Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 24 Aralık Cuma gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

24 Aralık Koç burcu yorumu

Yakın çevrenizde yer alan birinden çok hoşlanıyor, fakat duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinize boşuna zorlama uyguluyorsunuz. İş hayatınız yoğun bir tempoya giriyor. Bu koşul size birazcık bıkkınlık verse de, dişinizi sıkıp, ortama üçgenin taban olmayan kenarı uydurursanız son derece büyük maddi kazançlar sağlayabilirsiniz. Adamakıllı umudunuzu kestiğiniz fiziki bir konuda yüzünüz gülecek. Beslenmenize dikkat ettiğiniz söylenemez. Tedbirli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

24 Aralık Boğa burcu yorumu

Bugün sezgilerinize güvenin. İkili ilişkilerinizde sinyâl yakınlaşmalar söz konusu. İşinizle ilgili kafanızdaki bir fikri hayata geçirecek enerjiye sahip olmanıza rağmen, sizi engellemek isteyen kişiler olabilir. İş hayatında değişik zararlara aleyhinde özenli olmanızda ve fikirlerinizi sessizce hayata geçirmeye çalışmanızda avantaj var. Kendinizi uzun vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz. Bacaklarınızdaki ağrılar için uyumlu yürüyüş yapın.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

24 Aralık İkizler burcu yorumu

Aşk hayatınızda artı hassaslık yapmanız gereksiz endişelere kapılmanıza niçin olabilir. Sevgilinizin söylediklerine daha artı ağırlık vermelisiniz. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizin fazla uzun vadede gerçekleşmesi mümkün. Bunun bilincinde almak size ve işlerinize kararlılık kazandıracak. Bu süreç kendinize olan güveninizi de artıracaktır. Bir kefil olma olayından başınız ağrıyacak gibi görünüyor. Ciddiye almadığınız afiyet sorununuz var. Bunun manâlı olup olmadığına bir bilirkişi karar vermeli.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

24 Aralık Yengeç burcu yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız çözümsüz gibi görünen sorunlar tek tek ortadan kalkıyor. Yetenekleriniz meslek alanınızda kendini göstermeniz için tatmin edici. Fakat bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir egzersiz ortamı içinde olmanızı engelliyor. Bunun nedenlerini kendinizle her yerde tartışmanızda yarar var. Frenleyemediğiniz savurganlığınız size bedensel bıkkınlık yaşatıyor. Çikolata hayatınızın vazgeçilmezleri arasında. Fakat bundan uzak durmalısınız çünkü kilo yapabilir.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

24 Aralık Aslan burcu yorumu

Karşınızdaki kişiden fazla hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi boşuna büyütüyorsunuz. Eğer yalnızsanız, yarım kalmış bir aşk hikayesine kaldığınız yerden devam etmeniz söz konusu. İşyerinizde birisiyle soğuk savaş biçiminde uzattığınız çekişme meslek veriminizi de düşürüyor. Bir alım satım işinden ciddi anlamda kazançlar laf konusu. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bir Takım belirtileri minik de olsalar ciddiye almalı, kendinizi göstermelisiniz.

16 Eylül Başak burcu yorumu

24 Aralık Başak burcu yorumu

Sevgilinize olan güvensizliğinizden kurtulmanız gerekiyor. Kimseyle paylaşamadığınız sıkıntılarınız var. İlişkinize yeniden bakmalı ve güvensizliğinizi sahiden haklı temellere oturtabiliyorsanız bu ilişkiyi bitirmelisiniz. İş yoğunluğunuzun artması sebebiyle fazla yoruluyorsunuz, lakin size kazandırdığı daha artı olduğu için aldırmıyorsunuz. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olacak. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

24 Aralık Terazi burcu yorumu

Enerjinizin son derece yüksek olduğu bir gün. Ama nedenini hiç anlayamadığınız bir gerginlik, sevgilinizle problem yaşamanıza ve polemiğe girmenize neden olabilir. Bugün işinizle ilgili olarak, risk üstlenmemeli ve spekülasyonlardan kaçınmalısınız. Ekip çalışmalarına uyum sağlamaya çaba edin. Fiziki konularda sıkıntınız fazla uzun sürmeyecek. Yaptığınız karşılıklı incelemeler size galibiyet sağlayacak. Kilo vermeye çalışıyorsanız, yaktığınızdan daha eksik kalori almalısınız.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

24 Aralık Akrep burcu yorumu

Bu gün kendinizi birazcık sıkıntılı ve gergin hissedebilirsiniz. Sevdiğinizle hafıza tartışmaları yaşamamaya dikkat edin. İçinizdeki öfkeyi bastırmakta zorlanabilir, istemediğiniz kelimeleri sarf edebilirsiniz. İşinizle ilgili çok kayda değer bir karar vermeniz gerekebilir. Kafanızın karmakarışık olduğu bugün, özel bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışın. Bugün bir harcama konusunda aykırılık yaşayabilirsiniz. Küçükte olsa rahatsızlığınızı görmezlikten gelmeyin.

16 Eylül Yay burcu yorumu

24 Aralık Yay burcu yorumu

Ayrılığın acısı hala içinizde. Kendinize yeni bir yol yeğlemek istiyorsunuz. Oysa yaşadıklarınızı unutmak için kendinize birazcık zaman tanıyın. Bundan daha sonra ayrılığın net ve olumlu bir şekilde sona ermesi için neler yapmanız gerektiğini düşünmelisiniz. İşinizin geleceğiyle ilgili korkularınız var. Oysa bunun için anlaşılır artı gerekçeniz yok. Bir veraset işinden elinize yüklü paranın geçmesi mümkün. Kilo almamak için besin sisteminizi gözden geçirin.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

24 Aralık Oğlak burcu yorumu

Bambaşka düşünceler üretebileceğiniz garip günlerden birini yaşıyorsunuz. Duygusal değişimlerin sizde yarattığı ruh halini dizginlemek elinizde. Bugün, bir takım önemli konularda acele karar vermemeli ve ilk önce kariyerinizi düşünmelisiniz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

24 Aralık Kova burcu yorumu

Sevgilinizi bazı kötü alışkanlıklarınızı onaylaması için hemen hemen zorluyorsunuz. Gün geçtikçe sizden uzaklaştığını fark edin! İş konusunda sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Bir konuyla ilgili önünüze koyduğunuz engeller, birazcık abartılı endişelerin sonucu gibi. Daha iyimser bir bakışla işin üzerine gidebilirsiniz. Harcamaları en üye indirip sınırlamanız, eksik da olsa birikiminize katkı maddesi sağlayacak. Uyumlu olarak spor ya da en azından yürüyüş yapmayı ihmalkârlık etmemelisiniz.

16 Eylül Balık burcu yorumu

24 Aralık Balık burcu yorumu

Yakın çevrenizde bulunan birinden çok hoşlanıyor, fakat duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinize gereksiz yere baskı uyguluyorsunuz. İş hayatınız yoğun bir tempoya giriyor. Bu koşul size azıcık sıkıntı verse de, dişinizi sıkıp, ortama etap uydurursanız son derece büyük fiziksel kazançlar sağlayabilirsiniz. En Ince Ayrıntısına Kadar umudunuzu kestiğiniz fiziksel bir konuda yüzünüz gülecek. Beslenmenize uyarı ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bir takım sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/24-aralik-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html