Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 20 Haziran Pazar gününün jurnal burç yorumları...

20 Haziran Koç burcu yorumu

20 Haziran Koç burcu yorumu

Koşullardan yeterince memnun kalmadığınız için, kendinizi zorlamamalısınız. Ay'ın bulunduğu konum, ilişkilerinize kesin olmayan bir şekilde yaklaşmanıza neden oluyor. İstediğiniz şartları göremediğiniz zaman sıkıntılı oluyorsunuz. Hissi konularda partnerinizin kabul edemediği konular üzerinde fazla ısrarcı davranmamalısınız.

20 Haziran Boğa burcu yorumu

20 Haziran Boğa burcu yorumu

Bugün, hissi davranmamaya çalışmalısınız. Bilhassa meslek yaşamınızda yenilikler gerekebilir. Ama sizin bu olaylara tepkili davranmaktan fazla, ılımlı yaklaşmalı ve olayların altındaki reel nedenlerin üstünde durmalısınız. Enerjik pozisyonlara gelmeniz için zorunlu bütün donelere sahipsiniz. Yalnızca sabırlı olmalı ve us değiştirmemelisiniz.

20 Haziran İkizler burcu yorumu

20 Haziran İkizler burcu yorumu

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya muhakkak adımlarla yaklaşmalısınız. Mantıklı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Yaşantınızdaki dengenin manâlı olduğunu vurgulayacağınız bu özel günde, gizemli bir karakter çiziyorsunuz.

20 Haziran Yengeç burcu yorumu

20 Haziran Yengeç burcu yorumu

Kişisel gücünüzü aleyhinde tarafa aktarabileceğiniz ve meslek birliklerin siklet kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgürlük kalmasından yanasınız. Maddesel konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

20 Haziran Aslan burcu yorumu

20 Haziran Aslan burcu yorumu

Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanacaksınız. Arkadaşlarınızın aktivitelerine katılmak için, çoğu geçerli nedeniniz var. Dağıtılmış bahaneler yaratarak, kendi kabuğunuza çekilmemelisiniz. Kazançlarınızın gelişmesini, dinç dostların elbirliğiyle, sağlayacaksınız.

20 Haziran Başak burcu yorumu

20 Haziran Başak burcu yorumu

Bugün, olumsuz etkilenmeye açık bir gününüzdesiniz. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakabilir, tedbirli olun.

20 Haziran Terazi burcu yorumu

20 Haziran Terazi burcu yorumu

Gücü seviyor ve dostlarınızı ihmalkârlık etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için, bir takım planlarınız var ve çevresel koşullarında benzer paralellikte olmasına uyarı etmelisiniz.Venüs burcunuzda ilerlerken, uçuk görüşler içinde olacak ve alaka göreceksiniz.

20 Haziran Akrep burcu yorumu

20 Haziran Akrep burcu yorumu

Akıllıca uygulayacağınız atılımlarınızla uzun zamandır beklediğiniz zemini oluşturabilirsiniz. Olaylara bambaşka bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması süre alabilir. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gideceksiniz.

20 Haziran Yay burcu yorumu

20 Haziran Yay burcu yorumu

Bugün, şehvetli enerjiniz çok yüksek Epeyce inatçı davranışlar içindesiniz ve kafanızdaki konuları yaşama geçirme konusunda ısrarcı yaklaşıyorsunuz. Mesleki alanınızda bambaşka çalışmalara yönelmek istiyorsunuz lakin bazı tereddütler içinde olmanız, olayın akışını geciktirebilir. Çevrenizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

20 Haziran Oğlak burcu yorumu

20 Haziran Oğlak burcu yorumu

Aynı frekansı aleyhinde taraftan da beklediğiniz için düş kırıklığına uğradığınız vakit kendinizi geriye çekiyorsunuz. Çevrenizde oluşan her türlü olaya bambaşka bir görünüm açısıyla yaklaşıyorsunuz. Bugün derin bir sorgulama içindesiniz.

20 Haziran Kova burcu yorumu

20 Haziran Kova burcu yorumu

İdealleriniz çerçevesinde yaşan bir kişi olarak, bugün içsel duygularınıza daha da yoğunlaşmalı ve kendinize özel davranmalısınız. Belirgin bir bakış açısı ile yorumlamanız gereken konuları atlayabilirsiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden manâlı ayrıntıları görmezlikten geliyorsunuz. Beklemediğiniz problemler gündeme gelebilir.

20 Haziran Balık burcu yorumu

20 Haziran Balık burcu yorumu

Bugün nafile koysanız dolmaz doluya koysanız almaz bir durumda kalabilirsiniz. Bir yanınız bulutlarda gezinirken bir yanınız da rasyonel, planlı, uyumlu ve tertipli bir yaklaşımı sahiplenmekten evhamlı olabilir. Bu içsel çatışma, her iki yaklaşımın da kıymetli olduğunu kabul etmediğiniz sürece devam edecek.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/20-haziran-pazar-gunluk-burc-yorumlari.html