Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 9 Mayıs Pazartesi gününün jurnal burç yorumları...

9 Mayıs Koç burcu yorumu

9 Mayıs Koç burcu yorumu

Kendinizi ifade etmenin en hoş yollarından birinin, fiziki özgürlükten geçtiğini biliyor ve yaşamı bambaşka yönlerden irdelemek istiyorsunuz. Bugün, Aşk gezegeniniz Merkür, size şehvetli ilişkilerinizde icat sunuyor. Akılca anlaşabileceğiniz bir kişiden etkilenebilirsiniz. İlişkinizi dostluk bazında sürdürmeye çalışın.

9 Mayıs Boğa burcu yorumu

9 Mayıs Boğa burcu yorumu

Birlikte çalıştığınız insanlara vereceğiniz şansla gücünüzü arttıracaksınız. İlgi alanınızın artmasıyla öbür meslek profilleri karşınıza çıkacaktır. Tercih şansınızı kullanırken; mantıklı adımlar atmalısınız. Çevrenizde yapıcı bir tablo sergilerken, düşünce birliğinde olan kişileri de kaynaştıracaksınız.

9 Mayıs İkizler burcu yorumu

9 Mayıs İkizler burcu yorumu

Bugün bütün anlamıyla her şeyden bıkmış usanmış bir haldesin! Öfkeni bu değin yükseltecek yalnızca tek bir insan var. O da alt ama sensin! Bugünün açıları, seni tavır değişikliğine götürebilecek varoluş krizlerini destekler nitelikte. Bundan daha sonra kelimelerini daha tedbirli seçmeyi unutmayacaksın.

9 Mayıs Yengeç burcu yorumu

9 Mayıs Yengeç burcu yorumu

Analist yapınızı daha pozitif zorlamanız gerekmiyor. Bugün, birlikte olacağınız topluluklarda kendi özünüze dönmek isteyebilir çevresel olaylara düşüncesiz kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir durum.

9 Mayıs Aslan burcu yorumu

9 Mayıs Aslan burcu yorumu

Faal bir şekilde kullandığınız zihinsel yeteneğinizle, hedefleriniz yolunda karşınıza meydana çıkan engelleri aşacaksınız. Birlikte çalıştığınız insanlardan disiplin doğrultusunda taleplerinizin olması, onlarda tepki yaratabilir. Daha dikkatli olun.

9 Mayıs Başak burcu yorumu

9 Mayıs Başak burcu yorumu

İkili ilişkilerinizde fiziksel kaygılarınız ön plana çıkıyor. Hiç istemediğiniz halde sevdiklerinizle kavga etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, meslek ortamınızın daha canlı ve samimi olması için girişimde bulunacak, olumlu netice alacaksınız.

9 Mayıs Terazi burcu yorumu

9 Mayıs Terazi burcu yorumu

Derin duygular içindesiniz. Aile içi olayları da gözardı etmeyerek, onların da fikirlerini elde etmek isteyeceksiniz. Bugün gücünüzü birleştirecek ve yaratıcılığından yararlanabileceğiniz dostlara ihtiyacınız var. Enerjinizi yükseltmelisiniz.

9 Mayıs Akrep burcu yorumu

9 Mayıs Akrep burcu yorumu

Bugün, çevrenize aleyhinde ketum bir söylev içindesiniz. Bazı olayları daima irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerden maddesel yardım isteyebilirsiniz. Olayların nedeni üzerinde durduğunuz süre kısa sürede çözüme ulaşacaksınız.

9 Mayıs Yay burcu yorumu

9 Mayıs Yay burcu yorumu

Yakın geçmişinizi bundan böyle göz önünde bulundurmak istemiyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmalarınızı ileriye dönük planlamalısınız. Benzeyen ve meslek ortaklıklarında özgür çalışmaktan yanasınız. Emir almaktan hoşlanmıyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, düşüncelerinize kesin bir felsefe getirerek, sizi olumlu yönde etkileyecek.

9 Mayıs Oğlak burcu yorumu

9 Mayıs Oğlak burcu yorumu

Sistemli yapınız yüzünden çevrenizle ters düşme olasılığınız var. Bilhassa, bugün size aleyhinde çıkabilirler. Özenli olmalı ve enerjinizi yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız. Olaylara aldırışsız kalamayacaksınız.

9 Mayıs Kova burcu yorumu

9 Mayıs Kova burcu yorumu

Uzun vadeli işler için yerinde bir zemin düşünüyorsanız, ihtiyacınız olan konunun özelliğini bütün olarak araştırmalısınız. Bugün Ay'ın konumu, size detaylar ve zorunlu daha alçak inşa için, bir takım ip uçları sunacaktır. Hırslı hedefleriniz ve ısrarcı tavırlarınızla başaramayacağınız meslek değil. Derin lakin pratik düşüneceğiniz bir gün içindesiniz.

9 Mayıs Balık burcu yorumu

9 Mayıs Balık burcu yorumu

Bugün toprakla haşır neşir almak için ideal bir gün. Dışarıya vakit vermek isteyebilirsiniz. Şu lahza doğa anayla haberleşmek size iyi gelebilir. Uzun bir doğa yürüyüşüne çıkar veya evinizin çevresinde dolaşırsanız kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Dünya sizi çağırırken kendinizi dört duvara hapsetmeyin! Bahçe işleriyle mücâdele istiyorsanız bugün bir şeyler ekmek, çim biçmek ya da zararlı otları arındırmak için müthiş bir gün.

özel içeriğidir. Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/9-mayis-pazar-gunluk-burc-yorumlari.html