'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle şöhreti yakalayan oyuncu Ayşecan Tatari, 2017 yılında meslektaşı Edip Tepeli ile düğün masasına oturmuştu. Geçtiğimiz yıl ekim ayında kızları Müjgan'ı kucaklarına bölge meşhur çiftin bebekleri 11 aylık oldu.

İlk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Tatari, bu konudaki deneyimlerini sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Güzel oyuncu, son olarak takipçilerinin merak ettiklerini yanıtladı.

'Bakımsızsın' yorumlarına cevap

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan Ayşecan Tatari, ilgisizlik üstüne yazılan yorumlara toplu cevap verdi ve şunları söyledi: "Sizi azıcık rahat mi görsek, cildiniz ne kadar bakımsız vs bir sürü soru var. Yapmayın bunu. En azından yakınınızdaki insanlara. Ben bu halimden memnunum. Bu ara böyle biriyim. Fön çektireceğim sürede kızımla parka giderim. Yarın canım ister birazcık daha bakarım belki kendime.

11 ay önce doğum yaptım, uzun bir zaman gibi geliyor lakin yok aslında. Ne hormonların ne bedenin kendine gelmesi için. Ben aynaya baktığımda gördüğümden de memnunum fakat gerçi birilerine böyle yorumlar yapmadan iki kez düşünün."

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/aysecan-tatari-ben-bu-halimden-memnunum.html