Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 7 Mayıs Cuma gününün jurnal burç yorumları...

7 Mayıs Koç burcu yorumu

7 Mayıs Koç burcu yorumu

Enerjinizin gücü aleyhinde birtakım hatalar yapabilirsiniz. İyi bir planlamayı ihtiyacınız var. Zihinsel dağınıklık yaşamazsanız, bugün bir çok başarıyı bir arada sentezleyebileceksiniz. Arkadaşlarınızla birlikte bir çok organizasyon gerektiren incelemeler içinde olacak ve yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağlayacaksınız.

7 Mayıs Boğa burcu yorumu

7 Mayıs Boğa burcu yorumu

Şehvetli yönlerinizi ortaya çıkaran sosyal çalışmalar içine girecek ve uzun zamandır beklediğiniz performansı yakalayacaksınız. Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacaktır. Yeteneklerinizin anlaşılması için, yakın çevrenizdeki insanları hoşnut etmeyi denemelisiniz.

7 Mayıs İkizler burcu yorumu

7 Mayıs İkizler burcu yorumu

Bugün kelimeleri kullanmaktaki büyülü yeteneğinizi ortaya koyacaksınız. İletişim gerektiren tüm işler size basit gelecek. Mesaj ve e-postaları cevap verme veya rapor kâğıda dökmek için ideal bir gün. Düşüncelerinizi ifade ederken doğru cümleleri bulmakta hiç zorlanmayacaksınız. Topluluk önünde konuşmanız gerekiyorsa notlarınıza öyle bakmayın. Bırakın sıcaklığınız ve mizah yeteneğiniz doğaçlama yoluyla ortaya çıksın.

7 Mayıs Yengeç burcu yorumu

7 Mayıs Yengeç burcu yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin, sizinle benzer fikirde olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün yeniliklere açık olacaksınız. Ama her olaya soğuk bir mantıkla yaklaştığınız için, sizi anlamaları zorlanabilir. Çekiciliğinize güvenerek çoğu işinizi istediğiniz yöne çekebileceksiniz.

7 Mayıs Aslan burcu yorumu

7 Mayıs Aslan burcu yorumu

Yaratıcılığınızı göstermek için fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Yakın ilişkilerinizde fazla davrandığınız süre kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Bugün, irtibat konusunda oldukça şanlısınız.

7 Mayıs Başak burcu yorumu

7 Mayıs Başak burcu yorumu

Benzer anda bir çok işi bir arada yapmanız sayesinde, kendinize daha artı zaman ayırabiliyorsunuz. Bugün karşıt burcunuzda bulunan Ay'dan tesir alıyor ve fikirlerinizde değişimler yaşıyorsunuz. Partnerinizin sizi anlaması güçleşebilir.

7 Mayıs Terazi burcu yorumu

7 Mayıs Terazi burcu yorumu

İnsanlar sizin duygusallığınızla ilgili artı müdahaleci olduklarında, kendinizi hemen geri çekiyorsunuz. Kırılgan sınırlarınızla savunmaya geçiyorsunuz. Hedeflerinizin sınırları içinde kısıtlamaların olmadığını onlara anlatmalısınız.

7 Mayıs Akrep burcu yorumu

7 Mayıs Akrep burcu yorumu

Kendinizi mükemmel tanıyor ve kişiliğinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Kendinizi ispatlama savaşı içinde almak bazıları için manâlı olamayabilir. Lakin siz, amaçlarınıza göre yaşadığınız için fikirlerinizi savunmaktan yanasınız.

7 Mayıs Yay burcu yorumu

7 Mayıs Yay burcu yorumu

Kişisel egonuzu memnuniyet edecek bir takım olayların gündeme gelmesiyle kendinizi etkin hissedeceksiniz. Bugün, Ay'dan aldığınız olumlu etkiler, yaratıcılığınızı ortaya çıkarıyor. Yaptığınız her şeyin anlamlı olmasını istiyorsunuz. Ailenizin hissi desteğini üzerinizde hissettiğiniz zaman fazla daha mutlu oluyorsunuz.

7 Mayıs Oğlak burcu yorumu

7 Mayıs Oğlak burcu yorumu

Ay'ın konumu bir uçtan bir uca, akla yatkın olmanız gereken konularda duygusal davranışlar sergiliyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız kadar desteklendiğinizi bakmak sizi hayli güçlendirecek. Onlarla müşterek fikirler üreteceksiniz.

7 Mayıs Kova burcu yorumu

7 Mayıs Kova burcu yorumu

Bugün yalnızlık duygunuz fazla enerjik ve olaylara hissi yaklaşıyorsunuz. Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili yaşadığınız olayların etkisinde kaldığınız zaman daha çok karamsarlaşabiliyorsunuz. Hem çevrenizle ilgili yardımlaşma duygunuz yoğun olduğu bir gün yaşayacaksınız.

7 Mayıs Balık burcu yorumu

7 Mayıs Balık burcu yorumu

Bugün kendiniz kayda değer bir olaya başlatmak için seçilmiş bulabilirsiniz. Grupları organize etmek ve benzer düşünen insanları bir araya getirmek için doğaüstü bir yeteneğe sahip olduğunuz için doğal bir seçimsiniz. Niçin bir tehlike almıyor ve sahiden özgün bir şey planlamıyorsunuz? Yaratıcı sezginiz size iyi hizmet edecektir. Hiç tereddüd değil ancak bu olay tam bir başarı olacak.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/7-mayis-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html