Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 26 Ekim Salı gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

26 Ekim Koç burcu yorumu

Sevgilinize karşısında sarf ettiğiniz kırıcı sözler, kaprisleriniz ve nazınız yalnızca sorun ve güvensizlik yaratır. Apaçık aleyhinizde hiçbir ciddi koşul yok! Son damlanın bardağı taşıracağını unutmayın. İşinizle ilgili kararlarda fazla aceleci davranıyorsunuz. Egzersiz hayatınızın negatif etkilenmemesi için önemli kararlar konusunda telaş etmemeye dikkat edin. Kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Yaşadığınız gerginlik sıhhat problemlerine yol açabilir. Doğada yürüyüşler yaparak sakinleşmeye çalışın.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

26 Ekim Boğa burcu yorumu

Bugünlerde kendinizi çok yalnız hissediyorsunuz. Her şeyi yitirdiğinizi zannediyorsunuz lakin arkanıza dönüp bakın. Kendinizi bir lahza önce toplayıp yeni başlangıçlar yapabileceğinizi göreceksiniz. Hissi hayatta olsun, bedensel meselelerle ilgili olsun, hepsinde arzuladığınızdan da iyi neticeler almanız olası. Mesleğinizle ilgili huzursuz günler de bundan böyle geride kaldı. İşleriniz oldukça yolunda ve bereketli geçecek. Uzun zamandır beklediğiniz para, elinize ulaşacak ve maddesel açıdan fazla rahatlayacaksınız.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

26 Ekim İkizler burcu yorumu

Aşk ilişkilerine aleyhinde barındırdığınız dar güvensizlik sizi frenlemeye çalışabilir. İnsan ilişkilerinizdeki duyarlılığınız göze çarpan. Bu yanınızla etkilediğiniz ırk var. Kendinizi geliştirme anlamında bazı girişimleriniz olabilir. Bununla ilgili araştırmalar içine girebilirsiniz. Yakın bir zamanda sorun olarak karşınıza çıkabilecek bir oluşumu engelleme hazırlıklarına başlamanız gerekiyor. Buna vakit ayırmalısınız. Bugün göstermek zorunda kaldığınız ilaçlara uyarı edin.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

26 Ekim Yengeç burcu yorumu

Bugün sevgilinizle birbirinize tarif etmek istediklerinizi bambaşka algılayabilir ya da hatalı yorumlayabilirsiniz. böylece imalı konuşmak yerine açık ve anlaşılması mümkün bir tarz içinde bulunmaya itina gösterin. İşinizdeki kayda değer değişimler ve hareketlilik karşısında olası olduğunca uyma sağlayarak, üzerinize düşenleri yerine getirmeniz gerekiyor. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Sağlığınızı riske edecek gıda veya içecekler kullanmamaya itina gösterin.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

26 Ekim Aslan burcu yorumu

Sürdürdüğünüz ilişkiyi anında kesmeniz doğrultusundaki baskılardan etkilenmeyin. Sizi endişelendiren olumsuzlukların yanına, partnerinizin etkilendiğiniz sempatikliği ağır basıyor. Meslek hayatınızla ilgili sorunları büyütmeyin. Sizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak ve sevdiklerinizi mutlu etmeye kastetmek, onların mutluluğunun size yansımasını sağlayacak ve bu nedenle kendinizi iyi hissedeceksiniz. Almanız gereken bir para ile ilgili umulmadık pürüzler çıkabilir. Mide sağlığınıza uyarı edin.

16 Eylül Başak burcu yorumu

26 Ekim Başak burcu yorumu

Aşk yaşantınız açısından epeyce güzel lakin bir o kadar da karmakarışık bir dönemden geçiyorsunuz. İlişkinize biraz coşku katmanız gerekiyor. Sevgilinizle sosyal etkinliklere katılarak güzel saatler geçirmeyi deneyin. İşyerinizde ahenkli yararlanmak sizi pek pozitif zorlamayacak. bununla birlikte, kendinizi özgür hissetmek isteyip beklenmedik girişimlerde bulunabilirsiniz. Finansal açıdan ansızın ani harcamalar yahut gerekli yatırımlar çıkabilir. Ufak bir sıhhat problemi çıkabilir, bu harcama için para ayırmaya çalışın.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

26 Ekim Terazi burcu yorumu

Aşk konusunda yaşadığınız ümitsizlikten bir an önce kurtulmalısınız. Huysuz halde hayli uğurlu olduğunuz bu dönemde özel yaşamanızda tek bir değiştirme olmadan geçip gidebilir. Üstünde çalıştığınız projeyle ilgili olarak daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçin. Son aldığınız kararların bazıları azıcık hayalci görünüyor, hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Sosyal yaşamınıza eskisine tarafından daha az para ayırmanız gerekecek. Yemek Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza dert olur.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

26 Ekim Akrep burcu yorumu

Sinirleriniz biraz gergin. Özel hayatınızla ilgili kararlar almaktan uzak durmalısınız. Önemsemez bir tavırda çalışmanıza karşın, işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor. Fazla tempolusunuz, fakat işler bitene dek hem siz, keza de çalışma arkadaşlarınız yeterince gerginlik yaşıyorsunuz. Minik birikiminizi, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişeler, bunu yalnızca benzer, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor olabilir.

16 Eylül Yay burcu yorumu

26 Ekim Yay burcu yorumu

Aşk yaşantınızdaki dalgalanmalara gereken önemi vermediğinizi kabul etmelisiniz. Bu alanda konsantrasyonunuzu çok tez yitiriyor olmanız sevgilinizi endişelendiriyor. Üzerinizde karabulutlar geziyor. Sizi yenmek isteyen iki rakibiniz var. Bunlar özellikle iş çevrenizden olabilirler. Siz tedbirli düşündüğünüzde bunların kim olduğunu anlayacaksınız ve onları kendinizden uzakta tutmayı başarabileceksiniz. Fakat önemsemezseniz hasar görmeniz mümkün. Parasal bir haberle ferahlıyorsunuz.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

26 Ekim Oğlak burcu yorumu

Çözdüğünüzü düşündüğünüz bir problem kendini tekrarlıyor. Buna müsade vermemelisiniz. Sevgiliniz sizin ne değin iradeli olduğunuzu sınıyor, taviz vermeyin. Egzersiz hayatında inisiyatifli, sorumluluk sahibi, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size olanaklar sunmaya devam edecek. Finansal anlamda tasarruflu kişi olmanız gerekirken, yaptığınız harcamalar, sizi daha sonra sıkıntıya sokabilir. Ahenkli olarak spor ya da en azından yürüyüş yapmayı ihmalkârlık etmemelisiniz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

26 Ekim Kova burcu yorumu

Özel hayatınızda sizi tedirgin eden bir koşul yok. Sevgilinizle az görüşmek sizi rahatsız etse de, bu sayede birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. İşinizle ilgili bir takım görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi, üstleriniz aralarında gönül rahatlığıyla karşılanıyor. Bugünlerde maddesel bezginlik yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda fayda var. Bir Takım harcamalarınız gerçekte fazla gereksiz. Şu sıralar sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize uyarı edin.

16 Eylül Balık burcu yorumu

26 Ekim Balık burcu yorumu

Sevgilinize aleyhinde sarf ettiğiniz kırıcı sözler, kaprisleriniz ve nazınız sadece sorun ve güvensizlik yaratır. Besbelli aleyhinizde hiçbir önemli koşul değil! Son damlanın bardağı taşıracağını unutmayın. İşinizle ilgili kararlarda çok aceleci davranıyorsunuz. Egzersiz hayatınızın negatif etkilenmemesi için manâlı kararlar konusunda telaş etmemeye uyarı edin. Kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Yaşadığınız stres sağlık problemlerine yol açabilir. Doğada yürüyüşler yaparak sakinleşmeye çalışın.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/26-ekim-sali-gunluk-burc-yorumlari.html