Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 25 Ekim Pazartesi gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

25 Ekim Koç burcu yorumu

Sevgilinizin kimi zaman kıskançlık krizlerine girmesini bu dek büyütmeyin. Gerçekte o da size yeterince güveniyor, lakin kendini yoklama etmekte zorlanıyor. Karşınızdaki insanın da minimum sizin dek hassas olabileceğini unutmayın. Iki Taraflı meslek yaptığınız kişilerle yapacağınız görüşmeler yeni düşünceler üretmenize ve yeni para kaynakları yaratmanıza niçin olabilir. Fiziki sıkışıklığınızı gidermek için elinizden geleni yapıyorsunuz, birazcık şansa ihtiyacınız var. Cılız düşen bünyeniz hastalıklara davetiye çıkarıyor.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

25 Ekim Boğa burcu yorumu

Bugün yıldızların fena etkileri altında kalabilirsiniz. Bir Takım ters durumlar, arzularınızın huysuz davranışlar ile karşılaşmanız muhtemel. Yalnızca bugünlük olan bu durum karşı sabır! Sevgilinizi gönülsüzce kırabilirsiniz. Dostluk ilişkileriyle iş ilişkilerini karıştırmak bazen alıştırma yaşamınızı zorlaştırıyor. Bugün çevrenizdeki herkesle hararetli tartışmalardan kaçının. Epeydir yaşadığınız idareli sorunlar bitecek gibi görünüyor. Sağlık konularını gereğinden artı abartıyorsunuz.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

25 Ekim İkizler burcu yorumu

Sevgilinizle olan ilişkilerinizde sorunlar olabilir. Bugün partnerinizle ilişkinizde düşünceli davranmalı ve sözlerinizi tartmadan konuşmamalısınız. Eski bir iş arkadaşınızla ortaklığa girmeyi düşünüyorsunuz. Planlarınızın gerçekleşmesi için zamana ve paraya ihtiyacınız var. Ummadığınız biri size bu konuda yardım olabilir. Bedensel zorlukları devretmek üzeresiniz, para durumuzda süratli bir değişiklik laf konusu. Sağlığınızı fazla fazla dikkatsizlik ediyorsunuz. Bu gidişle hasta olacaksınız.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

25 Ekim Yengeç burcu yorumu

Sevgilinizin yakın bir akrabasıyla aranızın açık olması, hatalı değerlendirmelere yol açıyor. Partnerinizin patavatsız bulduğunuz bazı yakınmaları, sandığınız gibi dış kaynaklı yok. Yakın bir meslek arkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler var. Derhal yargılara, sonuçlara varmaya çalışmayın. Kafanızın karıştığı konularda gözlemciliğiniz size içten yolu gösterecektir. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızda ufak tefek terslikler olabilir. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

25 Ekim Aslan burcu yorumu

Sevdiğinize düşüncelerinizi ve duygularınızı açıkça açıklama ederek onunla paylaşın. Eğer kalbiniz boşsa çoğalan çekiciliğinizle olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ummadığınız biriyle aranızda duygusal bir ilişki olabilir. Son zamanlarda işleriniz hiç de yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayın. Sabırlı davranırsanız kazanırsınız. Zaten bu da sizin en büyük özelliğiniz. Finansal konulara yönelik gelişmeler beklediğinizden ayrı olabilir. Minik sıhhat sorunlarını bu dek büyütmeniz için bir sebep yok.

16 Eylül Başak burcu yorumu

25 Ekim Başak burcu yorumu

İlişkinizde problemler var. Eğer ilişkiniz istediğiniz gibi yürümüyorsa, uzatmadan bitirin. Çünkü uzaması sizi ve onu yıpratır. Çok hevesli çalışıyorsunuz. Bu da iş hayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor. genelde yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu dek düşündürmesin. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açıyor. Gevşetici egzersizlere ihtiyacınız var.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

25 Ekim Terazi burcu yorumu

Bir süredir yaşadığınız duygusal güçlük, sizi hatalı yönlendirmeye fazla kullanışlı görünüyor. Çok ivedi almanız gereken kararları bir zaman ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerinde keyfinizi kaçıran birileri var. Uzun zamandır kafanızı meşgul eden bir konuda karşınızdaki kişilerle yüzleşmek istiyorsunuz. Lakin bunun için doğru bir gün yok. Sizi rahatsız eden ters durumlar olabilir, fakat bu anlamda beklediğiniz karşılaşma olmayacak. Parasal konularda attığınız sağlam adımlar size kazandırıyor.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

25 Ekim Akrep burcu yorumu

Epeyce keyifli ve hareketli bir güne hazırlanmış olun. Hareketliliğiniz ve canlılığınız fazla süre partnerinizi şaşırtıyor. Size but uydurmakta zorlandığını hissettiği zaman, içine dönmeyi seçim ediyor. Zihinsel gücünüz fazla yüksek olmasına karşın, üzerinizdeki gevşeklik ve çalışmaya isteksizlik, performansınızın fazla düşmesinde etken olabilir. En azından esas jurnal işleri ihmal etmemeye çalışın. Finansal açıdan şanslı dönemdesiniz. Kendinizi daha dinç hissetmek için spora başlayın.

16 Eylül Yay burcu yorumu

25 Ekim Yay burcu yorumu

Son günlerde hissi yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, refah bulamıyorsunuz. Hissi anlamda rasyonel hareket ederseniz, bu ilişkinizde daha mutlu olursunuz. Azıcık da olayları akışına bırakın, hayatta her şey olabilir. Yeni bir iş teklifi alma olasılığınız bu dönemde fazla yüksek. Hatalı adımlar atmaya müsait olduğunuz bu vakit diliminde harekete geçmeden önce düşünmelisiniz. Para konularında baht genellikle sizden yana. Spor yapmamak sizi hamlaştırdı.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

25 Ekim Oğlak burcu yorumu

İlişkinizin toparlanması için sizin desteğinize ihtiyacı var. İkinizin iki taraflı bir dostu, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir. Kendinize olan güveniniz nedeniyle sizi karşı taraf gören birisinin farkında bile değilsiniz. Onunki zarar verecek bir rekabet gibi görünmüyor, yalnızca sizi misal alıp sizi geçmeye çalışıyor. Parasal çalışmalar yaparken elinize geçen fırsatları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. İncecik ve zarif bir beden için; ince dilimler yardımcı olacak.

16 Eylül Kova burcu yorumu

25 Ekim Kova burcu yorumu

Sevgilinizi ve ilişkinizi böylece gözünüzde büyütüyorsunuz fakat, ara sıra gerçeklerin tamamını göz ardı edebiliyorsunuz. Birazcık daha gerçekçilik ona da size daha iyi gelebilir. İşsiz kalma korkunuzdan nedeniyle eliniz kolunuz bağlanmış vaziyette. Bu endişelerinizi bir kenara bırakıp fırsatları değerlendirmeye çalışın. Son günlerdeki ödemeleriniz sizi bunalttı. Bir Zamanlar ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı dikkate almak için artık fazla geç! İş uygun yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine müsade vermeyin.

16 Eylül Balık burcu yorumu

25 Ekim Balık burcu yorumu

Sevgilinizin kimi süre kıskançlık krizlerine girmesini bu dek büyütmeyin. Gerçekten o da size yeterince güveniyor, ama kendini denetim etmekte zorlanıyor. Karşınızdaki insanın da en az sizin dek alıngan olabileceğini unutmayın. Karşılıklı meslek yaptığınız kişilerle yapacağınız görüşmeler yeni düşünceler üretmenize ve yeni para kaynakları yaratmanıza neden olabilir. Maddesel sıkışıklığınızı tamir etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz, azıcık şansa ihtiyacınız var. Çelimsiz düşen bünyeniz hastalıklara davetiye çıkarıyor.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/25-ekim-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari.html