Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 22 Eylül Çarşamba gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

22 Eylül Koç burcu yorumu

"Aşkta ben alırım, böyle olmalı" demeyin. Ona sevgisini istediği gibi görüş fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin. Bu Nedenle kendinize daha çok bağlayabilirsiniz. İş yaşamınızda çoğunlukla beğeniliyor olsanız da bir takım olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir hoşlanmama oluşturabiliyor. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkabilir. Bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi görünüyor.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

22 Eylül Boğa burcu yorumu

Özel hayatınızda kendinize güvenerek hareket ederseniz, karşınızdaki kişiye de içten kararlar alma fırsatı tanımış olacaksınız. Haliyle bu birliktelik adına ortak kararlar alıyor olmanız ilişkinizi başarılı ve uzun vadeye karşın şekle sokabilir. Şu sıralar elinizdeki işlere yenilerini eklememenizde üstünlük var. Bugün yetenekleriniz aniden dikkati çekebilir ve kayda değer bir yerden, sizi başarıya ulaştırabilecek bir önerge alabilirsiniz. İnatlaştığınız bir para meselesinden uzak durun.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

22 Eylül İkizler burcu yorumu

Aşk yaşamınızda bu kere mantık hesaplarından uzaktan durmanız gerekiyor. Bu konularda kendinizi müdahale etme huyunuz, yine zarar verebilir. Kendinize yetebiliyorsunuz, fakat üzerinizdeki zorunlu sorumluluklar can sıkıntısı yaşamanıza neden oluyor. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermeyin. Beklenmedik durumlar planlarınızda değişikliğe yol açabilir. Sakinliğinizi korumanız gününüzün daha neşeli geçmesini sağlayacaktır. Borçlarınızı ödemekte gecikebilir veya hiç hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

22 Eylül Yengeç burcu yorumu

Aşk hayatınızda yeniliklere hazırlanmış olun. Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen gelişmeler söz konusu. Şu sıralar elinizdeki işlere yenilerini eklememenizde menfaat var. Bugün yetenekleriniz bir anda dikkati çekebilir ve manâlı bir yerden, sizi başarıya ulaştırabilecek bir teklif alabilirsiniz. Birikmiş paranızı kullanmak için acele etmenize gerek yok. Daha önceki can sıkıcı tecrübelerinizden ders çıkartarak dürüst karar vermelisiniz. Diş bakımı diğer hastalıkları da önler.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

22 Eylül Aslan burcu yorumu

Sonsuz güven duyguları içinde sürdürülen ilişkinin aşk olamayacağı şeklindeki düşüncelere itibarınız değil. Her anlamda belirlenmiş bir güvene oturmuş ilişkiniz, iki taraflı deneyimlerin sonucu. Mesleki sorunları büyüterek kendinizi yoruyor ve zorlama altına alıyorsunuz. Halbuki son derece aranılan bir kimliğiniz var. Yeni başlangıçlar için kendinize izin verin. Bu şekilde devam etmeniz yalnızca size hasar verecektir. Bugün bir masraf konusunda bağdaşmama yaşayabilirsiniz.

16 Eylül Başak burcu yorumu

22 Eylül Başak burcu yorumu

Sevgilinizi şımarttığınızı düşünenler olmasına karşın, ilişkiniz çevrenizdekilerin takdirini topluyor. Bugün sizi ne kadar sevdiğini belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmayın. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın süregelen problemleri bir vakit daha devam edebilir. Konuyla ilgili, sandığınız değin biçare değilsiniz. Cesaretiniz her zamanki gibi sizi kazançlı çıkartacak. Bütçenizde verdiğiniz açık sebebiyle kayda değer bir planınızdan vazgeçmeniz mümkün.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

22 Eylül Terazi burcu yorumu

Sudan sebeplerle günden güne uzaklaştığınız sevgilinizin, size karşısında büyük bir bağlılığı var. İki üç güne kalmadan fazla şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Çoktan oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanız gerekiyor. İş yaşamınızdaki belirsizlikler fiziki durumunuza yansıyor. Önümüzdeki günlerde karşılaşabileceğiniz fırsatlar, sizden istikrarlı yaklaşımlar bekleyecek. Bugün istemeseniz de bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

22 Eylül Akrep burcu yorumu

Bugün sıcak ve kalıcı bir aşk ilişkisine başlamanız ve ilerisi için genel hayatınızla ilgili bir takım yeni ümitlere kapılmanıza sebep olacak şeylerle karşılaşmanız mümkün. İş hayatında tecrübenin daima yeterli olmadığının farkındasınız. Bir Takım konularda meslek arkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Ama fazla zorunlu olmayan olaylara müdahale etmeniz, süre, vakit başınıza işler açabiliyor. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Tehlike almaktan kaçının.

16 Eylül Yay burcu yorumu

22 Eylül Yay burcu yorumu

Bugün şehvetli ilişkilerinizde içine kapanık bir tavır izleyebilirsiniz. Hislerini açamamanız ve genelde bunların açığa çıkmasını engellemek için göstereceğiniz çabalar, sizi daha da gergin yapabilir. Mesleğinizle işlerinizle ilgili bir takım gelişmeleri kafanıza takmış olabilirsiniz. Veya aldığınız bazı haberler yüzünden canınız sıkılabilir. Oysa, öfkeli ve sabırsız muamele etmek yerine olayları akışına bırakın. Duygularınızın karmaşıklığı ve aceleciliğiniz, bedensel konularda yanlış davranmanıza yol açabilir.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

22 Eylül Oğlak burcu yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler beklediğinizden daha farklı gelişebilir. Birazcık daha olumlu ve temiz kalpli edinmek gerekiyor. İş arkadaşlarınızla birlikte katılacağınız bir toplantıdan çıkan kararlar, mesleki hayatınızın daha iyi bir noktaya gelmesinde kayda değer etkiye sahip olacak. Bu fırsatları zekice değerlendirmeye çalışın. Eviniz için gereken harcamalarınızda birazcık daha eli açık davranın. Somut yorgunluğunuzun artmasından nedeniyle hastalıklara aleyhinde dirençsiz olabilirsiniz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

22 Eylül Kova burcu yorumu

İlişkinizle ilgili duyduğunuz kaygıları partnerinizle paylaşırsanız, patavatsız olduğunu anlayarak daha fazla büyütmeden çözebilirsiniz. Geveze tartışmalardan uzakta kalmak istiyorsanız onun da bazı isteklerini yerine getirmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz. Bununla ilgili çok garip düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili takviye arayışlarınız sonuçsun kalmayacak. Mali kararlarda her şeyden önce riskleri hesaplamalısınız.

16 Eylül Balık burcu yorumu

22 Eylül Balık burcu yorumu

"Aşkta ben alırım, böyle olmalı" demeyin. Ona sevgisini istediği gibi bakış fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin. Bu Nedenle kendinize daha çok bağlayabilirsiniz. İş yaşamınızda genellikle beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız konuşma, işyerinizde size aleyhinde bir hoşlanmama oluşturabiliyor. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle baştan karşınıza çıkabilir. Bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi görünüyor.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/22-eylul-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html