Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 28 Eylül Salı gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

28 Eylül Koç burcu yorumu

Sevgilinizden beklediğiniz haber bugün gelecek. Bu haberle birlikte ferahlayacak ve üzerinizdeki tereddütlerden sıyrılacaksınız. Dedikodulara siklet vermeyin. İş ortamında uyarı dalgınlığı yaşayabilirsiniz. Bugünlerde hiçbir işi şansa bırakmayın, riskleri iyi hesaplayın. Birtakım görüşlerinizde değişiklikler olabilir ve yeni hedeflere yönelebilirsiniz. Bir Takım yüklü ödemeleriniz var. Bunları durdurma talebiniz, olumlu karşılanmayacak gibi. Bugünlerde sağlık konularında bir takım koşuşturmalar söz konusu olabilir.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

28 Eylül Boğa burcu yorumu

Aşk hayatının zorluklarından kaçarak kurtulamazsınız. Geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünmeyin. İlişkinizin güzel taraflarına odaklanmalısınız. İş yerinde sizi çekemeyen kimseler var. Çevrenizdeki dedikoducular sizi parmaklarına dolamak için fırsat bekliyorlar, özellikle onların kıskançlığını eğlence edecek hareketlerde bulunmayın. Bir yatırım konusunda sizi ikna etmeye çalışanlar var. Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Hareketsizlik bedeninizi hamlaştırır.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

28 Eylül İkizler burcu yorumu

Özel hayatınızdaki sorunlarınızın çalışmalarınızı olumsuz etkilememesi için sevgilinizle aranızdaki ilişkiyi dengelemelisiniz. Duygularınızı teftiş altına alarak, kararlı davranmaya çalışın. İş yerinde kompleks ve farklı duygular içinde bulunabilirsiniz. Karışıklıklardan etkilenmeniz muhtemel. Azıcık daha kuytu ve mantıklı olmaya çalışarak sorunları büyütmekten kaçının. Kuruntularınızı etrafınıza yansıtmayın. Bütçenizdeki sürpriz açıklar sizi takviye arayışlarına sokabilir.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

28 Eylül Yengeç burcu yorumu

Aşk hayatınızla ilgili barındırdığınız korkular ve endişeler çok realist görünmüyor. Sevgilinizin sizinle paylaşmak istediği kayda değer konular var. Bu manâlı konuları duymaya yanaşmıyor gibisiniz. İş değiştirip değiştirmemekle ilgili tereddütleriniz var. Bu kararla ilgili fazla güzel gelişmeler meydana gelecek. Ancak karar devretmek için henüz erken. Ortaya çıkan olumsuzluklar, yeterince tartma verdiğiniz takdirde yoluna girecek, merak etmeyin. Geleceğe ait yatırımlar bütün duygularınıza başat olacak.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

28 Eylül Aslan burcu yorumu

Yaşadığınız ilişkiyle ilgili beceriksiz kalmış bazı şeylerin varlığı, günden güne kendini hissettiriyor. Iki Taraflı beslenen güvensizlikler açık tartışmaları getirebilir. Bir Takım kararlara zorlanabilirsiniz. Bu zorlamalar aleyhinde iradi tavırlar, sizi negatif etkilenmelerden kurtaracak. Mali konularda yaşanabilecek umulmadık gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize niçin olabilir. Sakın kendinizi bırakmayın. Başağrılarınızın nedeni, son günlerdeki yamalı uyku saatleriniz.

16 Eylül Başak burcu yorumu

28 Eylül Başak burcu yorumu

Aşk hayatınıza gösterdiğiniz özveriyi, son günlerde birazcık abartmaya başladınız. Bu stil, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor. Aşkı biraz da kendiniz için yaşamayı denemelisiniz. Günlük egzersiz ortamındaki aksaklıkların meslek veriminizi etkilemesine müsade vermeyin. Fiziki şartların rahatsızlığı konusunda her ne dek haklı da olsanız, en azından analiz etmek için bir şeyler yapmalısınız. Maddi problemlerinizi çözmek için biraz can sıkıntısı çekmeniz gerekiyor.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

28 Eylül Terazi burcu yorumu

Sarsıldığını düşündüğünüz ilişkinizde her şey yerli uygun duruyor gibi, dar olun. İlişkiye karşın dış değerlendirmeleri belirli bir çizgide tutabilir, jurnal sorunları kalıcılaştırmaya yarayan abartılardan vazgeçerseniz mutluluk var. Bugün çalışmalarınızı öyle de büyük bir istekle sürdüreceğiniz söylenemez. Daha başka istekler içinde bulunabilirsiniz. Şartlarınızı çok pozitif zorlamayın. Gelecek günlerde maddesel bezginlik çekmemek için harcamalarınıza uyarı etmelisiniz. Içten beslenme gerginliğinizi alıp götürür.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

28 Eylül Akrep burcu yorumu

Bugün sevgilinizle birlikte kısa yolculuklar yapabilir, arkadaş davetlerine katılabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Kalbi manâsız olanlar yıldırım aşklar yaşayabilirler. Mesleğinizle ilgili parlak fikirlerinizden laf etmeli ve hakkettiğini rahatça isteyen biri izlenimi vermeye çalışmalısınız. Yeni görüşmeler, yenilenmiş bir yöntemle beklenenin çok üzerinde sonuçlar verebilir. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde fakat bunu yakın arkadaşlarınıza sunmanız yardımsever olacak.

16 Eylül Yay burcu yorumu

28 Eylül Yay burcu yorumu

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızda doğabilecek hatalı anlamaları artı büyütmemeniz gerekiyor. Bazı sorunlarınızı çözmek rahatlamanızı ve iyimser olmanızı sağlayacak. İş yerinde minik bir tedirginlik yaşamanız mümkün. bunun dışında olumlu bir çalışma günü geçirecek ve çevrenizin takdirini toplayacaksınız. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda ihtiyatlı hareket etmenizde avantaj var. Adi kazancınızın haricen yeni ek bir kazancınız olacak.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

28 Eylül Oğlak burcu yorumu

Duygularınızla, mantığınız aralarında yaşadığınız çatışma üzerinizde baskı oluşturuyor. Siz de bu durumun sevgilinizden kaynaklandığını düşünerek onu suçluyorsunuz. Bugün duygularınızı açıkça ortaya koymayı denerseniz birlikteliğiniz öbür boyutlara taşınacak. Çalışma yaşamınızda gerçekleşen istikrarda büyük pay sahibisiniz. Bunun size sık, sık hatırlatılması düşündüğünüz kadar geveze olmayabilir. Para hesaplarında biraz zayıf görünüyorsunuz.

16 Eylül Kova burcu yorumu

28 Eylül Kova burcu yorumu

Daha bilinçli davranışlar sergilemeniz aşkınıza mutluluk getirecek. Ufak kıskançlık gelgitlerinin tek taraflı olmadığı çok açık. Bunun, duyguların diri olduğu şeklinde değerlendirilmesi daha yapıcı olabilir. Kısa bir yolculuk ve dinlenme ruhi durumunuzu düzelteceği gibi size yeni görüşler ve enerji de getirecek. Bedensel hiçbir meseleniz yok, gönlünüz de rahatlık içinde olacak. Ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Değersiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

16 Eylül Balık burcu yorumu

28 Eylül Balık burcu yorumu

Sevgilinizden beklediğiniz haber bugün gelecek. Bu haberle birlikte ferahlayacak ve üzerinizdeki tereddütlerden sıyrılacaksınız. Dedikodulara yük vermeyin. İş ortamında dikkat dalgınlığı yaşayabilirsiniz. Bugünlerde hiçbir işi şansa bırakmayın, riskleri iyi hesaplayın. Birtakım görüşlerinizde şansın dönmesi olabilir ve yeni hedeflere yönelebilirsiniz. Bazı yüklü ödemeleriniz var. Bunları durdurma talebiniz, olumlu karşılanmayacak gibi. Bugünlerde sağlık konularında bir takım koşuşturmalar söz konusu olabilir.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/28-eylul-sali-gunluk-burc-yorumlari.html