Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 5 Mayıs Çarşamba gününün günlük burç yorumları...

5 Mayıs Koç burcu yorumu

5 Mayıs Koç burcu yorumu

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi aleyhinde tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar, sizi memnun etme etmeyebilir. Onlar bulunduğu koşullar zarfında hareket ettikleri için, size dar bir kalıp sunacaklardır. Yakınlarınızla mali konulara girmemelisiniz.

5 Mayıs Boğa burcu yorumu

5 Mayıs Boğa burcu yorumu

Değişime ihtiyacınız var. Hareketli ve elastik yapınızla yaşantınıza değişik alternatifler getirmek istiyorsunuz. Zincirleme başlattığınız işlerde sorumluluğunuzu arttırmak zorunda kalabilirsiniz. Yollardan beklediğiniz haberlerle ilgili gecikmeler olabilir. Atılımlarınızı hız yapmak için gereken kişilere ulaşmalısınız.

5 Mayıs İkizler burcu yorumu

5 Mayıs İkizler burcu yorumu

Bugün evinizde metafizikle ilgilenen arkadaşlarınızın bir toplantısına ev sahipliği yerine getirmek isteyebilirsiniz. Tartışmalar, hiçbirinizin kendi başınıza ortaya çıkmayacağına dair içgörülerle sonuçlanabilir ve hepiniz binlerce saatte olacak şeyi bir saatte kat etmiş bir şekilde ayrılabilirsiniz. Hiçbiriniz benzer olamazsınız! Söylediğiniz veya duyduğunuz bir şeyi hatırından çıkmak istemeyeceğiniz için, tartışmalarınızı anekdot etmeyi unutmayın.

5 Mayıs Yengeç burcu yorumu

5 Mayıs Yengeç burcu yorumu

İnatçı yapınız daha da belirginleşecek. Fikirlerinizden imtiyaz tahsis etmek istemiyorsunuz. Yaşamla ilgili öyle çok planınız var ama... Saplantılar içinde olduğunuz süre, kısır bir döngü içinde olabiliyorsunuz. Bugün olaylar aleyhinde tez sinirlenebileceğiniz bir gün.

5 Mayıs Aslan burcu yorumu

5 Mayıs Aslan burcu yorumu

Kararlarınızı verirken bedensel konumunuzu da gözden geçirmelisiniz. Satürn ve Güneş'in bulunduğu konum, isteklerinizdeki artışı körüklüyor. Özlemlerinizin karşılığını her zaman bulmanız olası yok. Başarınız artacak.

5 Mayıs Başak burcu yorumu

5 Mayıs Başak burcu yorumu

Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün. Onun, her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Fırsatları kaçırmak istemiyorsunuz.

5 Mayıs Terazi burcu yorumu

5 Mayıs Terazi burcu yorumu

Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın. Meselelerinizin temelini incelerken, çevre ile yaşadığınızı unutmayın ve aceleci olmayın. Bugün, irtibat konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsanız, akılcı olmaya özen gösterin.

5 Mayıs Akrep burcu yorumu

5 Mayıs Akrep burcu yorumu

Motivasyon gücünüz yerinde. Taviz vermeyen mizacınızı aile ilişkileriniz de yansıtıyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına cevap vermenizi sağlayacak. Yaşadığınız değişimler konusunda birçok aktivite ilginizi çekecek.

5 Mayıs Yay burcu yorumu

5 Mayıs Yay burcu yorumu

Kazançlarınız konusunda oldukça ısrarcı davranmakla madde grafiğinizi yükseltiyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz değil. Hissi yaşamınızla ilgili yeni bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız şahısların size olan duyguları açığa çıkıyor.

5 Mayıs Oğlak burcu yorumu

5 Mayıs Oğlak burcu yorumu

İdealleriniz uğruna çevrenize karşı kırıcı tutumlar içine girebiliyorsunuz. Koşullarınız olumlu gelişse bile, yaptığınız her işte rahat bir tatminsizlik duygusu sizi rahatsız ediyor. Bugün, hedeflerinizle ilgili düşüncelerinizi gizleme gereği duyacaksınız.

5 Mayıs Kova burcu yorumu

5 Mayıs Kova burcu yorumu

Aklınızda sürekli kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanım içgüdüsü yatıyor. Kardeşler arası iletişim yoğunluğu yaşayacağınız bir gün. Görüşmek istediğiniz kişilere ulaşacak ve onlarla kısa vadeli planlar yapacaksınız. Dostlarınıza akılcı yaklaşmanız tamamen, yakın bağlarınızı güçlendireceksiniz.

5 Mayıs Balık burcu yorumu

5 Mayıs Balık burcu yorumu

Bugün eşiniz ya da partneriniz, seçtiğiniz arkadaşlarınız hakkında size akort verebilir. Ve egemen doğanız göz önüne alındığında, bu durumun size iyi gelmesi mümkün değildir. Kendinize şunu sorun: Bu birey, hakiki bir üzüntü duymaksızın sizi denetlemek istediği için mi bunu söyledi? Seçimleriniz sizi (içten, yanlış ya da dikkatsiz) siz yerine getirmek için yapılmış olsa da, bu sorunun cevabı nasıl tepki verdiğinizle büyük ölçüde ilintilidir.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/5-mayis-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html