Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 22 Aralık Çarşamba gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

22 Aralık Koç burcu yorumu

Sevgilinize karşısında birtakım endişe ve kuruntularınız bugün tetiklenebilir. Tutarsız davranışlarınız nedeniyle partneriniz sizi hatalı değerlendiriyor. bu nedenle kararlarınızın arkasında ardına kadar durun. İşle ilgili yaşadığınız sıkıntıların üstesinden gelebilecek gücünüz var. Yeter ama, olaylar aleyhinde akılcı davranmayı başarın. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Başağrılarınız artabilir, açık havada dolaşın.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

22 Aralık Boğa burcu yorumu

Partnerinizin sorumsuzlukları yüzünden çok bezginlik çekiyorsunuz. Her yolu denemenize rağmen bir çıkış yolu bulamadınız. Son kararı tahsis etmek yine size düşüyor! İş hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gün. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde daha titiz olun. Bazen insanlara karşısında kırıcı davranışlar sergileyebiliyor ve kontrolü kaybedebiliyorsunuz. Mali konularda fazla elastik davranıyorsunuz ve bu özelliğinizden nedeniyle vakit finansal sıkıntılar çekebilirsiniz.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

22 Aralık İkizler burcu yorumu

Yeni bir aşka yelken açmak gözünüzü bu değin korkutmamalı. İlişkiye başlamadan, ilişkinin kar, hasar hesapları içine artı girmeniz önünüze engeller koyuyor. Kendi iç dünyanıza çekilip, arkanıza ve geride bıraktıklarınıza hiç bakmaksızın, işinizle ilgili planlar yapmak istiyorsunuz. Önünüz epeyce açık. Gerçekleştirmek istediklerinizde galibiyet sizi bekliyor. Fakat bu anında olmayacak. Ilave bir işten dolayı bol kazanç elde edebilirsiniz. Kalorisi bol yiyecekler ve alkol tüketiminizi azaltın.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

22 Aralık Yengeç burcu yorumu

Uzun zamandır beklediğiniz mutluluk hemen avuçlarınızın içinde. Yeni aşkınızla öyle mutlusunuz ki, artık hiçbir şey sizi sarsamıyor. Böylesi daha iyi. İşyerinde meydana gelen bazı tartışmalarda sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla giriyor, tepki çekiyorsunuz. Bugün yapacağınız bir mülâkat iş ilişkilerinizdeki birçok problemi çözebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz sizi tasarrufa yöneltiyor. Azıcık soğuk almış gibisiniz, kendinizi olumsuz hava şartlarından korumaya çalışın.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

22 Aralık Aslan burcu yorumu

Beraberliğinizin kronikleştiğini düşünüp, düzeltmek için bir uğraş harcamıyorsunuz. İnceldiği yerden kopmasını beklemeyin! İşinizin riskli alanlarında acele etmeden, iyice analiz ederek karar almaya çalışın. Böylelikle muhtemel hataları da önceden önlemiş olursunuz. Arkadaşlarınızın ayrıntılı planları sizi heyecanlandırıp somut girişimlerde bulunmanıza neden olabilir. Bu nesil yatırımları gerçekçi bir biçimde değerlendirmeye uyarı edin. Somut ve ruhsal olarak gücünüz uygun.

16 Eylül Başak burcu yorumu

22 Aralık Başak burcu yorumu

Bu günlerde tanıştırılacağınız birisi son günlerdeki üzüntülü halinize son verebilir, lakin siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz. Kariyerinizi korumak için incelemeler gerçekleştirmek arzunuz var. Marifetli fikirlerinizle çevrenizi etkilemenize karşın, kararlarınızı verirken acele etmemelisiniz. İş ortaklarınıza danışarak hareket edin. Elinizdeki parayı değerleme konusunda değişken kaldınız. Bu konuda data sahibi dostlarınıza danışmalı ve en mantıklı yolu seçmelisiniz.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

22 Aralık Terazi burcu yorumu

Kendinizi yaşadığınız ilişkide mutlu değilsiniz. Aşk yaşamınızla ilgili telaş karar almanız gerekiyor. Sakın kendinizi yeni birine kaptırmayın. Zira sevdiğinizi incitebilirsiniz. Sizinle yarışan biri, sizin meslek yaşamı dışındaki keyfinizi de kaçırıyor. Onunla daha mesafeli lakin daha medeni bir ilişki kurma çabanız olumlu netice verecek. Harcamalarınıza uyarı edin. Bu günlerde bedensel bir destek almanız söz konusu. Bu somut yardımı dikkatli kullanın. Kafeinli içeceklere teslim olmayın.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

22 Aralık Akrep burcu yorumu

Aşk hayatınızla ilgili bir dileğiniz var. Bununla ilgili zorluklar yaşamanız olası. Bencil bir tavır göstermemeli, iddialı davranmaktan uzak durmalısınız. İşinizi hayatınızın merkezine oturtmaktan ve kendinizi mesleğinize adamaktan da vazgeçin! Yaşamın tek yönüyle ilgilenmek, kişiliğinizin de daralmasına neden olabilir. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir.

16 Eylül Yay burcu yorumu

22 Aralık Yay burcu yorumu

Partnerinizle birlikte katılacağınız toplantılarda duygu birliği ederek, aynı düşünceler içinde olmanız beraberliğinizi güçlendiriyor. İşyerinizdeki ilişkilere daha artı dayanmak istemiyorsunuz. Bugünlerde birlikte çalıştığınız kişilere karşı dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Yakınlarınızdan gelecek para desteği, hayatınızı hiç olmazsa geçici bir süreliğine rahatlatacak. Sağlığınızdaki minik uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

22 Aralık Oğlak burcu yorumu

Çoğu işi bir arada yaptığınız vakit, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. İfade etmenin huzurunu yaşayacaksınız. Olabilecek aksilikler karşında açıklanmış bir strateji uygulamalı ve önlemlerinizi almalısınız.

16 Eylül Kova burcu yorumu

22 Aralık Kova burcu yorumu

Hatıraları silinmeye başlayan eski bir aşk tekrar kalbinizi ısıtmaya başladı. Bu yakınlaşmaya sıcak bakmanız, sonra sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. İşle ilgili bir sorunun çözümü için, arkadaşlarınıza öncülük edecek, iyi sonuçlar alacaksınız. Bugünlerde aile aralarında yaşanabilecek tartışmalarda nesnel olmaya uyarı edin. Paranızı bu dek dikkatli harcamanız, hatalı eleştirilere yol açıyor. Afiyet konularında alıngan olmanız gereken bir gün.

16 Eylül Balık burcu yorumu

22 Aralık Balık burcu yorumu

Sevgilinize karşı birtakım üzüntü ve kuruntularınız bugün tetiklenebilir. Tutarsız davranışlarınız nedeniyle partneriniz sizi hatalı değerlendiriyor. bu nedenle kararlarınızın peşinde ardına kadar durun. İşle ilgili yaşadığınız sıkıntıların üstesinden gelebilecek gücünüz var. Yeter ama, olaylar aleyhinde akla yatkın davranmayı başarın. Son günlerde yaşadığınız olumsuz fiziksel gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Başağrılarınız artabilir, dışarıya dolaşın.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/22-aralik-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html