Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 4 Mayıs Salı gününün jurnal burç yorumları...

30 Nisan Koç burcu yorumu

4 Mayıs Koç burcu yorumu

Ailenizin fiziki problemlerinin gündeme gelmesi, iş temponuzdaki yoğunluğunuzu arttırırken, birçok işinizi, gün içine sığdırmak zorunda kalabilirsiniz. Mesuliyet duygunuzu gelişmiş olması sebebiyle, bulunduğunuz ortamın dışına çıkabiliyorsunuz. Kardeşler arası para alış verişi gündeme gelebilir. Arkadaş toplantılarına katılabilirsiniz.

30 Nisan Boğa burcu yorumu

4 Mayıs Boğa burcu yorumu

Yönetme duygunuzun egemen olacağı bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişileri şekillendirmek namına yapacağınız müdahaleler negatif sonuçlar doğurabilir. Çevrenizdeki insanlara, kendilerini açıklama etme şansını tanımalı ve müşterek bir güç oluşturmalısınız.

30 Nisan İkizler burcu yorumu

4 Mayıs İkizler burcu yorumu

Bugün birisiyle fikirleriniz konusunda ters düşebilirsiniz. Kendi inanç ve görüşlerini tutkulu bir şekilde savunabilirsin ve karşıdakini fikirlerini değiştirmesi için ikna etmeye çalışabilirsin. Lakin iki taraflı olana odaklanman gerektiğini unutma lütfen. Aranızdaki farklılıkları görmek yerine, ortaklıklarınızı görmeyi dene. Halden Anlayan davranmalısınız oysa birbirinizin fikirlerine saygı duymayı öğrenebilin.

30 Nisan Yengeç burcu yorumu

4 Mayıs Yengeç burcu yorumu

Bugün, kendinizi sıkıntılı hissediyorsunuz. Ay size derin duygular veriyor. Hedeflerinize içten yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Üstlerinize aleyhinde saygılı olmakta yarar var. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin.

30 Nisan Aslan burcu yorumu

4 Mayıs Aslan burcu yorumu

Karar devretmek üzereyseniz, ihtiyatlı olmanın tam zamanı. Planlarınızın dışına da taşmayın. Aktivitelerinize, duygusallıklarınız diğer bir amaç kazandırıyor. Bugün, olumsuzluklar karşısında takınacağınız tavırlar fazla manâlı olacak.

30 Nisan Başak burcu yorumu

4 Mayıs Başak burcu yorumu

Özenli yapınız her konuda kendini gösteriyor. Olaylara çevrenizden çok öbür bir perspektif ile yaklaştığınız için, sizi anlamaları zorlama oluyor. Bugün istemeseniz de kısmet size gelecek. Kazançlarınız konusunda girişimciliğiniz destek görecek.

30 Nisan Terazi burcu yorumu

4 Mayıs Terazi burcu yorumu

Ay'ın konumu, evle ilgili yapmanız gereken bir takım işleri gündeme getiriyor. Çevrenizde sizinle aynı fikirde olan kişilere yaklaşma tarzınız daha esnek oluyor. Bugün, sizden yaşlı şahısların etkisinde kalacak ve onlarla çalışmak isteyeceksiniz.

30 Nisan Akrep burcu yorumu

4 Mayıs Akrep burcu yorumu

Aşklarınızı kendi ölçülerinize tarafından yaşamak isteseniz bile; aleyhinde tarafın düşünceleri, isteklerinize denetleme getiriyor. Başarıyı aleyhinde taraftan beklemeniz hataya açık olmanıza niçin oluyor. Bugün partnerinizin davranışlarından rahatsız olacaksınız.

30 Nisan Yay burcu yorumu

4 Mayıs Yay burcu yorumu

Sizin derin duygularınızı karşısında tarafa anlatmanız zaman alabilir. Bugün, olayların karşı öbür tepkiler göstereceksiniz. Ayağınıza gelecek fırsatlar konusunda zorunlu atılımlarınızı yapmalısınız. Karşısında tarafın sistematik fakat kendinizi ağırdan bölge davranışları karşı sıkılabilirsiniz. Sabırlı olun.

30 Nisan Oğlak burcu yorumu

4 Mayıs Oğlak burcu yorumu

Kendinizi aşma konusunda yeterli cesarete sahip olsanız bile, geleneksel yapınızı dağıtmak istemiyorsunuz. Potansiyelinizin dürüst değerlendirileceği ve takdir göreceği alanlara kaymalısınız. Ailenizle ilgili sürprizlere tedbirli olmalısınız.

30 Nisan Kova burcu yorumu

4 Mayıs Kova burcu yorumu

Bugün ailenizle ilgili konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Evinizle ilgili kalıcı bir değiştirme yerine getirmek istiyorsanız, atılımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve ihtiyar akrabalarınıza takviye edeceksiniz. Çevrenize karşısında mesuliyet bilinci içinde olacaksınız. Babanızla ilgili aktiviteleriniz tartma kazanacak.

30 Nisan Balık burcu yorumu

4 Mayıs Balık burcu yorumu

Bugün boşuna koysanız dolmaz doluya koysanız almaz bir durumda kalabilirsiniz. Bir yanınız bulutlarda gezinirken bir yanınız da akılcı, planlı, düzenli ve derli toplu bir yaklaşımı sahiplenmekten evhamlı olabilir. Bu içsel çatışma, her iki yaklaşımın da kıymetli olduğunu kabul etmediğiniz sürece devam edecek.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/4-mayis-sali-gunluk-burc-yorumlari.html