Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 30 Kasım Salı gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

30 Kasım Koç burcu yorumu

Aşk yaşamınızda her şey yolunda gidiyor fakat hala birtakım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve tedbirli olmanız sizin yararınıza olacak. Gün içinde mesleğinizle ilgili bazı konularda hatalı kararlar alabilirsiniz. Kendinizi denetim etmeli ve ağırbaşlı olmaya itina göstermelisiniz. Aklınızda olmayan aniden çıkacak bir masraf, maddesel anlamda azıcık sıkılmanıza niçin olabilir. İş uygun yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine müsade vermeyin.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

30 Kasım Boğa burcu yorumu

Partnerinizin size verdiği değeri anlayamıyor gibi davranıyorsunuz. O, bunu şimdilik sorun etmiyor gibi görünüyorsa da, önümüzdeki günlerde önemli bir problem çıkabilir. Ümidinizi kaybettiğiniz bir iş bağlantınız tarafından bugünlerde aranabilirsiniz. Para yüzünden iyi ilişkiler içinde olduğunuz birisi ile tartışabilirsiniz, aranızda uyuşmazlık çıkabilir. Yalnız bu duruma bugün tartı verin, uzlaşma yolunu bulun. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

30 Kasım İkizler burcu yorumu

İlişkinizde sorunlar oluşmaya başladı. Bu ilişkiyi bitirmek istiyor, ama yapamıyorsunuz. Partnerinizin sizi endişelendiren olumsuzlukları yanında, çok da etkilendiğiniz bir çekiciliği var. İşyerinizde birisiyle asla yıldızınız barışmayacak gibi. İkinizin de anlaşılmaz biçimde uzattığınız bu atışma iş veriminizi de düşürüyor. Sabırlı davranabilirseniz birçok şeyin yolunda gittiğini görebilirsiniz. Bir dostunuza küçük bir sorunun da maddi yardım vereceksiniz.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

30 Kasım Yengeç burcu yorumu

Kaybetme korkunuzu, sevgilinizi kaybetmemek için her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçınmalısınız. Sevgiliniz bu korkuları yaşayacağınız biri katiyen değil. İş hayatınızda şansın dönmesi yapma zamanınızın geldiğini düşünüyorsunuz. Lakin mevcut şartları başkalaştırmak sizi zorlayabilir. En iyisi mevcut şartları zorlamadan küçük değişikliklerle yetinmelisiniz. Harcamaları en üye indirip sınırlamanız, eksik da olsa birikiminize katkı sağlayacak. Bel ağrıları hatalı duruşunuzdan olabilir.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

30 Kasım Aslan burcu yorumu

Sevgilinize karşısında sarf ettiğiniz kırıcı sözler, kaprisleriniz ve nazınız sadece sorun ve güvensizlik yaratır. Ortada aleyhinizde hiçbir ciddi durum yok! Son damlanın bardağı taşıracağını unutmayın. Beklediğiniz teklifler konusunda ısrarcı yaklaşımlarınız sizi mağdur durumda bırakabilir. İdealleriniz konusunda daha fazla ısrar etmek yerine bulunduğunuz şartları güzelleştirmenin yolunu araştırmalısınız. Bazı sürpriz harcamalar sizi çileden çıkartacak gibi. Acılı ve yağlı yiyecekler midenizi ağrıtıyor.

16 Eylül Başak burcu yorumu

30 Kasım Başak burcu yorumu

Bugünlerde sevgilinizle sözlü tartışmadan uzak durun, lakin beklentilerinizi dobra dobra dile getirmekten de kaçınmayın. Icabında, ara sıra ondan uzaklaşın, bu size rahatlama zamanı sağlayacak. Bir süredir meslek hayatınızda sürekli hareketlilik ve gerginlikten yoruldunuz. Bugün iş ortamındaki dedikodulara kulaklarınızı tıkayarak sakinleşmeye çalışmalısınız. Hesaplı yaşıyorsunuz, fakat hesabınızı pek bilemediğinizden bütçeniz her zaman açık veriyor. Soğuk algınlığına yakalanmamaya uyarı edin.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

30 Kasım Terazi burcu yorumu

Yeni aşklar ve ilişkiler için kendinize müsade verin, veya hoşlandığınız kişiye duygularınızı anlatın. Ola Ki de duygularınızın karşılığı vardır. Bu şekilde devam etmeniz sadece size hasar verir. Mesleğinizle ilgili sorunları büyüterek kendinizi yoruyor ve baskı altına alıyorsunuz. Halbuki son derece başarılı bir kimliğinizi var. Bugünlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bazı açıklarınızı kapatacaksınız. Uyumlu spor ve hareket vücudunuzu zinde ve dinç tutacak.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

30 Kasım Akrep burcu yorumu

Yeni başlayan gönül macerası sizi düşündürüyor. Karşınızdaki kişinin bu ilişkiden ne beklediğini anlamaya çalışarak, kendi beklentilerinizle karşılaştırın. Partnerinizin isteklerine ilgi gösterin ve ona karşısında iyi kalpli olun. İşinizde yükselmenizi sağlayacak, aklınızdan geçen çoğu proje var. En akla yakınını hayata vermek için uğraşırsanız daha gerçekçi olabilir. Tüm umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız lakin o para gelecek gibi görünmüyor. Sıhhat konularını abartıyorsunuz.

16 Eylül Yay burcu yorumu

30 Kasım Yay burcu yorumu

Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizin geleceği sizi korkutuyor. Bu korkuları yendiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Bugünlerde iş hayatınızda daha bir ağırbaşlı olmanız gerekecek. Bir bağlantınızla, yeniden hiç meslek yapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz. Frenleyemediğiniz gece yemekleri zamanla size kilo olarak geri dönüyor.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

30 Kasım Oğlak burcu yorumu

Hissi hayatınızda önemli ve köklü değişimlerin yaşanacağı ve bakış açınızın değişeceği bir gün. İş ilişkilerinizi yeniden kontrol etmek ve önemli kararlar tahsis etmek zorunda kalabilirsiniz. Zekanız ve yaratıcılığınızla mesleğinizde zirveye çıkmanız hiç de kuvvet yok! Tasarruflu Kişi olmanız gereken bugünlerde, azıcık bonkör davranıyorsunuz. Sağlığınızı kafanıza fazla taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Bu huyunuzdan vazgeçin, çevrenizdekiler bu durumdan çok şikayetçi.

16 Eylül Kova burcu yorumu

30 Kasım Kova burcu yorumu

Son zamanlarda, sevgilinizle ilgili kuruntularınız kendi içinizde gelişip büyüyor. Bazı endişelerinizi partnerinizle paylaşırsanız, manâlı şeyler olmadığını anlayıp rahatlayacaksınız. Bütün çabalarınıza, verdiklerinize karşılık alamadığınızı, yeterince takdir edilmediğinizi ve layık verilmediğinizi hissediyorsunuz. Elde ettiklerinizi, sahip olduklarınızı başkalarıyla paylaştığınız ölçüde zenginleşeceksiniz. Harcamalarınıza uyarı etmeniz gereken bir gün. Bacak sağlığınıza özen gösterin.

16 Eylül Balık burcu yorumu

30 Kasım Balık burcu yorumu

Aşk yaşamınızda her şey yolunda gidiyor fakat hala birtakım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve titiz olmanız sizin yararınıza olacak. Gün içinde mesleğinizle ilgili bir takım konularda hatalı kararlar alabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve sakin olmaya özen göstermelisiniz. Aklınızda olmayan aniden çıkacak bir harcama, bedensel anlamda azıcık sıkılmanıza niçin olabilir. İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine müsade vermeyin.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/30-kasim-sali-gunluk-burc-yorumlari.html