Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 27 Şubat Pazar gününün jurnal burç yorumları...

27 Şubat Koç burcu yorumu

Sevgilinizin kimi zaman kıskançlık krizlerine girmesini bu kadar büyütmeyin. Aslında o da size yeterince güveniyor, ama kendini denetim etmekte zorlanıyor. Karşınızdaki insanın da asgari sizin değin alıngan olabileceğini unutmayın. Karşılıklı meslek yaptığınız kişilerle yapacağınız görüşmeler yeni düşünceler üretmenize ve yeni para kaynakları yaratmanıza neden olabilir. Bedensel sıkışıklığınızı onarmak için elinizden geleni yapıyorsunuz, birazcık şansa ihtiyacınız var. Kuvvetsiz düşen bünyeniz hastalıklara davetiye çıkarıyor.

27 Şubat Boğa burcu yorumu

Bugün yıldızların fena etkileri aşağıda kalabilirsiniz. Bazı zıt durumlar, arzularınızın aksi davranışlar ile karşılaşmanız mümkün. Sadece bugünlük olan bu koşul karşısında sabır! Sevgilinizi gönülsüzce kırabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriyle iş ilişkilerini karıştırmak ara sıra egzersiz yaşamınızı zorlaştırıyor. Bugün çevrenizdeki herkesle hararetli tartışmalardan kaçının. Epeydir yaşadığınız idareli sorunlar bitecek gibi görünüyor. Afiyet konularını gereğinden pozitif abartıyorsunuz.

27 Şubat İkizler burcu yorumu

Sevgilinizle olan ilişkilerinizde sorunlar olabilir. Bugün partnerinizle ilişkinizde düşünceli davranmalı ve sözlerinizi tartmadan konuşmamalısınız. Eski bir meslek arkadaşınızla ortaklığa girmeyi düşünüyorsunuz. Planlarınızın gerçekleşmesi için zamana ve paraya ihtiyacınız var. Ummadığınız biri size bu konuda takviye olabilir. Fiziksel zorlukları vermek üzeresiniz, para durumuzda seri bir değiştirme laf konusu. Sağlığınızı fazla fazla ihmalkârlık ediyorsunuz. Bu gidişle hasta olacaksınız.

27 Şubat Yengeç burcu yorumu

Sevgilinizin yakın bir akrabasıyla aranızın açık olması, yanlış değerlendirmelere yol açıyor. Partnerinizin geveze bulduğunuz bir takım yakınmaları, sandığınız gibi dış kaynaklı değil. Yakın bir iş arkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler var. Derhal yargılara, sonuçlara varmaya çalışmayın. Kafanızın karıştığı konularda gözlemciliğiniz size içten yolu gösterecektir. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızda küçük terslikler olabilir. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

27 Şubat Aslan burcu yorumu

Sevdiğinize düşüncelerinizi ve duygularınızı açıkça ifade ederek onunla paylaşın. Eğer kalbiniz boşsa gelişen çekiciliğinizle olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ummadığınız biriyle aranızda şehvetli bir ilişki olabilir. Son zamanlarda işleriniz hiç de yolunda gitmiyor. Anında umutsuzluğa kapılmayın. Sabırlı davranırsanız kazanırsınız. Zaten bu da sizin en büyük özelliğiniz. Finansal konulara karşın gelişmeler beklediğinizden farklı olabilir. Küçük sağlık sorunlarını bu değin büyütmeniz için bir sebep değil.

27 Şubat Başak burcu yorumu

İlişkinizde problemler var. Eğer ilişkiniz istediğiniz gibi yürümüyorsa, uzatmadan bitirin. Çünkü uzaması sizi ve onu yıpratır. Fazla hevesli çalışıyorsunuz. Bu da iş hayatınızda size bir imtiyaz kazandırıyor. çoğunlukla yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmesin. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir düş kırıklığına dönüşebilir. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açıyor. Gevşetici egzersizlere ihtiyacınız var.

27 Şubat Terazi burcu yorumu

Bir süredir yaşadığınız hissi güçlük, sizi yanlış yönlendirmeye fazla kullanışlı görünüyor. Çok ivedi almanız gereken kararları bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerinde keyfinizi kaçıran birileri var. Uzun zamandır kafanızı meşgul eden bir konuda karşınızdaki kişilerle yüzleşmek istiyorsunuz. Fakat bunun için içten bir gün değil. Sizi rahatsız eden zıt durumlar olabilir, ama bu anlamda beklediğiniz rastlama olmayacak. Mali konularda attığınız sağlam adımlar size kazandırıyor.

27 Şubat Akrep burcu yorumu

Oldukça neşe saçan ve hareketli bir güne hazır olun. Hareketliliğiniz ve canlılığınız çok süre partnerinizi şaşırtıyor. Size ayak uydurmakta zorlandığını hissettiği vakit, içine dönmeyi seçim ediyor. Zihinsel gücünüz çok yüksek olmasına karşın, üzerinizdeki gevşeklik ve çalışmaya isteksizlik, performansınızın fazla düşmesinde etken olabilir. En azından esas jurnal işleri ihmal etmemeye çalışın. Mali açıdan şanslı dönemdesiniz. Kendinizi daha sağlıklı hissetmek için spora başlayın.

27 Şubat Yay burcu yorumu

Son günlerde hissi yaşantınızla ilgili karmakarışık düşünceler birbirini kovalıyor, kolaylık bulamıyorsunuz. Hissi anlamda mantıklı hareket ederseniz, bu ilişkinizde daha mutlu olursunuz. Biraz da olayları akışına bırakın, hayatta her şey olabilir. Yeni bir iş teklifi alma olasılığınız bu dönemde çok yüksek. Yanlış adımlar atmaya müsait olduğunuz bu zaman diliminde harekete geçmeden önce mükemmel düşünmelisiniz. Para konularında şans genellikle sizden yanlamasına. Spor yapmamak sizi hamlaştırdı.

27 Şubat Oğlak burcu yorumu

İlişkinizin toparlanması için sizin desteğinize ihtiyacı var. İkinizin karşılıklı bir dostu, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir. Kendinize olan güveniniz nedeniyle sizi rakip görebilen birisinin haberdar bile değilsiniz. Onunki hasar verecek bir rekabet gibi görünmüyor, sadece sizi misal alıp sizi geçmeye çalışıyor. Parasal çalışmalar yaparken elinize geçen fırsatları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. İncecik ve zarif bir cisim için; ince dilimler yararlı olacak.

27 Şubat Kova burcu yorumu

Sevgilinizi ve ilişkinizi böylece gözünüzde büyütüyorsunuz ama, ara sıra gerçeklerin tamamını göz ardı edebiliyorsunuz. Birazcık daha realizm ona da size daha iyi gelebilir. İşsiz kalma korkunuzdan nedeniyle eliniz kolunuz bağlanmış vaziyette. Bu endişelerinizi bir kenara bırakıp fırsatları değerlendirmeye çalışın. Son günlerdeki ödemeleriniz sizi bunalttı. Bir Zamanlar ne kadar patavatsız harcamalar yaptığınızı dikkate almak için bundan böyle fazla geç! İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine müsade vermeyin.

27 Şubat Balık burcu yorumu

Sevgilinizin kimi vakit kıskançlık krizlerine girmesini bu dek büyütmeyin. Doğrusu o da size yeterince güveniyor, lakin kendini denetim etmekte zorlanıyor. Karşınızdaki insanın da minimum sizin kadar alıngan olabileceğini unutmayın. Ortak meslek yaptığınız kişilerle yapacağınız görüşmeler yeni görüşler üretmenize ve yeni para kaynakları yaratmanıza niçin olabilir. Maddesel sıkışıklığınızı onarmak için elinizden geleni yapıyorsunuz, birazcık şansa ihtiyacınız var. Cılız düşen bünyeniz hastalıklara davetiye çıkarıyor.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/27-subat-pazar-gunluk-burc-yorumlari.html