Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 30 Nisan Cuma gününün günlük burç yorumları...

30 Nisan Koç burcu yorumu

30 Nisan Koç burcu yorumu

Aşk hayatınızda daha verici olmalı ve sevdiğiniz kişiye zaman ayırmalısınız. Birlikteliğinizle ilgili boşboğaz korkularınızdan bir lahza önce uzaklaşmanız mutluluğunuzu artıracak. Son günlerde meslek hayatında gergin ve huzursuzsunuz, tersleyecek insan arıyorsunuz. İyiliğinizi isteyen birine kapıları kapatmayın. Beklemediğiniz bir terslikle karşılaşabilir, önemsiz bir konu da olsa canınız sıkılabilir. Somut açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi.

30 Nisan Boğa burcu yorumu

30 Nisan Boğa burcu yorumu

Sevgilinizin, başkalarının yanına size karşı baştan savma davrandığını düşünerek, azar azar ondan uzaklaşıyorsunuz. İşinizle ilgili sıkıntılarınız uykularınızı kaçırıyor. İleriyi göremediğinizi düşünüyorsunuz. Bu bulunduğunuz yerle ilgili olabilir. Daha iyi görebileceğiniz koşulları sağlamalısınız. Fiziksel alandaki kararları yalnız başınıza almanız, sorumlulukların en ince ayrıntısına kadar sizin üstünüze kalmasına neden oluyor. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde üstünlük var.

30 Nisan İkizler burcu yorumu

30 Nisan İkizler burcu yorumu

Sevgilinizle ilişkinizi yeniden gözden geçirmeli ve onunla daha fazla süre geçirmelisiniz. Ona vefalı kalın, yapacağınız en küçük bir kaçamak aranızı bozabilir! Bugün iş uygun sinirlerinize dominant olun ve kendinizi kontrol altına almaya çalışın. Yoksa bugün hiç olmadık yere arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı yakın çevrenizdeki dostlarınızla paylaşıp onlardan yardım almaya çalışın. Her ne kadar enerjiniz uygun olsa da, hava değişimlerine karşısında tedbirli olmanızda fayda var.

30 Nisan Yengeç burcu yorumu

30 Nisan Yengeç burcu yorumu

Bugün, olaylara belirgin bir perspektif getireceksiniz. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Kendinizi dinç hissediyor ve iş bağlantılarınızı, egonuzun dışarıya tutuyorsunuz. Fiziki beklentileriniz uzak yollardan gelen fırsatlarla genişleyecek.

30 Nisan Aslan burcu yorumu

30 Nisan Aslan burcu yorumu

Bugün bir arada olabileceğiniz kişilerle, meslek ortamınızdan ayrı konulara dalmak sizi azıcık dinlendirecek. Yeni meslek bağlantıları için yerinde bir gün yok. Olayları iyi irdelemeli ama, derhal karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

30 Nisan Başak burcu yorumu

30 Nisan Başak burcu yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, müşterek ilişkilerinizde sizi güven arayışına itiyor. Siz üzerine gitgide, onlar kendini müdafaa etmek zorunda kalıyor. Bu nesil çelişkiler ortak yıpranmaya niçin olacağı için kendinizi kontrol etmek zorundasınız.

30 Nisan Terazi burcu yorumu

30 Nisan Terazi burcu yorumu

Satın alma duygunuz fazla yoğun olduğu bugünde, neşelendirici alışverişler yapabilirsiniz. Dostlarınızla işbirliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Şehvetli konularda herkesin yaptığı hataları bundan böyle yerine getirmek istemeyebilirsiniz.

30 Nisan Akrep burcu yorumu

30 Nisan Akrep burcu yorumu

Koşullarınızı gözden geçirmeli ve meslek olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz ama bir takım pürüzler gün içinde sizi rahatsız edebilir. Olaylara karşı gereken esnekliği sağlamalısınız. Yenilgiyi kabul etmiyorsunuz.

30 Nisan Yay burcu yorumu

30 Nisan Yay burcu yorumu

Çoğu olayı içinizde yaşamaktan yanasınız. Duygularınızı bitmiş yapılandırmak için uygun bir gün içindesiniz. Kendinizi muhakeme etmek istemiyor ve bazı beklentilerinizi yaşama geçirme konusunda beklemeyi seçim ediyorsunuz. Bugün, alacağınız bir takım haberler sizin etkin yönlerinizi ortaya çıkaracak.

30 Nisan Oğlak burcu yorumu

30 Nisan Oğlak burcu yorumu

Bugün, Ay'ın konumu, ince duygularınızı ortaya çıkarıyor. Fakat, bununla beraber sizi alıngan ve devamlı kusur bulan yapıyor. Kırılmaya müsait yapınız, sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Hissettiğiniz duygular sizi doğru yola götürüyor ve haklı çıkıyorsunuz.

30 Nisan Kova burcu yorumu

30 Nisan Kova burcu yorumu

Ailede bir takım dengelerin gündem kazanması söz konusu. Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve layık yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Zor olanı yeğlemek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz. Duygusallığınızı denetlemelisiniz.

30 Nisan Balık burcu yorumu

30 Nisan Balık burcu yorumu

Bugün canınız ev sahibi rolü oynamak isteyebilir. İnsanları bir araya getirmekte defalarca iyi olmuşsunuzdur ve bu aralar bu yeteneğiniz ön plana çıkabilir. Kafa dengi insanları bir araya getirecek bir çeşit toplantı düzenliyor olabilirsiniz. Evde ise, birkaç arkadaşınızı evinizde ağırlayabilir ve doğaçlama bir akşam yemeği partisi yapabilirsiniz. Bu akşam diğerleriyle eğlenceli süre geçirme fırsatınız varken kendinizi eve kapatmayın!

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/30-nisan-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html