Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 25 Ocak Salı gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

25 Ocak Koç burcu yorumu

"Aşkta ben alırım, böyle olmalı" demeyin. Ona sevgisini istediği gibi görünüm fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin. Bu Nedenle kendinize daha fazla bağlayabilirsiniz. İş yaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bir takım olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size aleyhinde bir antipati oluşturabiliyor. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bir takım insanların didiklemeleriyle her tarafta karşınıza çıkabilir. Bütçeniz takviye görmeden denkleşemeyecek gibi görünüyor.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

25 Ocak Boğa burcu yorumu

Özel hayatınızda kendinize güvenerek hareket ederseniz, karşınızdaki kişiye de dürüst kararlar alma fırsatı tanımış olacaksınız. Haliyle bu beraberlik namına ortak kararlar alıyor olmanız ilişkinizi başarılı ve uzun vadeye yönelik şekle sokabilir. Şu sıralar elinizdeki işlere yenilerini eklememenizde avantaj var. Bugün yetenekleriniz aniden dikkati çekebilir ve manâlı bir yerden, sizi başarıya ulaştırabilecek bir önerge alabilirsiniz. İnatlaştığınız bir para meselesinden uzak durun.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

25 Ocak İkizler burcu yorumu

Aşk yaşamınızda bu kere mantık hesaplarından uzak durmanız gerekiyor. Bu konularda kendinizi engelleme huyunuz, yeniden zarar verebilir. Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki gerekli sorumluluklar bezginlik yaşamanıza niçin oluyor. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermeyin. Beklenmedik durumlar planlarınızda değişikliğe yol açabilir. Sakinliğinizi korumanız gününüzün daha neşelendirici geçmesini sağlayacaktır. Borçlarınızı ödemekte gecikebilir ya da hiç hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

25 Ocak Yengeç burcu yorumu

Aşk hayatınızda yeniliklere hazırlanmış olun. Yalnızlığa bundan böyle veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen gelişmeler söz konusu. Şu sıralar elinizdeki işlere yenilerini eklememenizde fayda var. Bugün yetenekleriniz aniden dikkati çekebilir ve manâlı bir yerden, sizi başarıya ulaştırabilecek bir önerge alabilirsiniz. Birikmiş paranızı uygulamak için telaş etmenize lüzum değil. Daha önceki bıktırıcı tecrübelerinizden ders çıkartarak dürüst karar vermelisiniz. Diş bakımı başka hastalıkları da önler.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

25 Ocak Aslan burcu yorumu

Ebedi güven duyguları içinde sürdürülen ilişkinin aşk olamayacağı şeklindeki düşüncelere itibarınız değil. Her anlamda belirlenmiş bir güvene yerleşik ilişkiniz, müşterek deneyimlerin sonucu. Mesleki sorunları büyüterek kendinizi yoruyor ve baskı altına alıyorsunuz. Halbuki son derece rağbette bir kimliğiniz var. Yeni başlangıçlar için kendinize izin verin. Bu şekilde devam etmeniz yalnızca size zarar verecektir. Bugün bir masraf konusunda bağdaşmama yaşayabilirsiniz.

16 Eylül Başak burcu yorumu

25 Ocak Başak burcu yorumu

Sevgilinizi şımarttığınızı düşünenler olmasına rağmen, ilişkiniz çevrenizdekilerin takdirini topluyor. Bugün sizi ne dek sevdiğini belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmayın. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın süregelen problemleri bir süre daha devam edebilir. Konuyla ilgili, sandığınız dek çaresiz değilsiniz. Cesaretiniz her zamanki gibi sizi kazançlı çıkartacak. Bütçenizde verdiğiniz açık nedeniyle kayda değer bir planınızdan vazgeçmeniz mümkün.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

25 Ocak Terazi burcu yorumu

Sudan sebeplerle günden güne uzaklaştığınız sevgilinizin, size karşı büyük bir bağlılığı var. İki üç güne kalmadan fazla şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Çoktan oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanız gerekiyor. İş yaşamınızdaki belirsizlikler bedensel durumunuza yansıyor. Önümüzdeki günlerde karşılaşabileceğiniz fırsatlar, sizden istikrarlı yaklaşımlar bekleyecek. Bugün istemeseniz de bir takım harcamalar yerine getirmek zorunda kalabilirsiniz.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

25 Ocak Akrep burcu yorumu

Bugün sıcak ve daimi bir aşk ilişkisine başlamanız ve ilerisi için genel hayatınızla ilgili bazı yeni ümitlere kapılmanıza sebep olacak şeylerle karşılaşmanız muhtemel. İş hayatında tecrübenin daima yeterli olmadığının farkındasınız. Bazı konularda iş arkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Fakat çok zorunlu olmayan olaylara müdahale etmeniz, zaman, zaman başınıza işler açabiliyor. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının.

16 Eylül Yay burcu yorumu

25 Ocak Yay burcu yorumu

Bugün hissi ilişkilerinizde içine kapanık bir davranış izleyebilirsiniz. Hislerini açamamanız ve genelde bunların açığa çıkmasını engellemek için göstereceğiniz çabalar, sizi daha da gergin yapabilir. Mesleğinizle işlerinizle ilgili bazı gelişmeleri kafanıza takmış olabilirsiniz. Veya aldığınız bazı haberler yüzünden canınız sıkılabilir. Ama, coşmuş ve sabırsız yararlanmak yerine olayları akışına bırakın. Duygularınızın karmaşıklığı ve aceleciliğiniz, bedensel konularda yanlış davranmanıza yol açabilir.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

25 Ocak Oğlak burcu yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler beklediğinizden daha farklı gelişebilir. Biraz daha olumlu ve iyi niyetli edinmek gerekiyor. İş arkadaşlarınızla birlikte katılacağınız bir toplantıdan meydana çıkan kararlar, mesleki hayatınızın daha iyi bir noktaya gelmesinde kayda değer etkiye sahip olacak. Bu fırsatları zekice değerlendirmeye çalışın. Eviniz için gereken harcamalarınızda birazcık daha eli bol davranın. Maddesel yorgunluğunuzun artmasından nedeniyle hastalıklara karşısında dirençsiz olabilirsiniz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

25 Ocak Kova burcu yorumu

İlişkinizle ilgili duyduğunuz kaygıları partnerinizle paylaşırsanız, yersiz olduğunu anlayarak daha fazla büyütmeden çözebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak kalmak istiyorsanız onun da bir takım isteklerini yerine getirmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili bazı şartların değişmesi yapmaya çok hazırlanmış görünüyorsunuz. Bununla ilgili fazla acayip düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili yardım arayışlarınız sonuçsun kalmayacak. Parasal kararlarda her şeyden önce riskleri hesaplamalısınız.

16 Eylül Balık burcu yorumu

25 Ocak Balık burcu yorumu

Aşk hayatınız parıldıyor ve düzene giriyor. Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de biraz iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. İş uygun kafanızı kurcalayan bir konuya zihninizde ayırdığınız zamanı, sizi doğrudan ilgilendiren diğer konulara ayırmaya çalışın. Maddesel konulardaki tutarlılığınıza nazar değdi. Birazcık daha kontrollü olmanız gerekiyor. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/25-ocak-sali-gunluk-burc-yorumlari.html