Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 20 Eylül Pazartesi gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

20 Eylül Koç burcu yorumu

Yeni bir ilişkiye başladınız, lakin bu birliktelik hiç yeşermeyecek gibi. Çevrenizdeki dostlarınız, sert atışmalar, kırıcı sataşmalarla artan ilişkiyi aşka benzetemiyorlar. İşinizle ilgili endişeleriniz duygularınızda zorluk yaratabilir. Ama akılcı davranacak ve duygularınızı denetlemeyi başaracaksınız. koskocoman beklentiler içine girmekten kaçının. Yapabileceklerinizden fazla mesuliyet almasanız iyi olur. Alacak verecek işlerinde bugünlerde bir takım minik zararlar olabilir.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

20 Eylül Boğa burcu yorumu

İşlerinizin yoğunluğu yüzünden sevgilinizi dikkatsizlik etmek durumunda kalıyorsunuz. Onun bu koşul karşısında alındığını ve genelde sıkıntısını sizi kırmamak için içine atarak, paylaşmadığını da ayrım etmiyorsunuz. Biraz daha ilgili olmaya çalışın. Epey zamandır iş alanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini gözden geçiriyor ve ne dek şanslı olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Bir Takım bitmemiş işlerinizi tamamlamaya çalışın. Harcamalarınızı azaltın.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

20 Eylül İkizler burcu yorumu

Seviyor ve seviliyorsanız bunu takdir etmeli ve ilişkinizde sevgi ve hürmet için yeni bir yer açmalısınız. İncir çekirdeğini doldurmayacak ve sudan sebeplerle dargın curcunalı atmosferi tazeleyip yenilemeyin. İşinizle ilgili planlarınızın bozulması veya ertelenmesi sizi aşırı gerginleştirebiliyor. Planlarınız sakin bir şekilde baştan gözden geçirmelisiniz. Dengelemeye çalıştığınız somut durumunuz fedakarlıklar bekliyor. Pozitif kilolarınızla vedalaşma vakti geldi. Rejime başlayın.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

20 Eylül Yengeç burcu yorumu

Partnerinizin alıştırma koşulları zaman sorunu yaratabiliyor. Ona yaptığınız zorlamalar, kalan zamanı da tatsızlaştırabilir. Bu cins açmazlarda duygulara duyulan güven yeterli olabilmeli. İş arkadaşlarınıza karşısında benzeri onlardan daha üstün bir pozisyondaymış gibi davranmanız, düşman kazanmanıza niçin oluyor. Bu tarzı mümkün olan en kısa zamanda değiştirmeniz, yararınıza olur. Fazla uzun zamandır sürüncemede olan bir mülk satışından para gelebilir. Farkında Olan olmadan öğün atlıyorsunuz. Bu sizin için çok zararlı.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

20 Eylül Aslan burcu yorumu

Yaşamınızda hiç olmadığı dek dürüst frekanslarda bir birlikteliği yaşıyorsunuz. Lakin ihmalkarlıklarınız yüzünden pürüzlerle mücâdele etmek zorunda kalmaya tedbirli olmalısınız. Mesleğinizde epeyce yetkinsiniz. Atama insanı olarak önünüz açık olmasına rağmen, kendi işinizi kurma niyetleri içindesiniz. Atmaya hazırlandığınız adımları yere sıkı basmanız gerekiyor. Çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilmesi bütçenizi sarsabilir.

16 Eylül Başak burcu yorumu

20 Eylül Başak burcu yorumu

Duygularınızda meydana gelen değişim, özel hayatınızı etkiliyor. Alacağınız kararları gözünüzde büyütmeyiniz. İyimser duygular içinde olursanız, sevdiğinizle ilişkileriniz sıcak olacak. Aslında sevdiğinizin ilgisi bugün moralinizi yükseltecek. Kendinize güveninizi tazelemenize ihtimal tanıyacak iş fırsatlarıyla karşılaşmanız mümkün. Bu yeni yaradılış insan ilişkilerinizin ve hayal gücünüzün de zenginleşmesinde olumlu katkıya sahip olacak. Kısa bir dönem nakit sıkıntısı çekmeniz mümkün.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

20 Eylül Terazi burcu yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız tartışmaları, kalıcı problemlerin başlangıcı olarak değerlendirmeniz için hemen şimdi fazla erken. Olumlu sonuçlara vardırılan tartışmalar, ilişkiyi birkaç adım ileriye götürebilir. İş yerinde önemli sorumluluklar almaktan kaçının. Somurtkan takdirde hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz. Hislerinize ve içinize doğan şeylere güvenin. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

20 Eylül Akrep burcu yorumu

Özel hayatınızda çok zorlama dönemler geçirmiş ve ilişkiyi sona erdirmeyi bile düşünmüşsünüz. İlişkinizin onarılmaya ihtiyacı var. İlişkiniz yanlış değil, fakat bu ilişkinin canlandırılması gerekiyor. Bugün işinizle ilgili yapacağınız girişimler ve her türlü yeni açılış başarısız olabilir. Böyle bir koşul ilk önce sizi, sonra da yakın çevrenizi negatif yönde etkiler. Iş hayatınız öncelikle edinmek üzere tüm ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

16 Eylül Yay burcu yorumu

20 Eylül Yay burcu yorumu

Aşk hayatınızda meydana gelen düzenli gelişmeler sizi çok sevindirecek. Tanışacağınız zarif ve güzel bir insanın etkisi aşağıda kalarak yeni maceralara atılabilirsiniz. İşinizde sözle takdir ediliyorsunuz, fakat mali karşılığından memnun değilsiniz. İdeal bir ortaklık yapmanız şartıyla yeni atılacağınız iş konum ve statü olarak durumunuzu değiştirebilir. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Günün yorgunluğunu spor yaparak atın.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

20 Eylül Oğlak burcu yorumu

Aşk hayatınızla ilgili sorunlarınızı içinize attığınız, biriktirdiğiniz için, bunlar krizler halinde kendini gösteriyor. madem ki problemleri yaşandığı anda çözmeye çalışmanız mutlu olmanızı sağlayabilir. Mesleğinizle ilgili karar vermeniz gereken bir takım durumlardan kaçınmaya çalışmanız işe yaramıyor. Olaylarla yüzleşmeniz gerektiğini görmelisiniz. Yoksa, kaybetmek istemediğiniz şeylerin parmaklarınızın arasından süzülüşünü seyretmeniz mecburi olur. Bir karar verin.

16 Eylül Kova burcu yorumu

20 Eylül Kova burcu yorumu

Aşk ilişkiniz günbegün çıkmaza gidiyor. Yapabileceğiniz bir şey kalmadı. Kangren olmuş bu ilişkiden uzaklaşın. Eğer yalnızsanız bir önceki ilişkinizin etkilerini hissetmeye devam edebilir, yeni bir ilişki için kendinizi hazırlanmış hissetmeyebilirsiniz. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, lakin yenilikleri yeterince peşine düşüp takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Yalnızca deneyimin yeterli olmadığının siz de farkına varın. Size borcu olan kişiyle konuşmanızda avantaj var. Paraya ihtiyacınız olacak!

16 Eylül Balık burcu yorumu

20 Eylül Balık burcu yorumu

Yeni bir ilişkiye başladınız, lakin bu birliktelik hiç yeşermeyecek gibi. Çevrenizdeki dostlarınız, sert atışmalar, kırıcı sataşmalarla artan ilişkiyi aşka benzetemiyorlar. İşinizle ilgili endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Lakin akılcı davranacak ve duygularınızı denetlemeyi başaracaksınız. çok büyük beklentiler içine girmekten kaçının. Yapabileceklerinizden fazla yükümlülük almasanız iyi olur. Alacak verecek işlerinde bugünlerde bazı ufak zararlar olabilir.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/20-eylul-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari.html