Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 20 Aralık Pazartesi gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

20 Aralık Koç burcu yorumu

Aşk hayatınızda aralıksız mutluluğu aramaktan vazgeçin. İlişkiler pozitif ve olumsuz yönleriyle de cazibeli olabilirler. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten beklemeniz antipati toplamanıza neden oluyor. Başkalarının da doğruları olabileceğini unutmayın, onlardan yararlanmaya bakın. Zamansız harcamaların sıkıntısı bir vakit daha sürebilir. Bazı borçlarınızı ertelemeye çalışın. Sağlıkla ilgili minik bir probleminiz olabilir, doktora danışmalısınız.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

20 Aralık Boğa burcu yorumu

Beraber olduğunuz kişiye aleyhinde duygularınız oldukça aşınmış durumda, alaycı konuşmalarınızdan belirli. Fakat vazgeçemiyorsunuz da. İlişkinizin sonu umut taahhüt etmiyor. İş hayatınızda kararlarınızı uygulamaya koymadan önce sakin olup, kendinizi iyi açıklama edin. Sorunlarınızdan kaçarak çözemezsiniz. Bir lahza önce ne istediğinize karar verip harekete geçin. Fazla uzun zamandır sürüncemede olan bir mal satışından para gelebilir. Kiloları vermenin zamanı gelmedi mi?

16 Eylül İkizler burcu yorumu

20 Aralık İkizler burcu yorumu

Sevgilinizin ilişkinizde verdiği ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu görebilmelisiniz. tek taraflı özveri, uzun vadede çözümsüz kalacak gibi görünüyor. İş hayatında şehvetli yaklaşımlarınızı bir kenara bırakarak daha mantıklı bir davranış izlemeniz gerekiyor. Başarılı günler yakında. Ani kararlar almaktan kaçının. Bazı tedirginlikler canınızı sıksa da bunların üstünde pozitif durmamalısınız. Dış görüşünüzle ilgili patavatsız harcamalar yapmaktan kaçının. Perhizi dikkatsizlik etmek size kilo aldırıyor.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

20 Aralık Yengeç burcu yorumu

Sevgilinizle birbirinizden uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin dek sorun ediyor, sizin dek üzülüyor, fakat artık dünyaya öbür pencerelerden baktığınızı kabul edin! Fakat ılımlı bir tutum içinde olursanız kısa sürede olaylar tatlıya bağlanacak. İşinizdeki herkesi kendinizle bir rekabet halinde görüyorsunuz. Fırsat kapanın elinde kalır mantığıyla çalışan egoist biri sinirlerinizi bozuyor. Kazanç konularında yanlışlıklar yapabilirsiniz. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

20 Aralık Aslan burcu yorumu

Hissi beraberliğinizi ilgilendiren bir konuda yanlış adım atmak üzeresiniz. Sizi bu konuda ısrarla uyaran birisi var. Onu dinlemeniz gerekiyor. Sonra son pişmanlık fayda etmeyebilir.Yeni görevinizle birlikte omuzlarınıza yüklenen sorumluluğun altından kalkıp takdir ve güven kazanacaksınız. Alım satım konularında birdenbire artı seçenekle karşılaşmanız mümkün. Duygularınızdan ziyade mantığınızın sesini dinleyin! Solunum yolları problemleri yaşayabilirsiniz.

16 Eylül Başak burcu yorumu

20 Aralık Başak burcu yorumu

Çevrenizde sizi kesintisiz izleyen biri var. Sizi çekici buluyor. Ama güven vermediğiniz için size ilgisini emin etmekten yanlamasına yok. İşinizle ilgili olarak çoğu kişiden olumlu takviye alıyorsunuz. Bu kendinizi daha zinde hissetmenizi sağlıyor. Para konusunda tutumlu olduğunuz değin savruksunuz da. Bu durum eli açık olmanızdan kaynaklanıyor. Masraf konusunda azıcık makul olma dönemi. Yaşadığınız bir afiyet sorunuyla ilgili uzmana görünmeniz gerekebilir.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

20 Aralık Terazi burcu yorumu

Sizin haberiniz olmadan sevgiliniz bir sürpriz hazırlayabilir. Bir şeyler hissetseniz bile meraklı davranmayın. Size karşısında adaletsizlik yapmış veya dedikodulara kapılıp sizi hatalı değerlendirmiş bir kişi kusurunu anlayıp sizden özür dileyecek. İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. Yatırım yapmadan önce, çevrenizde bu konularla ilgilenen dostlarınızdan yardım isteyin. Dürüst besin gerginliğinizi alıp götürür.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

20 Aralık Akrep burcu yorumu

Mutlu beraberliğinizi, kalıcı bir ilişkiye şekil değiştirme niyetiniz var. Sevgilinizin bu konudaki kararlılığı, sizi evlilik planlarına kadar götürebilir. Elinizde olmayan nedenlerle işinizde yeni kararlar elde etmek zorunda kalabilirsiniz. Yalnız başınıza yapabileceğiniz araştırmalar ve planlar bugün fazla daha verimli olacak. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalarınızın karşılığını göreceksiniz. Kendinizle ilgili birtakım harcamalar birikiminizi eritebilir. Sağlık Durumu problemlerinizi hiç önemsemiyorsunuz.

16 Eylül Yay burcu yorumu

20 Aralık Yay burcu yorumu

Sevgilinizle yaşadığınız küçük sıkıntıları biriktiriyor, zamanında çözmüyorsunuz. Sonra da büyük bir sorun olarak karşınıza çıkıyor. İş yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Sonradan üzebileceğiniz durumlarla yüz yüze gelmek istemiyorsanız, bir takım insanlara tepkilerinizi doğrudan göstermelisiniz. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı ayrım edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız şiddet gibi! Abur cubura olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

20 Aralık Oğlak burcu yorumu

Enerjinizin zinde olduğu bir gündesiniz. Uzun süredir ihmalkârlık ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Kişisel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

20 Aralık Kova burcu yorumu

Hissi hayatınızla ilgili beklemediğiniz sorunlar laf konusu. Duygularınızın esiri olmadan, çözüm üretmek yoluna giderseniz mutlu olmanız olası. İş toplantılarınızda birtakım aksilikler çıkabilir. Sözleriyle sinirlerinizi bozmaya çalışanlara karşısında sabırlı, titiz ve ılımlı olmalısınız. Her şeye karşın şansınız size destek edecek. Bedensel açıdan umulmadık durumlarla karşılaşabilirsiniz. Baş ağrılarınızın nedeni, son günlerdeki derme çatma uyku saatleriniz.

16 Eylül Balık burcu yorumu

20 Aralık Balık burcu yorumu

Aşk hayatınızda aralıksız mutluluğu aramaktan vazgeçin. İlişkiler pozitif ve olumsuz yönleriyle de çekici olabilirler. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten beklemeniz hoşlanmama toplamanıza neden oluyor. Başkalarının da doğruları olabileceğini unutmayın, onlardan yararlanmaya bakın. Zamansız harcamaların sıkıntısı bir vakit daha sürebilir. Bir Takım borçlarınızı ertelemeye çalışın. Sağlıkla ilgili minik bir probleminiz olabilir, doktora danışmalısınız.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/20-aralik-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari.html