Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 24 Ocak Pazartesi gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

24 Ocak Koç burcu yorumu

Aşk hayatınızda yeni bir heyecan var. Sevgi doymuş bir alışverişin gerçekleşeceği ortamlara gireceksiniz. Bu tesadüf sizi barışa, aşka ya da flörte, fazla sevimli insan topluluğuna veya bir iş arkadaşı çevresine götürebilir. İş hayatınızda bir iki gün içinde esas bir değişikliğin kritiğini yapacaksınız. Epeyce manâlı bir konuda sizinle öbür görüşte olan birini dikkate almanızda yarar olabilir. Bugünlerde geçici maddi sıkıntılarınız var, lakin önümüzdeki günlerde epey rahatlayacaksınız.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

24 Ocak Boğa burcu yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalar esmeye devam etse bile yaşamın öteki alanlarında karşınıza meydana çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak. İşinizde meydana gelebilecek problemlere karşı tedbirli olmalısınız. İşlerin aksaması, yapılan anlaşmaların bozulması ya da manâlı toplantıların iptal edilmesi sizi sinirlendirmemeli. Eğer sakin olursanız, daha basit çözüm yolları bulmanız muhtemel. Neden kendinize yeni kazanç kaynakları bulmak için girişimde bulunmuyorsunuz?

16 Eylül İkizler burcu yorumu

24 Ocak İkizler burcu yorumu

Özel hayatınızdaki sorunları çözmek için her şeyi oluruna bırakın. Tarafların yeni bir ilişkiye sanki hazır, sanki kapalı tavırları endişeler yaratabilir. Lakin pozitif zorunlu elde etmek aranızdaki dostluğu da tüketebilir. Bu dönemde meslek çevrenize karşısında oldukça katı davranma eğiliminde olabilirsiniz. Ama bu şekilde davranmanız çok isabetli. Çünkü tutumunuz yumuşak olduğu sürece herkes sizden faydalanmaya bakıyor. Bütçenizi tekrar gözden geçirmeli ve ona tarafından hareket etmelisiniz.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

24 Ocak Yengeç burcu yorumu

Aşk yaşamınızda bugünlerde seçeceğiniz yolda hem aklınızın, ayrıca de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. İş yaşamınızda her zamankinden daha pozitif emek tüketmek, daha konsantre bir şekilde hedeflemek durumunda olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz. İster somut, ister manevi hedeflerinize, gayretle ve şevkinizi kaybetmeden, metodik bir şekilde çalışarak ulaşmanız muhtemel. Bütçenizi denkleştirmeye çalışıyor ve bunun için de oldukça zorlanıyorsunuz. Dişlerinizle ilgili problemler söz konusu.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

24 Ocak Aslan burcu yorumu

Aşk hayatınız fazla zıt rüzgarların etkisinde. İçiniz korkularla ve endişelerle dalgalanıyor. Yaşadığınız bu karmaşa sizi oldukça sarsacak gibi. İş hayatınızda aşırı yoğunluktan ötürü yüklenebileceğiniz işlerden fazlasına cüret etmek sağlığınızda, değişik rahatsızlıklara yol açabilir. Olur Ya böyle bir durumla karşılaşır ve diğer çare bulamazsanız aşağıda kaldığınız işleri bir sıraya koymalı ve telaş etmeden ele almalısınız. Bütçenizi zorlayacak girişimlerde bulunmaktan uzakta durun.

16 Eylül Başak burcu yorumu

24 Ocak Başak burcu yorumu

Uzun süredir içten zamanlamayı yapamadığınızdan ilişkinizin üstüne düşünme fırsatına öyle nail olamadınız demek yanlış olmaz. Sevdiğiniz kişinin dikkatini sürüklemek istiyorsanız, bu dönem elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye almalısınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir. İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir veya, galibiyet grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En mantıklı kararı devretmek zorundasınız. Herhangi bir para sıkıntınız bulunmuyor.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

24 Ocak Terazi burcu yorumu

Hoşlandığınız kişiye bağlanmamaya çalışın. tek yanlı, platonik duygular yaşamanız olası. Bu kişinin niçin bu değin ilginizi çektiğini kavramaya çalışmalısınız. Minik bazı meslek problemlerinize çare olabilecek öneriler gelebilir ve son zamanlardaki karamsarlığınızı atabilirsiniz. Pek olanaklı olmayan projelerle yaşamınızı güçleştirmekten vazgeçip ufak tatminlerle mutlu olma çabalarına gireceksiniz. Ciddi para sıkıntılarınız olmasa da, ödemelerin fazlalığı sizi bunaltıyor.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

24 Ocak Akrep burcu yorumu

Beraber olduğunuz kişinin düzelmesini beklemek için koyduğunuz zamanı aralıksız uzatmamalısınız. Önünüze değin gelen fırsatları kullanabilmeniz için kendinize talih tanıyın. Mesleğinizi için yeni düşünceler üretebilirsiniz. Gerçekleri sakin bir şekilde değerlendirmeniz ve bir takım sorunlarınızdan kurtulmanız için önemli fırsatlarınız olacak. Sahip olduğunuz şeylerin değerini bilin. Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları birazcık daha kısmanız gerekiyor.

16 Eylül Yay burcu yorumu

24 Ocak Yay burcu yorumu

Sosyal biri olmanıza karşın, aşk yaşamında farklı bir karakter sergiliyor, tutuk davranıyorsunuz. Gönül meselelerinde yalnızlığınızı bitirmeniz gerekiyor. Uzun zamandır hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi birazcık ürkütebilir, cesur olmanızda fayda var. Yakında meslek ilişkilerinizde harikulade sevinçler yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan ödemeler, harcama gerektiren durumlar ortaya çıkabilir, titiz olun. Günlük gerilim tansiyonunuzu çıkarabilir.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

24 Ocak Oğlak burcu yorumu

İlişkinize yönelik düşüncelerinizin derinleşmesine niçin olacak gelişmeler söz konusu. Kendinizi ve sevgilinizi sorgularken iyimser düşüncelerinizi yükseltirseniz bakış açınız değişecek ve ilişkiniz yeni bir boyuta geçecek. Sıkı bir çalışma günü sizi bekliyor. İş arkadaşlarınızın olumlu ve destekleyici tavırları da sizi motive edici olacak ve hedeflerinize yakınlaşacaksınız. Sizin için para tüketmek bir şımartma! Bu gidişle maddesel bir sıkıntıya girebilirsiniz. Mevcut bir hastalığınız varsa bunun tedavisi hızlanacak.

16 Eylül Kova burcu yorumu

24 Ocak Kova burcu yorumu

Bugün biraz flört etmeye ihtiyacınız var. Sevdiğiniz insana naz yapın, onun sizi mutlu etmesi için isteklerde bulunun, şayet azıcık da kapris yapabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişinin davranışları sizin üzerinizde zorlanma yaratabilir. Aranızda yaşanabilecek karakter çatışmalarına aleyhinde tedbirli olmaya ve olayları pozitif büyütmemeye çalışmalısınız. Yaşanan olaylar sizin kendi gücünüzü ayrım etmenize niçin olacak. Mali sorunlarınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

16 Eylül Balık burcu yorumu

24 Ocak Balık burcu yorumu

Aşk hayatınızda yeni bir coşku var. Sevgi batmış bir alışverişin gerçekleşeceği ortamlara gireceksiniz. Bu rastlama sizi barışa, aşka ya da flörte, çok sevimli insan topluluğuna veya bir iş arkadaşı çevresine götürebilir. İş hayatınızda bir iki gün içinde esas bir değişikliğin kritiğini yapacaksınız. Epeyce önemli bir konuda sizinle değişik görüşte olan birini dikkate almanızda yarar olabilir. Bugünlerde geçici bedensel sıkıntılarınız var, fakat önümüzdeki günlerde epey rahatlayacaksınız.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/24-ocak-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari.html