Canlı yayın platformu YouNow’da 17 Mayıs Salı Günü saat 19:00’da, Türkiye’de kız ve erkek çocuklarına eşit fırsatlar sağlanması adına davranış değişikliği ve toplumsal farkındalık yaratmak için fon oluşturmayı amaçlayan “Kızlara Ses Ver” kampanyasına dikkat çekmek için bir yapılacak olan canlı yayına Ayşe Tolga katılacak. Tolga, sevenlerine keyifli bir yayın yapacak ve onların sorularını cevaplayacak.


Nobel Barış Ödüllü Malala Yousafzai’nin, kız çocuklarının okutulması için verdiği mücadeleyi konu alan “Benim Adım Malala” belgeselinden ilham alınarak ortaya çıkan “Kızlara Ses Ver”kampanyası, ünlülerin desteğiyle büyümeğe devam ediyor. 

Günde 50.000 saatin üzerinde canlı yayını izleyiciler ile buluşturan YouNow, canlı yayına misafir veya takipçilerin katılmasını sağlayarak projeye dikkat çekecek. Başka bir izleyiciyi yayınına konuk alarak fark yaratan YouNow, ortalama 20-50 dakika arası kesintisiz canlı yayın yapılmasını sağlıyor.

Kızlara Ses Ver kampanyasının yayınlarını, ücretsiz olarak NATGEOTVTURKIYE kanalından takip edilebilir; YouNow uygulaması akıllı telefonlardan ücretsiz indirilebilir ya da www.younow.com adresinden hesap açarak kullanılabilir. YouNow’a Facebook, Twitter, Instagram hesabından veya e-mail adresi ile kolaylıkla giriş yapılabiliyor.

YouNow Hakkında:
Dünyada gün geçtikçe moda haline gelen sosyal ağlardan YouNow 2011 yılında Türkiye pazarına giriş yaptı. Bir ayda 100 milyon üzerinde kullanıcının oturum açtığı YouNow, Başka bir izleyiciyi yayınına konuk alarak fark yaratıyor. Ortalama 26 yaş altı Z jenerasyonu kullanıcılarının aktif olarak katıldığı YouNow, benzersiz bir canlı yayın deneyimi ile günde ortalama 150,000 yayın yapılıyor.
Canlı yayındaki sanal ürünleri ile birlikte yayın yapanlara fayda sağlayan bir gelir modeline sahip olan YouNow, yarattığı sanal para birimi “Bar”lar aracılığıyla kullanıcılar ve takipçileri arasında direkt iletişim kurulmasını sağlıyor. Takipçiler veya izleyiciler favorisi olan performansları YouNow üzerinden sanal ürünleri satın alarak destekleyebiliyor. 
YouNow, dünyanın en önemli yatırım kuruluşlarından Venrock ve Oren Zeev’den sonra geçen ay Comcast Ventures firmasından 15 milyon dolarlık yeni bir yatırım desteği aldı.