Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 31 Mayıs Pazartesi gününün günlük burç yorumları...

31 Mayıs Koç burcu yorumu

31 Mayıs Koç burcu yorumu

Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Ailenizden uzaklaşma ricası içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye başladınız. Aktivitelerinizin sınırlarını baştan belirlemelisiniz. Kavrama yeteneğinizin dinç olduğu bir gün.

31 Mayıs Boğa burcu yorumu

31 Mayıs Boğa burcu yorumu

Hareket doymuş bir gün. Düşüncelerinizde fazla idealist davranacaksınız. Başkalarının hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız konusunda hiç kimseye imtiyaz vermeyeceksiniz. Macera yaşama hissiniz yoğun olmasından nedeniyle, elektriğinizin tuttuğu kişilerle şehvetli başlangıçlar yapabilirsiniz.

31 Mayıs İkizler burcu yorumu

31 Mayıs İkizler burcu yorumu

Bırak parçalar kendiliğinden yerlerine otursun. Bir meseleyi çakmak için o konu üstüne saatlerce düşünmene lüzum olmadığını anla. Genelde, içgüdüsel olarak o şeyi bilirsin zaten. Ve bugün de içgüdülerine güvendiğin sürece, yine bileceksin. Hemen Hemen bir şeyler anlatmaya çalışan bir iç sesin var ve bunu mutlaka dikkatle dinlemelisin. Söylenti ve anlamsız sohbetler ise ama doğruluğu gölgeleyecektir.

31 Mayıs Yengeç burcu yorumu

31 Mayıs Yengeç burcu yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça titiz bir tutum izliyorsunuz. Aynı frekansı aleyhinde taraftan da beklediğiniz için, düş kırıklığına uğradığınız süre ve kendinizi geriye doğru çekiyorsunuz. Çok yoğun bir gün geçireceksiniz.

31 Mayıs Aslan burcu yorumu

31 Mayıs Aslan burcu yorumu

Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemelere gereksinme duyacaksınız. Fikirleriniz sürekli değişiyor. Bu değişimler, olma isteğinizden kaynaklanıyor. Bugün, duygularınızın kısıtlanmasına müsade vermemelisiniz.

31 Mayıs Başak burcu yorumu

31 Mayıs Başak burcu yorumu

Enerjik edinmek namına başlattığınız her türlü çalışmaya içten gelen inanıyorsunuz. İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecek. Bugün, yapacağınız görüşmelerde karşı tarafın düşünceleri size olumlu gelmeyebilir.

31 Mayıs Terazi burcu yorumu

31 Mayıs Terazi burcu yorumu

Maddi konuların gündem kazanması sınırlarınızı zorluyor. Ayın konumu, mali konulara daha artı tartma vermenizi sağlıyor. Bugün, partnerinizin üzerinizdeki gücünü ihmalkârlık etmemelisiniz. Kişisel savaşlardan uzaktan kalmalısınız.

31 Mayıs Akrep burcu yorumu

31 Mayıs Akrep burcu yorumu

Kişisel özgürlüğünüzü koruma adına tepkisel davranmayı bırakmalı ve iki taraflı paylaşımlarınızda karlı çıkacak çalışmalara yönelmelisiniz. Bugün, partnerinizle karşılıklı aktiviteler içinde yeni bir sosyal çalışma başlatabilirsiniz.

31 Mayıs Yay burcu yorumu

31 Mayıs Yay burcu yorumu

Acele düşünmeniz gereken konular varken, olayların kökünde aksayan yönlerin, araştırmasına giriyorsunuz. Hedeflerinizi çarpıtmak istemediğiniz belirli. Bugün Ay'ın konumu, isteklerinize ısrarcı bir tutumla yaklaşacağınızı gösteriyor. Planlarınızı hızlı bir şekilde gözden geçirin ve size sunulacak fırsatları olumlu bir şekilde değerlendirin.

31 Mayıs Oğlak burcu yorumu

31 Mayıs Oğlak burcu yorumu

Bugün, eski arkadaşlarınızdan garip teklifler alabilir ve gününüzü iki taraflı bir aktivite ile paylaşabilirsiniz. Siz, eleştiri edilmekten hoşlanmadığınız için de, ağız dalaşı yaratmak istemeyeceksiniz. Meraklı bakışlara kasıt olacaksınız.

31 Mayıs Kova burcu yorumu

31 Mayıs Kova burcu yorumu

Kişisel gücünüzü aleyhinde tarafa aktarabileceğiniz ve iş birliklerin tartma kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. Bedensel konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

31 Mayıs Balık burcu yorumu

31 Mayıs Balık burcu yorumu

Daha önce hiç denemediğiniz yeni bir alanda bir yeteneğiniz ortaya çıkabilir. Bu bölge çağdaş teknoloji, yazı çizim ya da her ikisi ile ilgili olabilir! Başkalarıyla iletişiminiz sıcak, samimi, açık ve dürüst olacak bu nedenle her türlü ilişkilerden fazla keyif alacaksınız. Sohbetlerden asgari birini güzel sanatlara ya da ruhani konulara yönelecek.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/31-mayis-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari.html