Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 29 Kasım Pazartesi gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

29 Kasım Koç burcu yorumu

Sevgilinizin topluluk içinde azıcık baştan savma olduğunu düşünüyorsunuz, lakin bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz. Amirlerinizin sizden beklediği yeniliği, değişikliği yapmalısınız, hiçbir şey kaybetmeyecek, gönül kazanacaksınız. Birlik ve birliktelik, tehlikesiz teşebbüs başarılı sonuçlar verecek. Bir gayrimenkul satmak işinden beklediğiniz para bugün elinize geçiyor ve harcamalarınızda oldukça rahatlayacaksınız. Diş bakımına dikkat.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

29 Kasım Boğa burcu yorumu

Sevdiğiniz kişiyle iki taraflı hareket edememek sizi rahatsız ediyor. Muhtemel oldukça daha fazla şey paylaşmaya çalışın. İşle ilgili konularda oldukça hevesli ve iyimsersiniz, bazı gelişmeler sizi şaşırtabilir. Son derece keyifli ve eğlenceli araştırmalar yapabilir, kendinizi daha da güçlü hissedebilirsiniz. Bedensel konularda epeyce eli açık davranıyorsunuz. Kendinizi toparlamanızda avantaj var. Bünyenizin güçsüzlüğü nedeniyle hastalanmanız mümkün. Temkinli olmaya çalışın.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

29 Kasım İkizler burcu yorumu

Beraberliğinizde unutulmaz anlar yaşayacaksınız. İçten ve canlı duygularınız partnerinizle olan yakınlığınızı azar azar arttırıyor. Mesleğinizde yaratıcılığınız had safhada. Kendinizden ve yaşamınızdan olan memnuniyetiniz çalışma arkadaşlarınızı da mutlu edecek. İşyerinizdeki bir buluş hareketinde büyük bir mesuliyet alacaksınız. Özel hobileriniz için yaptığınız harcamalarınızı biraz teftiş altına almanız gerekiyor. İncecik ve kibar bir gövde için; ince dilimler yardımcı olacak.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

29 Kasım Yengeç burcu yorumu

İlişkiniz durgunlaştı. Dürüstlüğünüzü birbirinize gösteriniz. Özel hayatınızla ilgili ufak fedakarlıklar yapmaktan da kaçınmayın. Iş hayatınızda faal ve başarılı olabileceğiniz bu günü değerlendirin. Fikirlerinizle birlikte çalıştığınız kişileri etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı arkadaşlarınızla paylaşıp onlardan yardım isteyin. Zihinsel yorgunluğunuzu dindirmek için hayatınızda yapacağınız ufak şansın dönmesi etkili olabilir.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

29 Kasım Aslan burcu yorumu

Özel hayatınızda kendinizi kullanmak ve her zaman ön planda almak istiyorsunuz. Etkileyici konuşmalarınızla bunu başarabilirsiniz. İş hayatınızda karşılaşacağınız negatif görevlerde kendi ilkelerinizden vazgeçmeyin. Özgüveninizi isteklerinizin gerçekleşmesi için kullanın. Gücünüzü, değerlerinize tabi ve prensiplerinize ters düşmeyecek şekilde kullanmalısınız. Gelişmelerin sizi sevindireceğinden belirli olun. Bütçenizi aşacak harcamalardan kaçınmıyorsunuz. Diş bakımına dikkat.

16 Eylül Başak burcu yorumu

29 Kasım Başak burcu yorumu

Sevdiğiniz insana ulaşmakta problemler laf konusu olabilir. Fakat bütün bunlara karşın mutlu ve de huzurlu olmayı başaracaksınız. Bencilce davranışlarınız nedeniyle iş arkadaşlarınızı rahatsız ediyorsunuz. Onların da fikirlerine kulak vermeye çalışın. Yakın çevrenizde fikir alışverişinde bulunabileceğiniz kimselerle iş konusunda yenilikler gerçekleştirebilirsiniz. Evdeki hesap yine çarşıya uymuyor. İsteklerinize rahatlıkla ulaşabilmek için gelirinizi artırın. Hoş yemeklere hayır diyememeniz kilo almanıza neden oluyor. Aşırıya kaçmamaya uyarı edin.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

29 Kasım Terazi burcu yorumu

Partnerinizle müşterek duygular içinde olmanız sizin için epeyce kayda değer. Ama bugün aşk hayatınızda aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi gereksiz ayrıntılardan kurtarmaya itina gösterin. Mesleki faaliyetlerde önemli bir rekabetle karşılaşma ve uğraş laf konusu. Cesur davranmalısınız. Hesapsız harcamalar bazen sizi çok zorluyor. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Maddesel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

29 Kasım Akrep burcu yorumu

Duygusal gerginliklerinizi sevgilinize yansıtma ihtimaliniz var. Ani kararlar, ufak tartışmalar canınızı sıkabilir. İşle ilgili düşüncelerinizi özel yaşamınıza yansıtmaktan çekinmiyorsunuz. Yakınlarınız işinizi işyerinde bırakmanızı istiyorlar. Azıcık da sevdiklerinize süre ayırın. Kredi almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha gözden geçirmenizde üstünlük var. Zihinsel takâtsizlik ve gerginlik sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına neden olabilir.

16 Eylül Yay burcu yorumu

29 Kasım Yay burcu yorumu

Endişe duymayın, fazla seviliyorsunuz. Ondan beklediklerinizin azıcık abartılı olduğunu siz de ayrım ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var. Birikmiş işlerinizi halledebileceğiniz bir gün. Gözünüzde büyüttüğünüz değin olmadıklarını göreceksiniz. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Böbreklerinizle ilgili bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışmanızda menfaat var.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

29 Kasım Oğlak burcu yorumu

Beraberliğinizi kesip atmak istiyor ama bir yandan da vicdan yapıyorsunuz. Sevgilinizin yeni yeni şahit olduğunuz olumsuzlukları sizi buna yöneltiyor. Karar sizin! İşinizle ilgili yeni gelişmelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Bu yenilikler aleyhinde daha esnek ve pozitif bir tavır almanız kendi yararınıza olacak. Kazancınız giderinize yetişmiyor, hesapsız harcıyorsunuz. Bazı harcamalarınızı kısmanız gerekebilir. Kendinizi bitkin hissediyorsanız, sağlıklı ve dengelenmiş yiyecekler yiyin ve çok su için.

16 Eylül Kova burcu yorumu

29 Kasım Kova burcu yorumu

Sevgilinizle bu aralar ilişkiniz mükemmel. Partnerinizin çok yönü olan bir insan olması, ilişkinizin zenginleşmesine yardımcı oluyor. İşinizle ilgili bir takım sorunlarınız olabilir. İşinizle ilgili alacağınız bir takım haberlerden olumsuz yönde etkilenebilir, kendinizi gerginlik aşağıda hissedebilirsiniz. Parayla ilgili konuları bir müddet ertelemiş görünüyorsunuz. Fakat bu durum kısa sürecek. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de herhangi bir çabanız bulunmuyor!

16 Eylül Balık burcu yorumu

29 Kasım Balık burcu yorumu

Sevgilinizin topluluk içinde biraz özensiz olduğunu düşünüyorsunuz, fakat bu sorununuzu onunla bir kere bile konuşmayı denemediniz. Amirlerinizin sizden beklediği yeniliği, değişikliği yapmalısınız, hiçbir şey kaybetmeyecek, gönül kazanacaksınız. Birlik ve beraberlik, güvenli girişim başarılı sonuçlar verecek. Bir gayrimenkul satış işinden beklediğiniz para bugün elinize geçiyor ve harcamalarınızda epeyce rahatlayacaksınız. Diş bakımına dikkat.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/29-kasim-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari.html