Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 2 Mayıs Pazar gününün günlük burç yorumları...

2 Mayıs Koç burcu yorumu

2 Mayıs Koç burcu yorumu

İlişkilerinizde orijinal fikirlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz. Sizin için kasıt içeren bazı konular partnerinizin de ilgisini çekecek. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkmayı kolay bir şekilde başardığınız için, çevrenizde negatif duyguların ortaya çıkmasına niçin olabilirsiniz. Kendinizle ilgili önlemler alabilirsiniz.

2 Mayıs Boğa burcu yorumu

2 Mayıs Boğa burcu yorumu

Kişiliğinizi vurgulayan enerjiniz ortaya çıkıyor. Venüs'ün de etkisiyle, sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. İlgi çeken konuşmalarınızla, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

2 Mayıs İkizler burcu yorumu

2 Mayıs İkizler burcu yorumu

Aşk oyunlarında güçlü önderlik özellikleriniz pekişecek ve karşıt cinsin bakışlarını üzerinizde hissedeceksiniz. Ruhunuzu, duygularınızı ve yeteneklerini sergileyeceğiniz bir güne adım atacaksınız. Eğlenceli, yeni ve heyecanlı herşey dikkatinizi çekecek, bir çocuk değin iyimser ve inanç batmış tavırlara sahip olacaksınız. Cömertliğiniz doğru başkalarına destek olacak ve onların ilerlemelerini sağlayacaksınız. Yaşamdan, oyundan, özellikle sonsuza dek sürecek aşk oyunlarının kahramanı elde etmek isteyeceksiniz. Sizin için bugün herşey yolunda ve siz ışık saçacak dek parıldayacaksınız. Olayları dramatize edebilecek ve sanat kolları aracılığıyla sesinizi duyurabileceksiniz. Spekülasyon konusunda da fazla etkilere sahipsiniz. Yatırımlarınızı dilediğiniz bir alanda gerçekleştirebilirsiniz.

2 Mayıs Yengeç burcu yorumu

2 Mayıs Yengeç burcu yorumu

Ailenizle ilgili birtakım değişimler söz konusu. Evinizle ilgili yenilikler düşünebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini değiştirmeniz ve küçük tamiratlar söz konusu olacak. Yakın akrabalarınız ev değiştirebilirler. Onların bu konuda sizden takviye istemeleri olasılığı var.

2 Mayıs Aslan burcu yorumu

2 Mayıs Aslan burcu yorumu

Ay'ın verdiği etkiyle ağırbaşlı bir hareketsizlik içinde olacağınız bir gündesiniz. sırası gelmişken; hiçbir maskeye lüzum duymadan, doğaçlama yaptığınız sohbetlerinizde, dışarıdan katılan bir kişinin negatif sözleri ile huzurlu gününüzü berbat etmeyin.

2 Mayıs Başak burcu yorumu

2 Mayıs Başak burcu yorumu

Bugün, karşılıklı ilişkilerinize güçlü bir bakış açısı ile yaklaşmanız, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Birlikte çalıştığınız şahısların fikirlerini elde etmek zorundasınız. Somurtkan taktirde; çabalarınızın boş yere gitmesine neden olabilirsiniz.

2 Mayıs Terazi burcu yorumu

2 Mayıs Terazi burcu yorumu

Maddi konulara yaklaşımınız son derece ihtiyatlı. Kendinizden başka hiç kimseye güvenmiyorsunuz. Bugün içine kapanık bir inşa sergilemekle, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassas bir gün. Her şeyi abartmamaya çalışın.

2 Mayıs Akrep burcu yorumu

2 Mayıs Akrep burcu yorumu

Duygularınızı ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara teşebbüs tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Bireysel çekim gücünüz çok pozitif. Keşfetme içgüdünüz baştan sona yeni mutluluklar sizi bekliyor.

2 Mayıs Yay burcu yorumu

2 Mayıs Yay burcu yorumu

Olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmanıza alışanlar için, bugün ayrı davranışlarınız onlara şaşılacak gelecektir. Bilinç altınızda sizi yoran düşüncelerinizden bir lahza önce kurtulmalısınız. Olaylara saplantılı bir şekilde yaklaşmanız yüzünden, yapacağınız çalışmalara yersiz engeller koyuyorsunuz. İçinizdeki enerjiyi çıkarmalısınız.

2 Mayıs Oğlak burcu yorumu

2 Mayıs Oğlak burcu yorumu

Dostlarınızın da katılacağı bir takım ortamlarda kendinizi kanıt edeceksiniz. Hayallerinizi vurgulayacak konuların gündeme gelmesiyle motivasyonunuz olumlu bir şekilde artıyor. Araştırdığınız konuların size fayda yerine zararı olabilir.

2 Mayıs Kova burcu yorumu

2 Mayıs Kova burcu yorumu

Bugün egzersiz yaşantınızla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hoşnutsuz durumlar laf konusu olabilir. Atılımlarınız için, gerekli sorumluluk duygusuna sahip olmanıza karşın, çevresel koşulların kısıtlı olması nedeniyle, bir takım zorluklar yaşıyorsunuz. Kronik rahatsızlığı olanlar, tedaviye başlamalıdırlar.

2 Mayıs Balık burcu yorumu

2 Mayıs Balık burcu yorumu

Bu akşam derin manalı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye muhabere edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir fakat daha fazla dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok artı durumlara göze çarpan edecek, bir dikkat niteliğinde olmayacak. gerçi bu rüyaları sonradan çözümleyebilmek adına bir kenara anekdot etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/2-mayis-pazar-gunluk-burc-yorumlari.html