Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 25 Kasım Perşembe gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

25 Kasım Koç burcu yorumu

Aşk hayatınızda istekleriniz ve duygularınız arasındaki uçurumun yarattığı çelişkiyi kaldırarak, içinizdeki kuruntulara son vermelisiniz. Sevgilinizden bir kopuş süreci yaşamanız olası. Bu şayet de yeni bir ilişkinin başlangıcı anlamına geliyor! Bugünlerde işinizle ilgili fazla dikkatli olmalısınız. Ani kararlar vermekten kaçının. Bugünlerde paranızı iyi idare ediyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmalkârlık etmeyin.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

25 Kasım Boğa burcu yorumu

Aşk hayatınız parıldıyor ve düzene giriyor. Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de birazcık iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. İş yerinde kafanızı kurcalayan bir konuya zihninizde ayırdığınız zamanı, sizi ilk elden ilgilendiren diğer konulara ayırmaya çalışın. Maddesel konulardaki tutarlılığınıza nazar değdi. Azıcık daha kontrollü olmanız gerekiyor. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar anında bir tedbir almalılar.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

25 Kasım İkizler burcu yorumu

Şehvetli anlamda cesaretli biri olduğunuz söylenemez. Sizden beklenen adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. İş hayatında gözünüz kara, macerayı seviyorsunuz. Tehlike içeren bir konuda çok tedbirli olmanız gerekiyor! Yatırıma karşın girişimlerde bulunabilir evinize veya kendinize eşya alabilirsiniz. Tansiyonunuzu denetleme aşağıda tutmaya çalışın. Tuz yiyeceklerden uzakta durmak sizin için faydalı.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

25 Kasım Yengeç burcu yorumu

Partnerinizle aranızdaki uçurum büyüyor. Bu da sizi karamsarlığa düşürdü. Bugün minik bir ağız dalaşı yaşayabilirsiniz. Size rakip, hatta düşman sandığınız birisinin bir sıkıntınızda yardımı, sizi şaşırtacak ve utandıracak. Her ikinizi de başarıya götürecek, yeni bir dostluk doğuyor. Birikiminiz zayıf olduğu için harcamalarınızı kısarak en doğrusunu yapıyorsunuz. Uyku düzeninizi bozmamaya çalışın. Önceki yıllarda geçirdiğiniz bir rahatsızlığınız tekrarlayabilir.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

25 Kasım Aslan burcu yorumu

Sevgilinizin geçmişte yaptığı hataları affetmediğiniz sürece mutlu olmanız zor. Sorunlarınızı çökmekte birincil adım, geçmişi unutmak olacak. Bu günlerde alçak gönüllü olmanız gerekiyor. Görüştüğünüz bazı iş ilişkilerinizin üzerlerinde beklediğiniz etkiyi fazlasıyla göstermiş görünüyorsunuz. Maddi konularda aldığınız kararlar düzgün bir şekilde ilerliyor, lakin ödemelerde geç kalma olabilir. Kiloların sebebi, abur cubur yiyecekler. Bunlardan vazgeçmediğiniz sürece kilo almanız sürecek.

16 Eylül Başak burcu yorumu

25 Kasım Başak burcu yorumu

Bugün sevgilinizle duygularınızı daha iyi paylaşın ve bu akşam ona o harikulade söylev yeteneğinizle düşüncelerinizi bir gül bahçesi içinde anlatın. Sevdiğiniz bir iş arkadaşınızla bugün antipatik bir tavır olabilir. gerçi kırıcı olmaktan kaçınmalısınız. Kesintisiz hafıza verme isteğiniz onu sıkıyor. Onun da bir yetişkin olarak bir takım fikirleri olduğunu kabul etmelisiniz. Fazla uzun zamandır sürüncemede olan bir mal satışından para gelebilir. Bir dostunuzun rahatsızlığı, sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda sizi uyaracak.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

25 Kasım Terazi burcu yorumu

Aşk hayatınızda her şey gidiyor. Sevgilinizle aranızda herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz, gelecek için önemli kararlar almanız an meselesi. Kıskanç ve yalnızca egoist bir alıştırma arkadaşınız, sizi hatalı bir yola sürmek için çalışıp duruyor. Belirleyeceğiniz tavrınızla bir olaya istikamet vereceksiniz. Çok sabırlı olmanız gereken bu olayda biraz fazla tepkili davranışınız fazla hasar verici olabilir. Fiziki menfaatlerinizi korumalısınız. Para konularında kandırılmamaya dikkat edin.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

25 Kasım Akrep burcu yorumu

Şehvetli yönden yeni maceralara açıksınız ve yeni ilişkiler kurma yönünde aldığınız kararlar da çevrenizden takviye görecek. Zihinsel anlamda kaslı olacağınız bir gün. Bu özelliğinizi yeni çözümler üretmek, bekleyen sorunları çözmek için kullanmaya gayret etmeniz gerekiyor. Alıştırma hayatınızda performans ve birikiminizle galibiyet gösterebilirsiniz. Ön plana çıkmaktan çekinmeyin. Fazla artı şekerli yiyecek tüketimi kısa sürede yağ birikimleri olarak vücudunuzda yerini alabilir.

16 Eylül Yay burcu yorumu

25 Kasım Yay burcu yorumu

İlişkinizi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek elinizde. Azıcık daha yumuşak olur ve daha az hükmetmeyi seçim ederseniz, sevdiğiniz insanın sizinle alakalı hiçbir sorunu kalmayacak. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir alıştırma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir hücum bekliyordu. Yakın dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Hesapta olmayan beklemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

25 Kasım Oğlak burcu yorumu

Sevdiğinizle aranızda bir takım sorunlar olduğu bir hakiki. Kısa sürede her şey yoluna girecek. İşte yaşadığınız bir gerilim kafanızı fazlasıyla meşgul ediyor. Pürüzlerin üzerine gitmiyor, bunları zamana bırakıyorsunuz. Bu gerilimi çözene kadar meslek dışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Plansız harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yoğun bir temponun içinde olmak, kendinize bakmamanız için hiç de tatmin edici gerekçe yok. Ne uykunuza, ne de beslenmenize itina gösteriyorsunuz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

25 Kasım Kova burcu yorumu

Bugün kendinizi alıngan hissedebilir, sevdiğinizle ilişkinizde duyarlılık gösterebilirsiniz. Patavatsız endişe dinlemek yerine zihninizdekileri paylaşmanız ilişkiniz açısından sizi kazançlı çıkaracak. Fikirlerinizde etkilenmeye açık olacağınız bugün arkadaşlarınızla ilişkilerinizde özenli olmalısınız. Ruh halinizdeki huzursuzluk iş ve aile yaşantınızı da etkileyebilir. Bütçenizi denkleştirmeye çalışıyor ve bunun için de epeyce zorlanıyorsunuz. Terlemeyle gelen rahatsızlıklara dikkat edin.

16 Eylül Balık burcu yorumu

25 Kasım Balık burcu yorumu

Aşk hayatınızda istekleriniz ve duygularınız arasındaki uçurumun yarattığı çelişkiyi kaldırarak, içinizdeki kuruntulara son vermelisiniz. Sevgilinizden bir kopuş süreci yaşamanız muhtemel. Bu şayet de yeni bir ilişkinin başlangıcı anlamına geliyor! Bugünlerde işinizle ilgili fazla tetikte olmalısınız. Ani kararlar vermekten kaçının. Bugünlerde paranızı iyi yöneticilik ediyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Kendinizi dinç hissetseniz de bir takım kontrolleri ihmalkârlık etmeyin.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/25-kasim-persembe-gunluk-burc-yorumlari.html