'Uzi' lakabıyla belli rapçi Utku Yalçınkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz haftalarda takıntılı bir hayranı yüzünden zorlama günler geçirdi. Aleyna Tilki'nin yaşadığı siteye tellerden atlayıp giren Muhammed Erkam Aç isimli kişi, komşulara şarkıcının dairesini sordu.

Gözlatına alınıp hür kaldı

Komşulardan biri güvenliği arayıp durumu bildirirken değişken, polis ekiplerince gözaltına alındı. Muhammed Erkam Aç, İstanbul Anadolu 8. Sulh Cinayet Hakimliği tarafından 'Yurt dışına çıkma yasağı, Aleyna Tilki'nin ikametgahına, meslek yerine, bulunduğu yerlere 500 metreden artı yaklaşmama biçiminde adli teftiş şartlarıyla özgür bırakıldı.

Aleyna'dan isyan: kapıma kişisel olarak pusu kurdu

Aleyna Tilki ise sosyal medyadan isyan ederek olayın kendisinin konserdeyken yaşandığını belirtti. Tilki'nin paylaşımında, "Dün gece ben konserdeyken çitlerden atlayıp evimin bloğuna kapı numarasına değin öğrenip kapıma pusu kuran güya 'takıntılı hayran' kişinin hayranlıkla bir alakası yoktur! Kapıma kanımca pusu kurmuştur!! En büyük cezayı istek ediyorum! Evdeki minicik kardeşimin ve ailemin can korkusu beni derinden yaraladı…" ifadeleri yer aldı.

Taşınmak zorunda kaldı

Şahsın hür bırakılmasına tepki belirten Tilki, çareyi evini değiştirmekle buldu. Tilki, ailesiyle yaşadığı siteden ayrılarak başka bir siteye yerleşti.

Hesap Görmek isteyen direkt bana yazsın

Şarkıcı, haberi ise sosyal medyadan duyurdu.Olayla ilgili ikinci bir paylaşım yapan Tilki, 'hodri medyan' diyerek "Bu beni rahatsız edenler! Evim değişti! He ama hesaplaşmak isteyen varsa doğrudan doğruya bana yazsın bu saatten sonradan!!!!! Zaten özgür kalınıyor. Ben kişisel olarak uğraşırım!" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/aleyna-tilki-evini-degistirdi.html