eleştirilere karşı tedbirli olun. Biraz da ruh sağlığınızı düşünün!

16 Eylül Aslan burcu yorumu

2 Kasım Aslan burcu yorumu

Partnerinizle yaşayacağınız görüş ayrılıkları konusunda dikkatli olun. Eğer yalnızsanız bugün uzun soluklu bir ilişkiye adım atmak için talih ve yıldızlar sizden yanlamasına. Daha pratik edebilmek için işle ilgili adi yöntemlerden sıyrılıp farklı yöntemler denemelisiniz. Fiziksel rahatlığı seviyorsunuz. yerleştirmek size kendinizi daha zinde hissettiriyor. Eğlenmeyi seviyor ve enerjinizi olabildiğince tüketiyorsunuz. Bu durum meslek hayatınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

16 Eylül Başak burcu yorumu

2 Kasım Başak burcu yorumu

Aşk hayatınızdaki düzeni birdenbire değiştirmeye kalkmak olumlu sonuçlar vermeyebilir. Zemin ve süre yeniliklere, değişikliklere elverişli yok! İş arkadaşları arasında tartışma veya bir tür hafıza ayrılığı yaşanabilir. Bayağı zamanlarda pozitif aldırmayacağınız koşul ya da sözler bugün alınmanıza veya üzülmenize sebep olabilir. Düşüncelerinizi açıklamadan önce bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var. Bir veraset işinden elinize yüklü paranın geçmesi muhtemel. Sağlığınızla ilgili minik bir problem sizi bu dek üzmesin.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

2 Kasım Terazi burcu yorumu

Aşk işlerinizi, sevgi ve mutluluk yaklaşımını dalgalanmaya bırakın, her şey süre meselesi. Hiç merak etmeyin, sevinç ve mutluluk uzaklarda yok. Mesleğinizle ilgili zihin ayrılıkları gündeme gelebilir. Dışınızda artan olaylardan pozitif etkilenmeden, kendinizi dinleyerek yapacağınız davranışlar size kazandıracak. Maddi konuların ön planda olacağı bugün, yatırımlarınızı yönlendirirken uzman olanların görüşlerini alın. Sinirlerinizi yıpratacak ortamlardan uzak durun.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

2 Kasım Akrep burcu yorumu

İlişkinizde müşterek güven ve sıcak bir alaka yaşayacaksınız. Daha önce yaşadıklarınız yüzünden zihniniz allak bullak oldu. Ama yaşayacağınız içten aşk ve alaka sizi fazla mutlu edecek. Yaptığınızdan işten belirli değilsiniz. Kendi adınıza başkalarının verdiği kararlara güveniyorsunuz. böylece de kendi sorunlarınızdan başkalarını sorumluluk sahibi tutmaktan vazgeçin. Giderlerinizde büyüme olabilir. Umulmadık gelişmeler için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir.

16 Eylül Yay burcu yorumu

2 Kasım Yay burcu yorumu

Aşk hayatınızda yeni kıpırdanmalar olacak. Hiç ummadığınız biri şu günlerde size hayranlığını dile getirebilir. Aklınızdan hiç geçmeyen bu yakınlaşmaya hazır olun. İşyerinizde arkadaşlarınızla sürekli rekabet halinde olmayın. İşbirliği yaptığınız insanların fikirleri size pozitif reformcu geliyor. Bunlara aykırı olmak yerine azıcık daha düşünmelisiniz. Çalıştığınız proje üstünde bir sorunu çıkabilir. Azıcık gayretle büyük bir paraya uzanmanız çok basit olacak. Sırt ağrılarınızın nedenini öğrenmeye çalışın.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

2 Kasım Oğlak burcu yorumu

İlişkiniz zorlu bir dönemeçten geçiyor. Kendinize süre tanımaya çalışın. Kendi amaçlarınızdan taviz vermemek şartıyla, tartışmadan uzak durun. Eğer partneriniz sizinle bir tartışmaya girerse, sakin, fakat kararlı olun. Mesleki eğitiminiz için bir fırsat çıkabilir. Becerilerinize birazcık daha veri eklemek gerektiğinin farkındasınız. Bugünlerde bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak. Kendinizi zorlayacak sporlardan ve besin şekillerinden bir süreliğine uzaktan durun.

16 Eylül Kova burcu yorumu

2 Kasım Kova burcu yorumu

İlişkinizde büyük sorunlar yaratan, ve yaşam boyu size engel olan geçmiş alışkanlıklarınızı bundan böyle bir kenara bırakın. Geçmişteki romantik bir ilişki yeniden hayatınıza girecek. Alıştırma koşullarınızı zorlayarak bir takım teklifleri değerlendirirseniz, kendinize yeni meslek alanları yaratabilirsiniz. Paranızı nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz, ama bugünlerde risk almaktan kaçının. Abur cubur yemeye son derece meraklısınız. Sizin için tehlike çanları çalıyor.

16 Eylül Balık burcu yorumu

2 Kasım Balık burcu yorumu

Sevdiğiniz kişiye aleyhinde bir takım durumlarda tepkisiz kalıyorsunuz. Ancak onun ilginize ihtiyacı var. İşle ilgili konularda olayları lehinize çevirebiliyor ve kazançlı çıkmayı bir şekilde beceriyorsunuz. Bugün umulmadık bir ortaklık teklifi alabilir, büyük çaplı işlere imza atabilirsiniz. Sürekli süren çalışma hayatı sizi monotonluğa itebilir. Sosyal ortamlarda bulunmaya çalışın. Fazla harcamalardan sakınmanız, size menfaat sağlayacak. Günlük hayatın koşturmacası içinde sağlığınızı ihmal ediyorsunuz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/2-kasim-sali-gunluk-burc-yorumlari.html