Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 28 Şubat Pazartesi gününün günlük burç yorumları...

28 Şubat Koç burcu yorumu

Sevgilinize karşısında sarf ettiğiniz kırıcı sözler, kaprisleriniz ve nazınız sadece sorun ve güvensizlik yaratır. Apaçık aleyhinizde hiçbir ciddi koşul değil! Son damlanın bardağı taşıracağını unutmayın. İşinizle ilgili kararlarda çok aceleci davranıyorsunuz. Alıştırma hayatınızın negatif etkilenmemesi için kayda değer kararlar konusunda acele etmemeye dikkat edin. Kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Yaşadığınız stres sağlık problemlerine yol açabilir. Doğada yürüyüşler yaparak sakinleşmeye çalışın.

28 Şubat Boğa burcu yorumu

Bugünlerde kendinizi fazla yalnız hissediyorsunuz. Her şeyi yitirdiğinizi zannediyorsunuz ama arkanıza dönüp bakın. Kendinizi bir an önce toplayıp yeni başlangıçlar yapabileceğinizi göreceksiniz. Şehvetli hayatta olsun, fiziksel meselelerle ilgili olsun, hepsinde arzuladığınızdan da iyi neticeler almanız muhtemel. Mesleğinizle ilgili tedirgin günler de bundan böyle geride kaldı. İşleriniz oldukça yolunda ve verimli geçecek. Uzun zamandır beklediğiniz para, elinize ulaşacak ve maddi açıdan çok rahatlayacaksınız.

28 Şubat İkizler burcu yorumu

Aşk ilişkilerine aleyhinde barındırdığınız bakımlı güvensizlik sizi frenlemeye çalışabilir. İnsan ilişkilerinizdeki duyarlılığınız işaret. Bu yanınızla etkilediğiniz ahali var. Kendinizi geliştirme anlamında bir takım girişimleriniz olabilir. Bununla ilgili incelemeler içine girebilirsiniz. Yakın bir zamanda sorun olarak karşınıza çıkabilecek bir oluşumu müdahale etme hazırlıklarına başlamanız gerekiyor. Buna zaman ayırmalısınız. Bugün kullanmak zorunda kaldığınız ilaçlara uyarı edin.

28 Şubat Yengeç burcu yorumu

Bugün sevgilinizle birbirinize tanımlamak istediklerinizi farklı algılayabilir ya da yanlış yorumlayabilirsiniz. böylece imalı konuşmak yerine açık ve anlaşılması mümkün bir stil içinde bulunmaya özen gösterin. İşinizdeki manâlı değişimler ve hareketlilik karşı muhtemel olduğunca adaptasyon sağlayarak, üzerinize düşenleri yerine getirmeniz gerekiyor. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Sağlığınızı riske edecek yiyecek veya içecekler kullanmamaya itina gösterin.

28 Şubat Aslan burcu yorumu

Sürdürdüğünüz ilişkiyi hemen kesmeniz doğrultusundaki baskılardan etkilenmeyin. Sizi endişelendiren olumsuzlukların yanına, partnerinizin etkilendiğiniz sempatikliği ağır basıyor. Meslek hayatınızla ilgili sorunları büyütmeyin. Sizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak ve sevdiklerinizi mutlu etmeye amaçlamak, onların mutluluğunun size yansımasını sağlayacak ve bu nedenle kendinizi iyi hissedeceksiniz. Almanız gereken bir para ile ilgili umulmadık pürüzler çıkabilir. Mide sağlığınıza dikkat edin.

28 Şubat Başak burcu yorumu

Aşk yaşantınız açısından epeyce hoş ama bir böylece da karışık bir dönemden geçiyorsunuz. İlişkinize azıcık heyecan katmanız gerekiyor. Sevgilinizle sosyal etkinliklere katılarak güzel saatler geçirmeyi deneyin. İşyerinizde ahenkli adet edinmek sizi böylece fazla zorlamayacak. bununla beraber, kendinizi özgürlük hissetmek isteyip beklenmedik girişimlerde bulunabilirsiniz. Parasal açıdan birden ani harcamalar yoksa gerekli yatırımlar çıkabilir. Minik bir sağlık durumu problemi çıkabilir, bu harcama için para ayırmaya çalışın.

28 Şubat Terazi burcu yorumu

Aşk konusunda yaşadığınız ümitsizlikten bir lahza önce kurtulmalısınız. Aksi halde hayli şanslı olduğunuz bu dönemde özel yaşamanızda tek bir değiştirme olmadan geçip gidebilir. Üstünde çalıştığınız projeyle ilgili olarak daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçin. Son aldığınız kararların bazıları birazcık hayalci görünüyor, hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Sosyal yaşamınıza eskisine kadar daha az para ayırmanız gerekecek. Yemek için yaşayanlardansınız. Ama unutmayın ileride bu kilolar başınıza dert olur.

28 Şubat Akrep burcu yorumu

Sinirleriniz azıcık gergin. Özel hayatınızla ilgili kararlar almaktan uzaktan durmalısınız. Önemsemez bir tavırda çalışmanıza rağmen, işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor. Fazla tempolusunuz, lakin işler bitene değin hem siz, keza de egzersiz arkadaşlarınız yeterince gerginlik yaşıyorsunuz. Minik birikiminizi, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişeler, bunu yalnızca eş, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor olabilir.

28 Şubat Yay burcu yorumu

Aşk yaşantınızdaki dalgalanmalara gereken önemi vermediğinizi kabul etmelisiniz. Bu alanda konsantrasyonunuzu fazla çabuk yitiriyor olmanız sevgilinizi endişelendiriyor. Üzerinizde karabulutlar geziyor. Sizi alt etmek isteyen iki rakibiniz var. Bunlar bilhassa iş çevrenizden olabilirler. Siz tedbirli düşündüğünüzde bunların kim olduğunu anlayacaksınız ve onları kendinizden uzak tutmayı başarabileceksiniz. Fakat önemsemezseniz hasar görmeniz olası. Finansal bir haberle ferahlıyorsunuz.

28 Şubat Oğlak burcu yorumu

Çözdüğünüzü düşündüğünüz bir problem kendini tekrarlıyor. Buna müsade vermemelisiniz. Sevgiliniz sizin ne kadar iradeli olduğunuzu sınıyor, ödün vermeyin. Egzersiz hayatında inisiyatifli, sorumluluk sahibi, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size olanaklar sunmaya devam edecek. Parasal anlamda tasarruflu kişi olmanız gerekirken, yaptığınız harcamalar, sizi daha sonra sıkıntıya sokabilir. Ahenkli olarak spor ya da en azından yürüyüş yapmayı ihmalkârlık etmemelisiniz

28 Şubat Kova burcu yorumu

Özel hayatınızda sizi sıkıntılı eden bir şart yok. Sevgilinizle eksik görüşmek sizi rahatsız etse de, bu sayede birbirinize daha fazla bağlanıyorsunuz. İşinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi, üstleriniz aralarında memnuniyetle karşılanıyor. Bugünlerde bedensel bıkkınlık yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Bir Takım harcamalarınız aslında çok gereksiz. Şu sıralar sağlık durumu sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize dikkat edin.

28 Şubat Balık burcu yorumu

Sevgilinize karşısında sarf ettiğiniz kırıcı sözler, kaprisleriniz ve nazınız yalnızca sorun ve güvensizlik yaratır. Apaçık aleyhinizde hiçbir önemli koşul değil! Son damlanın bardağı taşıracağını unutmayın. İşinizle ilgili kararlarda fazla aceleci davranıyorsunuz. Çalışma hayatınızın negatif etkilenmemesi için kayda değer kararlar konusunda telaş etmemeye uyarı edin. Kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Yaşadığınız stres sıhhat problemlerine yol açabilir. Doğada yürüyüşler yaparak sakinleşmeye çalışın.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/28-subat-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari.html