Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 20 Ocak Perşembe gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

20 Ocak Koç burcu yorumu

Ayrılığın acısı hala içinizde. Kendinize yeni bir yol tercih etmek istiyorsunuz. Fakat yaşadıklarınızı hatırından çıkmak için kendinize birazcık zaman tanıyın. Bundan daha sonra ayrılışın net ve olumlu bir şekilde sona ermesi için neler yapmanız gerektiğini düşünün. İşinizle bağlantılı beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve çok heyecanlanabilirsiniz. Ani kararlar vermeden önce detayları yeniden gözden geçirmelisiniz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar bütçenizi sarsabilir.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

20 Ocak Boğa burcu yorumu

Kendinizi özgürleştirmenin yolunu arıyorsunuz. Kendi gerçeğinizin peşinden bu arada, kimi vakit rehberliğe ihtiyacınız olabilir. Yardım istemeden önce, kendi yapabilirliklerinize ve kaynaklarınıza bakmalısınız. İşinizi ilgilendiren davranışlarınızda daha aklıselim, ilgili, halden anlayan, adil olacaksınız. Bu şekilde davrandığınız için arkadaşlarınızdan yardım görmeniz ve sorunlar yaşamanız söz konusu olmayacak. Hatta kendinizi daha gizli hissedebilirsiniz.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

20 Ocak İkizler burcu yorumu

Bazı rahatsızlıklarınızı sevgilinize kesin etmemeye çalışıyorsunuz, lakin gerçi ilişkinize yansıyor. Çok açık almak en iyi yöntem olacak. Eski sevgilisiyle cana yakın görüşmeler, kafanızda karışıklıklar yaratmayabilir. Kariyerinizle ilgili yaptığınız planları gözden geçirmenin zamanı geldi.. Hak ettiğiniz noktaya ulaşmanız için yapmanız gerekenleri saptamalı ve hemen bunlar üstüne yoğunlaşmalısınız. Somut konularla ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

20 Ocak Yengeç burcu yorumu

Sevgilinize olan duygularınızı yansıtırken büyük beklentiler içine girmeyin. İsteklerinizi anlatabilir duygularınızı paylaşabilirsiniz. İlişkinizi ayrı boyutlara taşımanız muhtemel. Beklemediğiniz iş teklifleri alabilirsiniz. Geçmişte unutulmuş yarım bırakılmış işleri tamamlamak için uygun bir dönem. Projeler üstünde analiz, araştırma yapabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları ölçmek için çaba gösterin. Somut sıkıntılarınızın dağılması anlamında birazcık kıpırdanmalar var.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

20 Ocak Aslan burcu yorumu

Mantığınızdan fazla duygularınızla hareket etmeniz özel hayatınızda sorunlar yaratıyor. Çevrenizdeki birtakım söylentilerin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Kariyerinizle ilgili çalışmalarınızla olumlu gelişmeler var. Enerjinizi iş yerinde çalışarak kullanmanız sayesinde üstlerinizin takdirini alabilirsiniz. Grup çalışmalarında elastik davranmaya çalışın. Elinizde istemediğiniz paraların çıkması söz konusu olacak. Maddi konularda çıkmazlara girmek istemiyorsanız büyük borçlardan kaçının.

16 Eylül Başak burcu yorumu

20 Ocak Başak burcu yorumu

İlişkiniz yıpranmaya başladı. Yaşadığınız küçük sürtüşmeler ciddi tartışmalara dönüşebiliyor. Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var. Mesleğinizde varmak istediğiniz hedeflere karşın projelerinizde, çalışmalarınızda gözden kaçırdığınız ayrıntıları ayrım ederek zorunlu değişiklikleri yapacaksınız. Yeni bir karar almaktan uzaktan durun. Elde ettiğiniz kazancı, emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, yeni gelir yolları arıyorsunuz. nadiren teraziye çıkıp, kilolarınızı teftiş edin!

16 Eylül Terazi burcu yorumu

20 Ocak Terazi burcu yorumu

Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler var. Bundan hastalık duymanız olası. Düşüncelerinizi anlatmakta zorluk çekebilirsiniz. Gerilimli ortamların içinde bulunmamaya çalışın. Çalıştığınız yerde kendinizi yeterince gösteremiyor gibisiniz. Yeteneklerinizin bir kısmına gözleriniz kapalı. Sizinle ilgili görüşler olumlu, birazcık daha kendinizi göstermeniz gerekiyor. Maddesel zorlukları geçmek üzeresiniz, para durumuzda seri bir değişim laf konusu. Bedensel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

20 Ocak Akrep burcu yorumu

Sevgiye olan ihtiyacınızın arttığı bir gün. Bu dönemde sevdiğinizin ilgisi çok hoşunuza gidecek. Ona yeterince vakit ayırarak, duygularınızı paylaşın. İşyerinizdeki yeni düzenlemeler konusunda ne değin içten kararlar verdiğinizi yakında bir kere daha anlayacaksınız. Yeterince takdir edilmediğinizi dikkate almak zaman, zaman motivasyonunuzu kırabiliyor. Parasal açıdan sıkıntılar yaşayacaksınız fakat bütçede dengeyi sağlamanız uzun sürmeyecek.

16 Eylül Yay burcu yorumu

20 Ocak Yay burcu yorumu

Şehvetli anlamda sizi rahatsız eden bir takım sorunlarınızı sevgilinizle paylaşmadığınız için huzursuzluğunuz devam edecek. Sevgilinizin desteğini alırsanız, kendinizi gevşemiş hissedersiniz. İşinizle ilgili planlarınızın yavaş geliştiğini düşünebilirsiniz, gerçi kararlılığınızdan vazgeçmeyin. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacak, fakat bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Besin alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

20 Ocak Oğlak burcu yorumu

Özel hayatınızdaki ufak tefek problemleri kısa sürede aşabilirsiniz. Kendinizi ifade güçlüğü çektiğiniz konuda, sizi bağlayan duygusallıklardan arınmanız gerekiyor. Umudunuzu beslemeyi sürdürün. Sizi mesleki konuda rekabete kışkırtan bir iki kişiden hoşlanmıyorsunuz. İnsan hatalarının ardından hep bir plan arıyorsunuz. Bilmeden, haberdar olmadan yapılmış hatalar da olabileceğini kabul edin. Ödemeler konusunda sıkıntıya girmemek için çoktan özenli olmalısınız.

16 Eylül Kova burcu yorumu

20 Ocak Kova burcu yorumu

Sevdiğinize karşısında anlayışınız kuvvetsiz olabilir. Ona karşı biraz daha sıcak ve toleranslı davranmalı, sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Kuruntulardan uzaklaşın. İş uygun rutin sorumluluklarınızı yerine getirebilir ve sorumluluklarınıza aleyhinde daha kuytu davranabilirsiniz. Olaylara yaklaşımınızda ağırbaşlı olmanız, stres yapmanızı gerektirecek olayları yaşamanızı ortadan kaldırabilir. Birikimleriniz hayalleriniz için tatmin edici yok, ama ummadığınız dek takviye göreceksiniz.

16 Eylül Balık burcu yorumu

20 Ocak Balık burcu yorumu

Ayrılığın acısı hala içinizde. Kendinize yeni bir yol seçmek istiyorsunuz. Fakat yaşadıklarınızı hatırından çıkmak için kendinize birazcık vakit tanıyın. Bundan daha sonra ayrılışın net ve olumlu bir şekilde sona ermesi için neler yapmanız gerektiğini düşünün. İşinizle bağlantılı beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve çok heyecanlanabilirsiniz. Ani kararlar vermeden önce detayları bitmiş gözden geçirmelisiniz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bir takım harcamalar bütçenizi sarsabilir.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/20-ocak-persembe-gunluk-burc-yorumlari.html