Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 29 Mayıs Cumartesi gününün jurnal burç yorumları...

28 Mayıs Koç burcu yorumu

29 Mayıs Koç burcu yorumu

Birlikte olduğunuz kişilerle üstünlük kaygılarına düşmek istemiyorsanız, içsel davranışlarınızda belirleyici etkenleri ayrım etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bazı gelişmeleri daha sonra görüyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumundan nedeniyle, bazı gösterişli duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

28 Mayıs Boğa burcu yorumu

29 Mayıs Boğa burcu yorumu

Yeni bir planlama içinde olacağınız gün içinde, gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız. Ailenizle birlikte müşterek görüşler üretebileceğiniz bir performans geliştireceksiniz.

28 Mayıs İkizler burcu yorumu

29 Mayıs İkizler burcu yorumu

Sizi zorlayan şartlar nedeniyle kendinizi aşırı bir abartıyla sinirli tavırlar içinde sokabilirsiniz. Yüreğinizin derinliklerindeki duyguları kimsenin anlamadığını düşünerek karamsarlaşırsınız. Yalnızlık isteğiniz yoğun olabilir ve mahremiyetinize kimsenin girmesini istemezsiniz. Oysaki kendinizi ifade ve yaratıcılık enerjileriniz o denli yüksekki, bu ruh halinizin son birkaç günlük enerjiler sebebiyle olduğunu bilmelisiniz. Yarından itibaren jurnal temponuzda iyimser ve dinamik olacağınız bir haftaya başlayacaksınız. Bugün olayların akışına bırakarak müdahale etmeden elastik davranmanızı öneriyorum.

28 Mayıs Yengeç burcu yorumu

29 Mayıs Yengeç burcu yorumu

Gözünüzün epeyce yükseklerde olduğu bir gün. Hiçbir konuda hudut tanımıyor ve becerikli yönlerinizin sizi istediğiniz gibi motive etmesine müsade veriyorsunuz. Doğal paylaşımlar için kendinizi ön plana çıkaracak güçtesiniz. Bugün ikili ilişkilerinizin sınırlarını kendiniz belirlemeli ve partnerinize gerekli zamanı tanımalısınız.

28 Mayıs Aslan burcu yorumu

29 Mayıs Aslan burcu yorumu

Bugün, kaşı nesil üstünde yoğun duygular besleyebilirsiniz. Sevdiğiniz birey ile müşterek ve olumlu bir performans içindesiniz. Onun sizin üzerinizdeki etkilerini inkar etmek istemiyorsunuz. Manevi anlamda kuvvetli ve devingen olmanız, sizin sosyal aktivitelerinizin daha da hızlanmasına neden olacak. Kendinizi ispat edeceğiniz bir gün.

28 Mayıs Başak burcu yorumu

29 Mayıs Başak burcu yorumu

Canayakın tavırlarınızla çevrenizi aniden etkiniz altına alabiliyorsunuz. Bugün toplumsal egonuzun yüksek olduğu bir gün olmasına rağmen, şehvetli değişime açık olmanızdan nedeniyle, kişiselliğinizi yeterince ortaya çıkaramayabilirsiniz.

28 Mayıs Terazi burcu yorumu

29 Mayıs Terazi burcu yorumu

Bugün Ay'ın konumu size istediğiniz disiplini sağlayacak. İç dünyanızı yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaksınız. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalı ve çıkış yolları bulacağınızdan belli olmalısınız.

28 Mayıs Akrep burcu yorumu

29 Mayıs Akrep burcu yorumu

Aşk yaşantınızda garip olaylar gündeme gelecektir. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve sürüncemede olan işlerinizi gözden geçireceksiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

28 Mayıs Yay burcu yorumu

29 Mayıs Yay burcu yorumu

Duygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgilerinizi fazla pozitif çalışıyor. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Çevrenizde size karşısında özel duyguları olan kişiler var. Karşılıklı zor savaşına girmeden önce, onlara kendilerini anlatma fırsatı vermenizde menfaat var. Öğrenme içgüdünüzün artı olduğu bir gün.

28 Mayıs Oğlak burcu yorumu

29 Mayıs Oğlak burcu yorumu

Entelektüel yönlerinizin ortaya çıkacağı bir gün. Arkadaşlarınızdan alacağınız destekle daha olumlu adımlar atacaksınız. Sosyal ilişkilerinizdeki derin felsefi yeteneğiniz, bazı olayları daha kolay irdelemenize niçin oluyor.

28 Mayıs Kova burcu yorumu

29 Mayıs Kova burcu yorumu

Algı ve mantık karmaşası yaşadığınız bir gün içindesiniz. İçsel sesinize güvenmelisiniz. Çevrenizde büyüyen bir takım olaylara karşı gerekli tavrınızı koyarken, kendiniz için en dürüst kararı vermekte zorlanıyor ve çelişkiler yaşıyorsunuz. Fiziksel konularda çeşitli sürprizlerin gündeme gelmesiyle kafanız en ince ayrıntısına kadar karışabilir.

28 Mayıs Balık burcu yorumu

29 Mayıs Balık burcu yorumu

Birlikte olduğunuz kişilerle üstünlük kaygılarına düşmek istemiyorsanız, içsel davranışlarınızda belirleyici etkenleri fark etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bazı gelişmeleri sonradan görüyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumundan dolayı, bir takım gösterişli duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/29-mayis-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html