Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 21 Haziran Pazartesi gününün jurnal burç yorumları...

21 Haziran Koç burcu yorumu

21 Haziran Koç burcu yorumu

İşinizle ilgili gerekli ayrıntıları kısa sürede tamamlamalı ve yeni projelerinizi geliştirmelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum, aile içi kavgalarınızı gündeme getirebilir. Uzakta yollarla ilgili projelerinizi için, elinizden birtakım paralar çıkabilir. Olayları bir an önce sonuçlandırmalı ve tereddütlerinizden kurtulmalısınız.

21 Haziran Boğa burcu yorumu

21 Haziran Boğa burcu yorumu

Fiziki konuların kafanızda aldığı şekillenmeler fazla kayda değer. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı aşağıda hissediyorsunuz. Başkalarının fikriyle hareket etmek istemediğiniz için, kendinize süre tanımalısınız. Finansal sıkıntılarınıza yeni kaynaklar bulmak için zorunlu şartları ihtiyatlı bir şekilde oluşturabilirsiniz.

21 Haziran İkizler burcu yorumu

21 Haziran İkizler burcu yorumu

Siz her anlamada hoşnutluk sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Sorunları önlemek için ufak molalar vermeli ve her şeyi ince ayrıntılarına dek düşünmelisiniz.

21 Haziran Yengeç burcu yorumu

21 Haziran Yengeç burcu yorumu

Bugün, yaratıcılık konusunda öbür fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üstünde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran Aslan burcu yorumu

21 Haziran Aslan burcu yorumu

Duygularınızı gizli tutmak sizi rahatsız ediyor. Koruma içgüdünüz yüzünden, negatif tepkilerinizi yakınlarınızdan çıkarıyorsunuz. Bugün Ay'dan aldığınız etkiler bir uçtan bir uca, daha cesaretli davranabilirsiniz. Paylaşım konusunda dar davranmalı ve çevrenize güvenmelisiniz.

21 Haziran Başak burcu yorumu

21 Haziran Başak burcu yorumu

İş disiplininiz gidiyor. Bugün çevrenizdeki kişileri zekanızla etkileyecek ve azıcık da baskıcı bir tavır sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken daha sakin ve ihtiyatlı olmalısınız.

21 Haziran Terazi burcu yorumu

21 Haziran Terazi burcu yorumu

Kısa yollarla ilgili garip planlarınız var. Bir Takım dostlarınıza sürpriz hazırlayabilir onlarla ortak araştırmalar içine girebilirsiniz. İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecektir. Bulunduğunuz ortamlarda duygularınızı saklama ihtiyacı içindesiniz.

21 Haziran Akrep burcu yorumu

21 Haziran Akrep burcu yorumu

Maddesel konularda arkadaşlarınızın garip fikirlerinden etkilenecek, ve kendinizi ayrı bir pota da göreceksiniz. Kişiliğinizin bilinmez yönlerini ortaya çıkarmaktan yanasınız. Yaşamınızla ilgili yenilenme söz konusu olacaktır.

21 Haziran Yay burcu yorumu

21 Haziran Yay burcu yorumu

Olaylara rasyonel bir şekilde yaklaşmanıza alışanlar için, bugün bambaşka davranışlarınız onlara şaşırtıcı gelecektir. Bilinç altınızda sizi yoran düşüncelerinizden bir lahza önce kurtulmalısınız. Olaylara saplantılı bir şekilde yaklaşmanız yüzünden, yapacağınız çalışmalara gereksiz engeller koyuyorsunuz. İçinizdeki enerjiyi çıkarmalısınız.

21 Haziran Oğlak burcu yorumu

21 Haziran Oğlak burcu yorumu

Becerikli yönlerinizi aleyhinde tarafa anlatma konusunda son derece başarılı davranıyorsunuz. Kuvvetli dostlarınızın yardımıyla, arzuladığınız ortamlarda katılmak fırsatı yakalayacaksınız. Tez bıkma huyunuz sorun yaratabilir.

21 Haziran Kova burcu yorumu

21 Haziran Kova burcu yorumu

İlginç kişiler ilginizi çekiyor. Bugün, zor ve duygusallıktan yanasınız. Her iki duygunun zıtlaşmasını hissederken.öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle düşünce paylaşımı içinde olsanız bile, benzer dili konuşmamanız, ağız dalaşı yaratabilir. İkileme neden olabilecek durumlara aleyhinde hazırlıklı olun.

21 Haziran Balık burcu yorumu

21 Haziran Balık burcu yorumu

Bir bayan arkadaşınız parti veriyor olabilir ve siz de davetliler aralarında olabilirsiniz. Zorlu bir gün geçirmiş ve katılmaya can atmıyor olabilirsiniz. Arkadaşınız gelmezseniz size darılacağını söyleyip sizi zor bir ikilemde bırakabilir. Sadece dinlenme ihtiyacınızdan daha manâlı bir koşul varsa gidin. Huysuz halde bu daveti geri çevirin. Arkadaşınız sizi affeder.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/21-haziran-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari.html