Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 27 Eylül Pazartesi gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

27 Eylül Koç burcu yorumu

Aşk hayatınızdaki heyecanlandırıcı gelişmeler var. Katılacağınız bir davette hayallerinizdeki kişiyle karşılaşabilirsiniz. Eğer sevdiğiniz birisi varsa ona karşı olan duygularınız daha da yoğunlaşıyor ve ilişkiniz artan bir şekilde derinleşiyor. İş yerinde başkalarına destek etmeniz ve istikrarlı yaklaşmanız muhtemel olacak. Hitabe ve davranışlarınızla sempati uyandıracak, arkadaş canlısı paylaşımlar içinde olacaksınız. Başkalarıyla iki taraflı paylaştığınız bedensel konularda birbirinize güvenirseniz paylaşım daha basit olacak.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

27 Eylül Boğa burcu yorumu

İlişkinizi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek elinizde. Azıcık daha yumuşak olur ve daha az hükmetmeyi seçim ederseniz, sevdiğiniz insanın sizinle alakalı hiçbir sorunu kalmayacak. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir alıştırma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Yakın dostlarınızdan takviye istemeyi unutmayın. Hesapta olmayan beklemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Bilinçsiz zayıflamaya çalışmak sağlığınızı bozuyor.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

27 Eylül İkizler burcu yorumu

Özel yaşamınızda da işinizde de kayda değer sorunlarınız değil. Fakat yakınlarınızın, son zamanlarda en minik problemleri bile büyüttüğünüze dair düşünceleri var. Zor bir insan imajı, size eşit düşmüyor. İşinizle ilgili uzun süredir oluşum halindeki şansın dönmesi bugün gündeme gelerek sizi zorlayabilir. Değişimi istediğiniz yönde kullanabilmek için karamsarlığa ve hayallere kapılmadan realist bir şekilde hareket etmeye çalışın. Geçmişten kalan bir takım ödemelerinizin uzaması bütçenizi sarsıyor.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

27 Eylül Yengeç burcu yorumu

Kalbinizde beslediğiniz derin sevgi, bugünlerde açığa çıkmak isteyecek. İçtenliğiniz ve aşka bakışınızla aranılan biri olabilirsiniz. Yalnızlığı gerilerde vazgeçme dönemi. Çevrenize bir bakınmanız yaşamınızda yepyeni başlangıçlar için yeterli olabilir. İşleriniz genelde yolunda. Son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu değin düşündürmemeli. Fazla istekli çalışıyorsunuz. Bu da meslek hayatınızda size bir imtiyaz kazandırıyor. Fiziksel konularda bazı kısıtlamalara gitmelisiniz.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

27 Eylül Aslan burcu yorumu

İlişkinizde her iki tarafın da pozitif duyarlık yapması boşboğaz endişelere niçin oluyor. Şu sıralar kısa ve arkadaşça ilişkiler sizin için daha yeterli olabilir. Son zamanlarda meslek yaşantınızda azıcık gevşek davranıyorsunuz, ama bir takım durumlardaki sert tavırlarınız bir denge sağlayabiliyor. Son görüşmenizin ilgiyle beklediğiniz neticesini önümüzdeki günlerde alabilirsiniz. Parasal imkanlarınızı sonuna kadar zorlamasanız daha iyi olur, bir fedakarlık düşünüyorsunuz ama yaptığınıza değecek mi?

16 Eylül Başak burcu yorumu

27 Eylül Başak burcu yorumu

Aşk konularında şanslı birisiniz. Lakin aşırı seçicilik gibi kötü bir huyunuz da var. Deneyimlerinizi içten değerlendirmeniz ve içten önseziler geliştirmeniz gerekiyor. İş dünyanızda yoğun bir değişim isteği içindesiniz ama buna fiilen hazır olup olmadığınıza karar vermelisiniz. Şimdiye dek yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz bir işi yeniden değerlendirmeniz gerekecek. Ödemelerinizin sıkıntısını artı erken yaşamaya başlıyor, gereğinden artı abartıyorsunuz.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

27 Eylül Terazi burcu yorumu

Aşk hayatınızla ilgili düşünceleriniz ve istekleriniz berraklaşmaya başladı. Daha istikrarlı ve ağırbaşlı bir tutum içine girecek, içinde bulunduğunuz durumu baştan gözden geçirmek isteyeceksiniz. İşlerin yoğunluğu keyfinizi kaçırsa da, arkadaşlarınız size asistan olmaya hazırlar. Fikirlerinizi onlara anlatabilir, planlarınızı kabul ettirebilirsiniz. İkna edici ve güzel olacaksınız. Parasal sıkıntılar sosyal hayatınızı da kısıtlıyor. Masraflarınızı azaltmak için çareler bulun!

16 Eylül Akrep burcu yorumu

27 Eylül Akrep burcu yorumu

Partnerinizde, kendinizle içten hesaplaşmaları gerektiren bir takım rahatsızlıklar var. Kendisinin kurguladığını düşündüğünüz kıskançlıkların arkasının böylece de abes olmadığını düşünüyor. Alıştırma hayatında esnek biri olmanıza karşın, bazen fazla takıntılı olabiliyorsunuz. halbu ki, bu tür şeylerin sizi germekten ve gününüzü, performansınızı kötü şekilde etkilemekten öte hiç bir işe yaramadığını da bilmeniz gerekiyor. Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor, kemerleri sıkmaya başlayın.

16 Eylül Yay burcu yorumu

27 Eylül Yay burcu yorumu

Birlikte olduğunuz kişinin size destek atamak isteğinin aşağı başka bir neden olabileceğini düşünmeniz, hiç de bir şey değil. O son derece samimi olarak. Aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Çalıştığınız proje üzerinde aradığınız destekler bugünlerde kapınıza gelebilir. Haksızlığa tahammülünüz yok. Ama başkalarına yapılan haksızlıklara tepkinizle kesintisiz alaka çekiyorsunuz. Para durumunuz daha iyiye gidiyor. Bu durum size yeni harcamalara kışkırtmamalı.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

27 Eylül Oğlak burcu yorumu

Bugün sevgilinizle birbirinize yakın olabilir fakat duyarlılık yüzünden anlaşmazlıklar yaşanabilir. İnsanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeli, onları değiştirmemeye çalışmalısınız. Aşk konusunda oldukça heyecanlı ve yeniliklere açıksınız. İş ortamındaki aksaklıkların sizi etkilemesine izin vermeyin. Bu dek küçük sorunlar sizin için önemli olmamalı. Son günlerde yaşadığınız olumsuz fiziki gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Sağlığınız için kolesterollü besinlerden uzaktan durun.

16 Eylül Kova burcu yorumu

27 Eylül Kova burcu yorumu

Kederli ruh haliniz partnerinize de yansıyor, olabildiğince bu durumdan kurtulmaya çalışın. Bencilce davranışlarınız nedeniyle meslek arkadaşlarınızı rahatsız ediyorsunuz. Onların da fikirlerine kulak vermeye çalışın. Yakın çevrenizde akıl alışverişinde bulunabileceğiniz kimselerle iş konusunda yenilikler gerçekleştirebilirsiniz. Evdeki hesap yeniden çarşıya uymuyor. İsteklerinize rahatlıkla ulaşabilmek için gelirlerinizi artırın. Güzel yemeklere hayır diyememeniz kilo almanıza niçin oluyor. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

16 Eylül Balık burcu yorumu

27 Eylül Balık burcu yorumu

Aşk hayatınızdaki heyecanlandırıcı gelişmeler var. Katılacağınız bir davette hayallerinizdeki kişiyle karşılaşabilirsiniz. Eğer sevdiğiniz birisi varsa ona karşı olan duygularınız daha da yoğunlaşıyor ve ilişkiniz giderek derinleşiyor. İş yerinde başkalarına takviye etmeniz ve istikrarlı yaklaşmanız olası olacak. Söylev ve davranışlarınızla sempati uyandıracak, arkadaş canlısı paylaşımlar içinde olacaksınız. Başkalarıyla ortak paylaştığınız somut konularda birbirinize güvenirseniz paylaşım daha basit olacak.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/27-eylul-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari.html