Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 23 Mayıs Pazar gününün günlük burç yorumları...

23 Mayıs Koç burcu yorumu

23 Mayıs Koç burcu yorumu

Müşterek ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar laf konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz. Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız. Akılcı hareket etmeyi sevdiğiniz halde, gerilimlerinizi ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz.

23 Mayıs Boğa burcu yorumu

23 Mayıs Boğa burcu yorumu

Hislerinizin güçlü olduğu bir gün. Yalnızca kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız teslim etmek istemeyeceklerdir. Onların desteği ve sizi rehberlik etmek istemeleri, hoşunuza gidecektir. Kaçamak yapma arzusu duyacaksınız.

23 Mayıs İkizler burcu yorumu

23 Mayıs İkizler burcu yorumu

Bugün belki bir nesil grup aktivitesi veya ola ki de arkadaş yoluyla bir veya daha pozitif heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için çoğu yeni olasılığı aklınıza getirmesi olası. Ayrıca bir taşınma tasarısı da laf konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

23 Mayıs Yengeç burcu yorumu

23 Mayıs Yengeç burcu yorumu

Kafanızın içinde binlerce soru var. Yanıtlarını kısa sürede bulacaksınız. Bugün, tartışmalardan uzakta kalmayı başarabilirseniz, düşündüğünüz her şey çok tez gerçekleşebilir. Sevdiklerine para masraf konusunda çok fazla ileriye gidebilirsiniz. Dostlukların temeli daha bambaşka değerlerde gizlidir. Yollarla ilgili projeleriniz gündemde.

23 Mayıs Aslan burcu yorumu

23 Mayıs Aslan burcu yorumu

Bugün kişisel cazibenizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kazançlarınızı aşan harcamalarınız yüzünden bütçenizin ayrıntıları gündeme gelecek. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar konusunda dürüst kararlar almalısınız. Size sunulan teklifler her zaman karşınıza çıkmayabilir. Ailenizin sizden ilgi bekledikleri bir gün.

23 Mayıs Başak burcu yorumu

23 Mayıs Başak burcu yorumu

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün, şehvetli konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Olayları kendi başınıza halletme yolunu seçeceksiniz. Duygularınızı denetlemekten yanasınız.

23 Mayıs Terazi burcu yorumu

23 Mayıs Terazi burcu yorumu

Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin verdiğiniz müddetçe, bir takım gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ani değişimlere hazırlanmış olmalısınız.

23 Mayıs Akrep burcu yorumu

23 Mayıs Akrep burcu yorumu

Ay'ın bulunduğu konum çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Kız kardeşlerle veya yakın dostlarınızla irtibat içinde olacağınız bir gün. Merkür'ün Balık burcundaki geri hareketi, bilinçaltınızın karışmasına niçin olacak. Eski sorunlarınız öne çıkacak.

23 Mayıs Yay burcu yorumu

23 Mayıs Yay burcu yorumu

Birlikte olduğunuz kişilerle fayda kaygılarına düşmek istemiyorsanız, içsel davranışlarınızda belirleyici etkenleri ayrım etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bazı gelişmeleri sonra görüyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumundan nedeniyle, bazı gösterişli duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

23 Mayıs Oğlak burcu yorumu

23 Mayıs Oğlak burcu yorumu

Bugün, ilişkilerinize daha kararlı yaklaşacaksınız. Bazı kararları geciktirme konusunda itinalı olmalısınız. Partnerinize söyleyeceğiniz sözler, tartışmaları da beraberinde getirecektir. Ailenizle ilgili eski sorunlar gündeme gelebilir.

23 Mayıs Kova burcu yorumu

23 Mayıs Kova burcu yorumu

Sezgileriniz güçleniyor. Akşam saatlerinde dostlarınızla bir araya gelme planları yapacaksınız. Uzun süredir görüşemediğiniz sevdiklerinizi, özlediğinizi fark ediyorsunuz. Yakın dostlarınızla birlikte karşılıklı çalışmaların içinde olacaksınız. Bugün, finans konuların gündeme gelmesiyle aklınız karışabilir.

23 Mayıs Balık burcu yorumu

23 Mayıs Balık burcu yorumu

Bugün bir hafıza hocasından takviye almak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri çözüme ulaştırmanızı sağlayacak bir büyüğünüz olabilir. Şayet de bu, sizinle dostluk bağını koruyan eski patorunuz olabilir. Onu arayıp tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. İncelik ve hassasiyet gerektiren bir konuda ayrı bir bakış açısına gereklilik duyuyor olabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğinden kesin olmadan harekete geçmeyin.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/23-mayis-pazar-gunluk-burc-yorumlari.html