Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 29 Nisan Perşembe gününün günlük burç yorumları...

29 Nisan Koç burcu yorumu

29 Nisan Koç burcu yorumu

Aşk hayatınızda daha verici olmalı ve sevdiğiniz kişiye vakit ayırmalısınız. Birlikteliğinizle ilgili yersiz korkularınızdan bir lahza önce uzaklaşmanız mutluluğunuzu artıracak. Son günlerde meslek hayatında gergin ve huzursuzsunuz, tersleyecek insan arıyorsunuz. İyiliğinizi isteyen birine kapıları kapatmayın. Beklemediğiniz bir terslikle karşılaşabilir, önemsiz bir konu da olsa canınız sıkılabilir. Bedensel açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi.

29 Nisan Boğa burcu yorumu

29 Nisan Boğa burcu yorumu

Sevgilinizin, başkalarının yanında size aleyhinde özensiz davrandığını düşünerek, kademeli olarak ondan uzaklaşıyorsunuz. İşinizle ilgili sıkıntılarınız uykularınızı kaçırıyor. İleriyi göremediğinizi düşünüyorsunuz. Bu bulunduğunuz yerle ilgili olabilir. Daha iyi görebileceğiniz koşulları sağlamalısınız. Somut alandaki kararları yalnız başınıza almanız, sorumlulukların adamakıllı sizin üstünüze kalmasına niçin oluyor. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde fayda var.

29 Nisan İkizler burcu yorumu

29 Nisan İkizler burcu yorumu

Sevgilinizle ilişkinizi bitmiş gözden geçirmeli ve onunla daha fazla vakit geçirmelisiniz. Ona sadık kalın, yapacağınız en ufak bir kaçamak aranızı bozabilir! Bugün meslek uygun sinirlerinize başat olun ve kendinizi yoklama altına almaya çalışın. Yoksa bugün hiç olmadık yere arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı yakın çevrenizdeki dostlarınızla paylaşıp onlardan takviye almaya çalışın. Her ne dek enerjiniz uygun olsa da, hava değişimlerine karşı itinalı olmanızda avantaj var.

29 Nisan Yengeç burcu yorumu

29 Nisan Yengeç burcu yorumu

Beraberliğinizde sorun değil. arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklara üzülüyorsunuz. Sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi çok mutlu ediyor. Tez ve girişken oluşunuz ilk elden sorumluluk sahibi olmadığınız işlerin üzerinize yıkılmasına niçin olabiliyor. Kendinizi başkalarının sorumluluğundaki birtakım işlerin başında bulmanız an meselesi. Bugünlerde birazcık karmakarışık bir para meselesinin içinde olacaksınız. Soğuk algınlıklarına karşı itinalı olmalısınız.

29 Nisan Aslan burcu yorumu

29 Nisan Aslan burcu yorumu

Bugün tek başınıza kalmak ve kabuğunuza çekilmek isteğiniz artabilir. İçinize dönmek ve derinleşmek yerine sevdiğiniz veya arkadaşlarınızla düşüncelerinizi paylaşmaya çalışın. İş hayatınızda ortaya meydana çıkan olumsuzluklar yeterince siklet verdiğiniz takdirde yoluna girecek. Bu aralarda yaşanan parasal gelişmeler, moralinizin yükselmesini ve hayata daha pozitif bakmanızı sağlayabilir. Bu aralar fiziki ve psikolojik olarak yorulduğunuz için sağlığınıza uyarı edin.

29 Nisan Başak burcu yorumu

29 Nisan Başak burcu yorumu

Bazı olaylara şehvetli yakınlaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz. Bu konuda biraz tedbirli davranmanız gerekiyor. Hissi olarak gergin bir günde olduğunuz için, sevdiğiniz insandan uzaktan kalmanızda üstünlük var. Yaptığınız iş başvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. Ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bunları nasıl ödeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Sevdiğiniz yaşlıca birinin rahatsızlık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir.

29 Nisan Terazi burcu yorumu

29 Nisan Terazi burcu yorumu

Yaşadığınız ilişkiden hoşnut değilsiniz! Kesintisiz ağız dalaşı ve kavga batmış bir birliktelik yaşıyorsunuz. Şehvetli açıdan hissettiğiniz çelişkileri çözmek için uğraş sarf edin. Birden fazla iş teklifi almanız mümkün. Mevcut yeteneklerinizin ötesinde, sizden daha çok veri isteyen teklifi seçim etmelisiniz. Satın elde etmek istediğiniz bir şey için birikiminiz tatmin edici olmayabilir! Her ne dek enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşısında itinalı olmanızda fayda var.

29 Nisan Akrep burcu yorumu

29 Nisan Akrep burcu yorumu

Geçmişte yaşadığınız ilişkinin etkisinden kurtulamadığınız için, fazla hoş olduğu halde yaşadığınız beraberliğin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Kendinize ve ona bir kısmet verin. Mesleki konulara ve ayrıntılı çalışmalara siklet verebileceğiniz yoğun bir gün. İşinizde azimlisiniz lakin emeğinizin karşılığını alamamakla aleyhinde karşıyasınız. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, yersiz harcamalardan uzaktan durun. İşinizin yoğunluğu sağlığınızı da etkileyebilir. Ruhen ve bedenen gevşemek için kendinize fırsat yaratın.

29 Nisan Yay burcu yorumu

29 Nisan Yay burcu yorumu

Sevgilinizi bugünlerde fazla incitiyorsunuz, keza de onunla ilgisi olmayan nedenlerle. İş ve öteki bir takım kişisel sorunlarınızdan onu sorumluluk sahibi miktar gibisiniz! Beklenmedik bazı gelişmeler işinizde kendinizi huzursuz hissetmenize niçin olabilir ama başarı karşılamak için sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Para konusunda talih yanınızda. Bu şansınızı zorlamadan tedbirli davranırsanız, karlı çıkarsınız. Gerginlikten kaynaklanan baş ağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

29 Nisan Oğlak burcu yorumu

29 Nisan Oğlak burcu yorumu

Birlikte çalıştığınız şahısların fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Bugün, motivasyonunuzu destekleyici incelemeler içinde olacaksınız. Araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançlara uyarı etmelisiniz. Sezgileriniz bu aralar fazla yüksek.

29 Nisan Kova burcu yorumu

29 Nisan Kova burcu yorumu

Sevgilinize aleyhinde son günlerde fazla kırıcı davranmaya başladınız ve bunun haberdar değilsiniz. Önümüzdeki günlerde bu durumu bir düşünün ve harekete geçin. İşyerinizde bugün müşterek çalışmalardan uzak durup, yalnız niyetlenmek isteyeceksiniz. Burnunuzun dikine gitmeyin, birazcık da sizi seven, deneyimli dostlarınızı dinleyin. Siz ilgi gösterince size samimiyetle asistan ve yardım olacaklar, daha basit feraha çıkacaksınız. Masraf konusundaki dengesizliğiniz ara sıra sizi zorlama duruma düşürebilir.

29 Nisan Balık burcu yorumu

29 Nisan Balık burcu yorumu

Kısmet ve bereket umduğunuzdan fazla daha tez ve kolay gelecek. Felsefi yoldan gidin ve her şeye azıcık yukarıdan bakın. Fikirlerinize meydan okunmuş olsa da bunun fena bir şey olmadığını aklınızdan çıkarmayın. Görüşlerinizde aşırı katı olup ayrı manzara açılarını reddetmeyin. Gizli kafalılık gelişiminize ket vuracaktır.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/29-nisan-persembe-gunluk-burc-yorumlari.html