Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 9 Eylül Perşembe gününün günlük burç yorumları...

9 Eylül Koç burcu yorumu

9 Eylül Koç burcu yorumu

Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir. Sürpriz gelişmelere tedbirli olduğunuz söylenemez, itinalı olmalısınız. İşle ilgili koşulların şekilden şekle girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor. Sabırlı olmanız gerekiyor, yardım aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz kayda değer bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz. Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız lakin o para gelecek gibi görünmüyor

9 Eylül Boğa burcu yorumu

9 Eylül Boğa burcu yorumu

Hoş ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. İş ortamının güzel olması veriminiz açısından önemlidir, bu konuda siz de üstünüze düşeni yapmalısınız. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket edin. İstediklerinizi elde etmek için emek vermeli ve umutsuzluğa kapılmamalısınız. Bir yakınınıza gönülsüzce de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir.

9 Eylül İkizler burcu yorumu

9 Eylül İkizler burcu yorumu

Kendinizi mükemmel hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğinizin sıcak ilgisi ve duygularını size anlatması, keyfinizi daha da arttıracak. Geleceğe karşın hoş istekler içine girebilirsiniz. Aile büyüklerine yeterince zaman ayıramamanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun doğruca gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor.

9 Eylül Yengeç burcu yorumu

9 Eylül Yengeç burcu yorumu

Esprili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Bu gün negatif elektrik aldığınız insanlara aleyhinde daha fazla davranmaya çalışın. Bu ilişkilerde, yakın arkadaş çevrenizden alacağınız uyarılar tartma taşıyacak. Sizi kara kara düşündüren büyük bir ödeme var. Paranız yetkisiz olduğu için, azıcık paniktesiniz.

9 Eylül Aslan burcu yorumu

9 Eylül Aslan burcu yorumu

Partnerinize son günlerde yaşattığınız duygusal yalnızlığı kesin bir mantık çerçevesinde açıklamaya çalışmanız, bu ilişkide size de ikna edici gelmiyor. İlişkinizle ilgili derin yanılgılar içinde görünüyorsunuz. İş hayatında uzun zamandan beri yerine oturtmaya çalıştığınız dengeler birtakım sebeplerle yerinden kıpırdayabilir. Sorun yapmayın, bitmiş içten yolu bulacaksınız. Kendinizi yalnız ve çözümsüz gördüğünüz durumlarda, ummadığınız kişiler göre destekleneceksiniz.

9 Eylül Başak burcu yorumu

9 Eylül Başak burcu yorumu

Uzun süredir yaşadığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye fazla elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir zaman ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz. Bir Takım endişeler duyabilir ya da duygularınız harekete geçebilir. Fakat sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Finansal sıkıntılarınız gitgide artarak azalıyor. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

9 Eylül Terazi burcu yorumu

9 Eylül Terazi burcu yorumu

Partnerinizle her şey yolunda. Birbirinize daha çok vakit ayırmaya başladınız. Bu da ilişkiniz açısından olumlu bir gelişme. İş uygun daha devlete ait, daha mesafeli davranışlarla problemli ilişkilerinizi geliştirebilir, istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Jurnal sorunları göz ardı etmeniz, bazı detayları gözden kaçırmanıza yol açabiliyor. Emin konularda duygusallıktan arınıp, işlerinize yoğunlaşmalısınız. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir.

9 Eylül Akrep burcu yorumu

9 Eylül Akrep burcu yorumu

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Aşka ön çalışmasız görüntünüzü değil etmeniz gerekiyor. Akşama içten sosyal ve kültürel konulara ilginiz artabilir. Tek başınıza çekici bulmadığınız sosyalliklere, bu sıralar karşılaşabileceğiniz yeni insanlarla katılabilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili alacağınız haberler moralinizi daha da yükseltecek. İş uygun uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu yakın bir arkadaşınızın yardımıyla sonuca ulaşacak. Uykunuza uyarı ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

9 Eylül Yay burcu yorumu

9 Eylül Yay burcu yorumu

Sevgilinize aleyhinde kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gereken bir gün. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta menfaat var. Karamsarlığa kapılmayın. İş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştirme imkanı bulacaksınız. Bu günlerde elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse de çok büyük gelişmeler beklemeyin. Öfkenizi kontrol edebildiğiniz sürece herhangi bir problem yaşamayacaksınız.

9 Eylül Oğlak burcu yorumu

9 Eylül Oğlak burcu yorumu

İlişkilerinizde, karşı tarafın olumlu düşüncelerinin etkisi altındasınız. Dinç dostlarınızın size sunacakları teklifleri düşünmelisiniz. Bireysel düşünmekten çok, karşılıklı fikirler içinde olacağınız kişilerle, yeni planlar yapıyorsunuz.

9 Eylül Kova burcu yorumu

9 Eylül Kova burcu yorumu

Yaşadığınız ilişki yeni gelişmelerle istikamet değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler var ama azıcık daha özenli olmalısınız. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar yeniden gündeme gelebilir. İş hayatınızdaki başarınızın sebeplerinden bir her birine de doyumsuz ve tuttuğunu koparan biri olmanızdan kaynaklanıyor. Minik çaplı ortaklıklar içinde özellikle biri, bugünlerde sizin için anlamını yitirebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz. Üçgenin Taban Olmayan Kenarı sağlığınıza itina gösterin.

9 Eylül Balık burcu yorumu

9 Eylül Balık burcu yorumu

Eğer azıcık tutucu biriyseniz bugün bu özelliğiniz her zamankinden daha fazla ön plana çıkabilir. Bu siyaset alanında olabileceği gibi bambaşka bir alanda da olabilir. Liberal tanıdıklarınızla stres yaşamamak adına fikirlerinizi azıcık yumuşatarak açıklama edebilirsiniz. Ne siz haksızsınız ne de onlar. Sohbet hissi açıdan önemli konulara geldiğinde etraf gerilebilir. Bu ihtimalden olabildiğince kaçınmaya çalışın.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/9-eylul-persembe-gunluk-burc-yorumlari.html