Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 20 Temmuz Salı gününün günlük burç yorumları...

18 Temmuz Koç burcu yorumu

20 Temmuz Koç burcu yorumu

Yeteneklerinizi değerlendirmek adına başlattığınız çalışmalardan kazançlar sağlayabilirsiniz. Yenilikler ilginizi çekiyor ve bazı sıra dışı fikirler içindesiniz. Bugün, çevresel faktörlerin size sağlayacağı avantajlardan yola çıkarak, kendinize ayrı bir platform yaratacaksınız. Bir Takım konularda kendinizi devretmek istiyor olmanız, enerjinizi artırıyor.

18 Temmuz Boğa burcu yorumu

20 Temmuz Boğa burcu yorumu

Yıldız haritanızda yer alan madde evinizde; biriken gezegenler sebebiyle, parasal konular ön plana çıkacak. Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusunda meslek birliği içinde olacak ve kendi fikirlerinizin benimsendiği şartları sunacaksınız. Bildiğiniz konularda ısrarcı davranarak kendi sisteminizi aleyhinde tarafa kabul ettireceksiniz.

18 Temmuz İkizler burcu yorumu

20 Temmuz İkizler burcu yorumu

Sizi psikolojik olarak rahatsız eden bazı hisleriniz; adımlarınız iz bırakacak güçte olsa bile, sizi yanıltabilecek dış koşulların zeminini hazırlıyor. Yürüttüğünüz bir meslek konusunda baskı hissettiğinizde, bütün veriminiz düşüyor.

18 Temmuz Yengeç burcu yorumu

20 Temmuz Yengeç burcu yorumu

Fiziki gücün önemini bildiğiniz için, önünüze meydana çıkan fırsatlar konusunda aceleci kullanmak isteyebilirsiniz. Bugün idealist yapınız ön plana çıkacaktır. Yeteneklerinizi geliştirme konusunda çabalarınızın aktüalite kazanması, kazançlarınızı da olumlu şekilde etkileyecektir. İsteklerinizde içten yoğunlaşmalısınız.

18 Temmuz Aslan burcu yorumu

20 Temmuz Aslan burcu yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, özgürlüğünüze bir takım kısıtlamalar getirebilir. Alıştırma yaşantınızda sizin istekleriniz dıştan gelişen durumlar laf konusu. Hareketli yapınızı dengelemek için çaba sarf edebilirsiniz. Bugün, herkesi şaşırtacaksınız.

18 Temmuz Başak burcu yorumu

20 Temmuz Başak burcu yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, ailevi değerlerinizi ortaya çıkaracak. Bugün, onlarla birlikte almak isteyeceksiniz. Onların ihtiyaçlarını karşılamak manevi anlamda enerjinizi yükseltecek. Arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir.

18 Temmuz Terazi burcu yorumu

20 Temmuz Terazi burcu yorumu

Enerjinizin dinç olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmalkârlık ettiğiniz konuların size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirin. Fikirlerinizi aleyhinde tarafa kabul ettirmeye çalışırken ihtiyatlı olun.

18 Temmuz Akrep burcu yorumu

20 Temmuz Akrep burcu yorumu

Sosyal ilişkilerinizin ağırlık kazanması ve ortak incelemeler içinde olduğunuz şahısların size yaklaşımları kararlarınızı etkileyebilir. Bugün duygusal enerjiniz epeyce yüksek ve bu enerjiyi ilişkinize olumlu bir şekilde yansıtacaksınız.

18 Temmuz Yay burcu yorumu

20 Temmuz Yay burcu yorumu

İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve tahlilci yönünüzü ortaya çıkaracak planlar içindesiniz. Bugün, kazançlarınızın sizi etkileyen fazla ve eksilerini bitmiş gözden geçirerek, maddi anlamda kafanızda yeni bir tablo oluşturacaksınız. Sınırlarınızı zorlamadan hareket ederseniz, kısa vade sıkıntılarınızı kolay atlatacaksınız.

18 Temmuz Oğlak burcu yorumu

20 Temmuz Oğlak burcu yorumu

Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz layık kazanabilir. Kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Partnerinizin kazançları konusunda düşüncelerinizi açıklamaktan yana değilsiniz.

18 Temmuz Kova burcu yorumu

20 Temmuz Kova burcu yorumu

Sosyal yaşantınızda zorunlu olan her türlü motivasyona sahipsiniz. Yaratıyor ve düşüncelerinizde engel istemiyorsunuz. Bugün, her şeye itiraz etmeniz bir takım gecikmelere niçin olabilir. Şehvetli ilişkilerinizde aradığınız bağımsızlık anlayışınızı, partnerinizin anlaması muhtemel değil. Sosyal çalışmalarınız gündeme gelecek.

18 Temmuz Balık burcu yorumu

20 Temmuz Balık burcu yorumu

Yeteneklerinizi ölçmek adına başlattığınız çalışmalardan kazançlar sağlayabilirsiniz. Yenilikler ilginizi çekiyor ve bazı sıra dışı fikirler içindesiniz. Bugün, çevresel faktörlerin size sağlayacağı avantajlardan yola çıkarak, kendinize bambaşka bir platform yaratacaksınız. Bazı konularda kendinizi geçirmek istiyor olmanız, enerjinizi artırıyor.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/20-temmuz-sali-gunluk-burc-yorumlari.html