Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 9 Haziran Çarşamba gününün jurnal burç yorumları...

9 Haziran Koç burcu yorumu

9 Haziran Koç burcu yorumu

Bugün, sizden daha kariyerli kişilerle oluşturduğunuz duygusal bağlarınızı kendi kazançlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Dostlarınızın size verecekleri takviye, bulunduğunuz konumu daha da rafineleştirebilir. Sosyal yapınızın geriye doğru dönüşlerini olumlu bir şekilde göreceksiniz. Böbreklerinizi korumalısınız.

9 Haziran Boğa burcu yorumu

9 Haziran Boğa burcu yorumu

Düşüncelerinizde ısrar etmeyi yeğlediğiniz gün içinde, kişisel başarınızın sizi mutlu ettiğini göreceksiniz. Çevrenizle iddialaşmayı sevmeniz, güven duygunuzun kuvvetli olduğunu gösteriyor. Öğleden sonradan, üstlerinizle bazı konularda ağız dalaşı ortamı doğabilir.

9 Haziran İkizler burcu yorumu

9 Haziran İkizler burcu yorumu

Bugün, benzer anda bir fazla yerde bulunmanız gerekebilir. Hayallerinizin altındaki gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Bugün enerjinizi daha bariz bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Unutmayın ama zor hala sizde...

9 Haziran Yengeç burcu yorumu

9 Haziran Yengeç burcu yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda çoğalan şehvetli motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda bambaşka değişimler içindesiniz. Öz güvenizi destekleyecek dostlara ihtiyacınız var

9 Haziran Aslan burcu yorumu

9 Haziran Aslan burcu yorumu

Dengelerinizin bozulmasına dayanma edemiyorsunuz. Alıştırma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Atılımlar için doğru bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Taleplerinizin istediğiniz gibi gelişmesi için yeni formüllere ihtiyacınız var. Olayların doğru yönde ilerlemesine sevineceksiniz.

9 Haziran Başak burcu yorumu

9 Haziran Başak burcu yorumu

İdeallerinizi yapmak istemenize rağmen, bir takım konularda sır olmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizi saklayarak beklemeyi tercih etmelisiniz. Yolculuklarla ilgili bir takım projeler gündeme gelecektir. Daha hızlı hareket etmelisiniz.

9 Haziran Terazi burcu yorumu

9 Haziran Terazi burcu yorumu

İdealleriniz konusunda tereddütleriniz var. Kararlarınızın sizi yanlış yerlere sürüklemesinden korkuyorsunuz. Yollarla ilgili planlarınız olabilir. İsteklerinizdeki aşırılık motivasyonunuzu arttırıyor. Sakin olmaya ihtiyacınız var.

9 Haziran Akrep burcu yorumu

9 Haziran Akrep burcu yorumu

Şehvetli enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Bugün, sıradışı düşünceleriniz paylaşmak için kendinize öbür alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla aleyhinde karşıya kalabilirsiniz.

9 Haziran Yay burcu yorumu

9 Haziran Yay burcu yorumu

Bugün, her şeyiyle ilginç bir gün. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, bireysel ilişkilerinize kesin bir canlılık verirken, Mars'ın etkisiyle de, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Planlarınızın aksamasına tahammülünüz yok. Minik önlemlerle geçiştirmeniz gereken bu günde, kişisel zaaflarınız ön plana çıkabilir ve ego tatminine gereksinim duyabilirsiniz.

9 Haziran Oğlak burcu yorumu

9 Haziran Oğlak burcu yorumu

Şehvetli konularda karşısında tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Bugün partnerinizin sezgileriyle hareket etmekten çekinmeyin. Bedensel konularda korkusuzca davranmak isteyeceksiniz.

9 Haziran Kova burcu yorumu

9 Haziran Kova burcu yorumu

Arkadaşlarınızı muhakeme etmek yerine onların ruhsal yapılarını anlamaya çalışmalısınız. Yaşamınızda kayda değer olabilecek olayları kendinize çekiyor ve sonra şikayet ediyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, bazı değer yargılarınızda esnemeniz gerektiğini söylerken, dostlarınıza şans tanımanızı sağlayabilir. Organizasyon çalışmalarına esnek bakmalısınız.

9 Haziran Balık burcu yorumu

9 Haziran Balık burcu yorumu

İçinde bulunduğun ilişkileri zedelemesinden korktuğun için başkalaşım seni korkutuyor olabilir. Bu us, bireysel gelişim ve evrimini gerçekleştirmene engel olmamalı. Eğer kendin gibi davranamıyorsan bir ilişkiyi sürdürmenin anlamı nedir ki? Muhtemelen bilinmeyenden çekindiğin için mevcut olanı sürdürmeyi tercih ediyorsun. Göründüğü kadar zor olabilir evet, fakat reel hislerini artık gömülü yerden çekip çıkarmalı ve eylemlerini bunlara kadar düzenlemelisin.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/9-haziran-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html