Duygu Bay – PembeNar ÖzelABONE OL

Duygu Bay – PembeNar Özel

Belki aşktan yandan engebeli yıllar atlattınız, şayet ilişkilerde bir türlü yüzünüz gülmedi, belki de aşka ayrıntılarıyla sırtınızı döndünüz ve kendinizi kariyerinize veya diğer tutkularınıza adadınız. Bunlardan hangisi olursanız olun “2021’de görevimiz abayı yakmak’’ diyor Astrolog Seçkin İlbuğa. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilk kitabı “Aşkın Şifreleri”ni yayımlayan Astrolog Seçkin İlbuğa, kitabında burçlara göre kendi aşk hikayenizi yaratmanın şifrelerine ışık tutuyor. Biz de kendisiyle burçlara göre aşkın ve 2021’nin şifrelerini konuştuk, PembeNar okuyucularına özel aşk tüyoları aldık.

“Aşkın Şifreleri”nde okuyucuyu neler bekliyor

“Aşkın Şifreleri”nde okuyucuyu neler bekliyor?

Okuyucuyu fiilen aşk bekliyor. Kitapta herkesin kendi burcuna ait her avuç içi özel aşk şifrelerine yer verildi. Venüs burçlarınıza kadar aşkın tanımı, aşkı yaşama ve yaşatma yönteminiz maddeler halinde sıralandı. Ay burçları başlığı altında; sevgiyi algılama ve sunma biçiminiz, şehvetli potansiyelleriniz açıklandı. Karşınızdaki kişiyi ve kendinizde rahat kalmış yönleri tanımak adına bu bilgileri birleştirme önemlidir. Bundan Böyle size düşen bu bilgiler ışığında aşk ve ilişkilerde cesur olmaktır.

“2021’de görevimiz aşık olmak’’ sloganı kitapla ilgili en çok dikkat çeken başlıklardan bir tanesi. Bunu biraz açar mısınız

“2021’de görevimiz abayı yakmak’’ sloganı kitapla ilgili en çok uyarı çeken başlıklardan bir her birine. Bunu biraz açar mısınız?

Var olan her canlı tekamüle yani olgunlaşmaya mecburdur. Bireysel ve kitlesel düzlemde insanlık ileri gitmek zorundadır. “2021’de görevimiz abayı yakmak’’, sadece “Aşkın Şifreleri”nin yok insanlığın sloganıdır.

Tüm kurum ve sektörler önemli bir işlevsellik, etik-etik sorgulamasından geçerek ilerlemenin yolunu arıyor. Gerçekte Dünya’nın yeni bir düzen ihtiyacı içinde olduğu sonucuna, şimdiden varıldı. Sadece durumun altını çizen deneyimler daha vurgulu yaşanıyor. Dünya her sahada etik-ahlak sınavlarından geçerken, insan da öz sorgulamasını yaparak, bilinç düzeyini yapılandırmak zorunda. İnsanın kişisel evrim programının belli başlı başlıkları aşk ve para olduğu için “2021’ de görevimiz aşık olmak’’ diyoruz. ‘’Yeni bir medeniyetin mükemmeliyeti’’, onu yapılandıracak kişilerin evrim düzeyi ile orantılıdır. Kavramlar, inançlar, değerlerde evrilir. Aşk, bundan böyle bütün karanlık yönlerinden, suiistimallerden, sömürüden temizlenme ve insan zihnini arıtma sürecindedir.

“Aşkın Şifreleri’’ aşkı merkeze koymuş bir astroloji kitabı ancak romantize ettiğimiz aşk tanımından ziyade aşkın, dünyanın ve kişinin evrim programındaki önemine odaklanıyor. Kişilerin kendilerini tamamlamalarında aşkın rolü nedir

“Aşkın Şifreleri’’ aşkı merkeze koymuş bir astroloji kitabı ama romantize ettiğimiz aşk tanımından ziyade aşkın, dünyanın ve kişinin evrim programındaki önemine odaklanıyor. Şahısların kendilerini tamamlamalarında aşkın rolü nedir?

Maddesel, zihinsel, duygusal, ruhsal bir tatmin arayışı ile doğan insanın nihai hedefi bütünlenmek, bütün hissetmektir. Maddi arzularınız, romantik duygularınız, zihinsel açmazlarınız ve ruhsal arayışınız sizi özünüzle-insanlarla-evrenle iletişim kurmak konusunda hareketlendirir. Aşk, bu alınan etkilerin sebep olduğu deneyimlere çekilmemizi sağlar yani eşsiz bir evrim başlığıdır.

İnsan; evrimin her basamağında aşkın bambaşka bir yüzüyle sınanır. Dünya, bir gelişim dönüşüm tünelinden geçerken, insan da bütünlenmek zorundadır. Fiziksel arzular, romantik duygular, ilişkiler, izdivaç, aile, çocuklar, ego, şahsiyet, değerinde algısı, korkular, aşırılıklar vb. aşk sınavlarıdır. ‘’2021 yılı çabuk evrim programının’’ gereği olarak kendimizle ve ilişkide olduğumuz insanlarla sömürüye dayalı olmayan bir iletişim kurmayı öğrenerek tamamlanacağız.

Kitapta her burcun kadınına ve erkeğine nasıl yaklaşmamız gerektiğini de anlatıyorsunuz. Okuyanlar detaylı olarak her adımını öğrenecekler ancak ipucu vermek gerekirse birer cümleyle her bir burcun ilişkilerde en önem verdiği şey nedir

Kitapta her burcun kadınına ve erkeğine nasıl yaklaşmamız gerektiğini de anlatıyorsunuz. Okuyanlar detaylı olarak her adımını öğrenecekler oysa anahtar sözcük vermek icabında birer cümleyle her bir burcun ilişkilerde en tartma verdiği şey nedir?

Bu konuyu “Aşkın Şifreleri”nde Venüs burçları bölümünde detaylandırdık. İlişkinin sürekliliği açısından Venüs burçlarına göre şahısların beklentileri şu yöndedir;

Venüs Koç: İlişki boyunca sizi her gün baştan elde etmiş hissetmek ister.
Venüs Boğa: İlişkide duygularınızı dolambaçsız bir şekilde ifade etmenizi bekler.
Venüs İkizler: Sosyal yaşamının hareketliliğine but uydurmanızı bekler.
Venüs Yengeç: Ona çok büyük bir sevgi duyduğunuzdan emin edinmek ister.
Venüs Aslan: Onu ne değin mükemmel bulduğunuzu sıkça dile getirmenizi bekler.
Venüs Başak: Onun hassasiyetlerine nezaket göstermenizi bekler.
Venüs Terazi: Güzelliğini, ilişkinizin uyumunu dile getirmenizi bekler.
Venüs Akrep: Ona aidiyet duymanızı bekler.
Venüs Yay: Yeni heyecanlı planlarına rutin dışı deneyimlerine düzen gösterin ister.
Venüs Oğlak: Günlük yaşamındaki düzenini etkilemeyin, değiştirmeyin ister.
Venüs Kova: Ne değin farklı biri olduğunu sizden dinlemek ister.
Venüs Balık: Olduğu gibi kabul edilmek, emin kararlar vermeye zorlanmamak ister.

2021’de aşkta en şanslı burç hangileri Hangi burçların biraz daha sabretmesi ve çabalaması gerekecek

2021’de aşkta en uğurlu burç hangileri? Hangi burçların biraz daha sabretmesi ve çabalaması gerekecek?

Aşkı şanslı olan değil talip olan yaşayacak 2021’ de. İlişkide, evlilikte, cinsellikte kendinizi ve ilişkideki tutumunuzu değiştirecekseniz, aşk sizi bulur. Eski davranış veya akıl biçimlerinizden vazgeçtiyseniz aşka talip olabilirsiniz. Örneğin, kıskançlıklarınızı törpülediyseniz, karşınızdaki kişinin istek ve beklentilerini daha pozitif dikkate alacağınızı düşünüyorsanız 2021 sizin için aşk yılı olabilir.

Astroloji’de mükemmel burç uyumu diye bir şey var mı Hangi burçlar birbirleriyle mutlaka iyi anlaşır veya hangi burç eşleşmesi büyük hasar yaratır

Yıldızbilim’de çok iyi burç uyumu diye bir şey var mı? Hangi burçlar birbirleriyle mutlaka iyi anlaşır ya da hangi burç eşleşmesi büyük hasar yaratır?

Bence çok iyi burç uyumu diye bir şey değil. Çünkü doğum haritasında ilişkiyi etkileyen sayısız enerjik var. Esas mesele ahenkli olduğunuz kişilerden fazla uyumsuz olduğunuz kişileri çekmenizdir. İnsan kendini zorlayan, baskılayan, yoran ilişkiler üzerinden evrim yapmaya meyillidir. Birey bütünlendikçe, öz bedel geliştirdikçe düzen içinde olacağı ilişkilere yönelir. veya ilişkide öz değerini koruyabilmeyi öğrenmiştir.

İlişkilerde en zor ve en uyumlu burçlar hangileridir

İlişkilerde en zorlama ve en uyumlu burçlar hangileridir?

Bu genelleştirme yerine okurlarımıza şöyle bir tavsiye verebiliriz. Sizin ve karşınızdaki kişinin şehvetli dinamikleri, beklentileri, hayalleri, korkuları, öz değer algısı gibi o kadar fazla konuyu anlamak için “Aşkın Şifreleri”ndeki Ay ve Venüs burçlarınızı inceleyin. Kritik, stresli ve düzenli noktaları yakalayabilirsiniz. Muhakkak en açıklayıcı veri için ilişki analizi yaptırmanız gerekir.

Yepyeni bir çağa, Kova Çağı’na giriyoruz. Yeni bir Dünya düzeni artık sandığımızdan daha yakın. Pek çok konuda bakış açımızı güncellemek zorunda kaldık, daha da güncelliyoruz. Bu durum ilişkilere nasıl yansıyacak

Yepyeni bir çağa, Kova Çağı’na giriyoruz. Yeni bir Dünya düzeni bundan böyle sandığımızdan daha yakın. Pek çok konuda görüş açımızı güncellemek zorunda kaldık, daha da güncelliyoruz. Bu koşul ilişkilere nasıl yansıyacak?

Burada Kova Çağı ile ilgili birkaç cümle söylenebilir. İnsanların düşündüğünün tersine bu devir, teknolojik gelişmeyi hedeflemez. Teknolojik gelişmeden önce düzenin metamorfoz, değişim devresine girmesine sebep olan dejenerasyon düşünülmelidir. Bilim ve teknoloji eski düzenin üzerine çıkmak adına ilerleme göstermeye çalışacaktır. Çağ, yapıyı kurmakla değil yapıyı kurmaya yönelik zihinsel sürecin kolektif seçeneği algılamasıyla ilişiklidir. Kova Çağı, ‘’Gök Ahlak’’ yasalarının devreye girdiği vicdan temeli üstüne yapı edilecek bir düzeni göze çarpan eder.

Yaşanan bütün felaketlerde insanlığın insana, doğaya, canlıya, cansıza işlediği günahlardan bahsettik. Düzenin yenilenme ihtiyacı, teknolojinin az gelişmişliği ile mi alakalı sizce? Örneğin yıkılmaz binalar gerçekleştirmek için zorunlu teknolojiye sahiptik fakat zorunlu vicdan ve ahlaka sahip değildik. İnsanlığımızda açılan yaralar nedeniyle Dünya bugünleri yaşıyor. Teknolojide, bilimde, ekonomide gelişme iyileştiremez hiçbirimizi. Kova Çağı, insanın var oluş amacını sorgulanmasını gerekli kılacaktır. Kazanma, kabul görme gibi ilkel arzularla benliğinden ayrıcalık verme pahasına bir ilerlemeden bahsedemeyiz bundan böyle. Karşılıklı akıl, çözümün madde değil mana alemle ilişkisini er geç ifşa edecek. Bütünlenen insanın “ol enerjisinin düşünsel kudreti’’ somut koşullara tutsak teknoloji hükmünü kaybedecektir. Kova Çağı’nın ilişkilere yansıması şöyle ifade edilebilir; gök ahlaka uygun, insanın haysiyetine uygu her türlü ilişki yücelir. Bu tanımın haricen kalan her türlü ilişki için bitişler beklenebilir.

“Aşkın Şifreleri’’ ilk kitabınızdı. Yakın gelecekte yeni kitap projeleri var mı

“Aşkın Şifreleri’’ ilk kitabınızdı. Yakın gelecekte yeni kitap projeleri var mı?

Evet, yeni kitap projelerim var. Okuma takvimimde tekrar tekrar birdenbire artı kitap oldu. Yazarken de pat diye fazla kitap üzerinde çalışarak ilerlediğimi söyleyebilirim.

Kaynak: www.milliyet.com.tr